Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

OST REACH i HALO ENCYCLOPEDIA w moim posiadaniu :teehee:

218077_118027648277540_100002109162995_158475_5555611_n.jpg

215963_118027668277538_100002109162995_158476_6587738_n.jpg

208486_118027691610869_100002109162995_158477_2775886_n.jpg

216494_118027744944197_100002109162995_158479_8040406_n.jpg

215679_118027774944194_100002109162995_158480_1290059_n.jpg

MEGA KEWL

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Teraz możesz mieć grunta w każdym miejscu i o każdym czasie

Opublikowano

Ta Halo Encyklopedia została stworzona tylko przez Franka O'Connor'a czy z jego udziałem? Ile liczy stron? Jakieś ciekawe rzeczy tam są? Opisy jakichś wydarzeń itp.? Niepojęcie jak wielkie uniwersum oni stworzyli na podstawie shootera. :turned:

Opublikowano

Uncharted 3 multi trailer.

Czyżby w jakimś stopniu odpowiedź Sony na bete GoW'a 3? I próba chociaż częściowego odwrócenie od niej uwagi.

Jedno trzeba przyznać, trailer robi zaje wrażenie, ale czego można się było spodziewać po Unczarted, heh.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Ta Halo Encyklopedia została stworzona tylko przez Franka O'Connor'a czy z jego udziałem? Ile liczy stron? Jakieś ciekawe rzeczy tam są? Opisy jakichś wydarzeń itp.? Niepojęcie jak wielkie uniwersum oni stworzyli na podstawie shootera. :turned:

Ma 350 stron. Wstep jest O'Connora, calosc napisal Tobias Buckell, ofkoz pelna licencja Bungie. Jest caly rys historyczny universum, postacie, bron, pojazdy, struktury, forerunnerzy, flood... masa info.

Opublikowano

Czyżby w jakimś stopniu odpowiedź Sony na bete GoW'a 3? I próba chociaż częściowego odwrócenie od niej uwagi.

Jedno trzeba przyznać, trailer robi zaje wrażenie, ale czego można się było spodziewać po Unczarted, heh.

Po prostu w zeszłym tygodniu pokazywali dla prasy multi Uncharted 3 (oraz kilka innych gier) i dzisiaj minęło embargo.

Tyle.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

jak dla mnie slabo to wyglada.

te wybuchy i animacja...

Opublikowano

szykują się fajne akcje i urozmaicenie względem u2 a jeśli chodzi o grafikę co prawda to beta ale szału nie ma, ładnie wygląda i tylko tyle jak masa innych gier.

liczę że miejsca które odwiedzimy w grze będą konkretne :thumbsup:

Opublikowano

Wygląda świetnie choć może trochę za sterylnie że tak powiem. Jakbym miał porównywać to gdzieś na równi z poziomem trzecich Gearsów. Widać,że mocno skupili się na multi...modyfikacja broni,ubrań,naprawdę rozbudowane mapki. Będzie się działo ;p

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Grafa napewno lepsza od Uncharted 2, pewnie znowu nagrode za najlepszą grafe zgarnie gierka od Naughty Dog razem z GOTY :)

Opublikowano

Po tym trailerze to jakoś wyraźnie lepszej grafiki niż u2 nie widzę.

Opublikowano
  • Autor

Ja również. Nie spodziewałem się wielkiego przeskoku jak miedzy U1/U2 i go raczej nie dostaniemy.

Opublikowano

Oceni się singla jak wyjdzie. A na przedsmak czekam na coś jeszcze lepszego niż pokaz U2 z E3 2009, którego pokazali na samym początku, a potem cała reszta wypadła przy tym średnio, nawet God Of War 3.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Ciężko będzie w tej generacji przeskoczyć to co pokazało U2. Twórcy muszą iść w większą interakcję. W sandboxowość jak w Minecrafcie. W cholera wie co jeszcze, w końcu na teksturach w wysokiej rozdzielczości świat się nie kończy, prawda?

Opublikowano

Zapowiedź PS4 na E3 przez Sony jest niemozliwe. To bedzie najwiekszy fail zwiazany z handheldami Sony jaki mogliby popelnic. No way.

Co innego jakby Microsoft zapowiedzial, ale w to tez watpie. To jeszcze nie to E3.

Oby. Na ch*j komu teraz next-geny?

a na taki ch#j ,ze:

- coraz wiecej gier ma problem z płynnościa. Developerzy podkręcaja texturki, pakują coraz wiecej obiektów a animacja nie wyrabia

- duze wyswietlacze jakie stały sie standardem obnażaja wszystie niedoskonałosci. raz, ze mało która gra ma full hd , dwa, ze wszelkie przekłamania jak migotanie , brak implementacji aa wyłaza wrecz z bydlackich tv , kłując oczy

- postep jest dobry. Ale postep to nie tylko grafa w sensie wysze rozdziałki itp. Postep to też zaawansowana fizyka, złozone algorytmy al, wieksze połacie terenu- do tego potrzeba pamieci i zaawansowanych , szybkich procesorów

I nie wiem czt tak pokazanie PS4 jest niemozliwe. Widze oczyma wyobraźni sytuacje analogiczna do tej z move- sony ewidentnie nie było gotowe jednak pokaz Kinecta sprawił, ze Japonczycy zdecydowali sie pokazac "różdżkę " . Podobnym katalizatorem moze byc WII.

I nie zgadzamsie jakoby WII 2 nie yło konkurencją dla Sony. Jasne, zanmy polityke nintendo ale można sobie wyobraźic tabuny napalenców, gadżeciarzy , którzy kupią nowy sprzet i tym sposobem przed startem next genów WII zgarnełoby z 10 mln klientów. To duża przewaga...

Oczywiscie zalezy jak mocne bedzie WII 2, jesli bedzi "zaledwie" jak Ps3 to nici z tego...

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Nie mówcie mi, że nie chcielibyście konsol, które wyświetlają wszystko w pełnym 1080p, z 8xAA, teksturami ostrymi jak żyleta i innymi efektami znanymi z PC (tessalacja chociażby)? W tym roku nic nie zapowiedzą bo dopiero Move i Kinect ruszyly, ale E3 2012 - będą next geny.

Opublikowano

No równie dobrze konsole mogą wychodzić co 2 lata z nowymi technologiami. Niech najpierw wycisną z tego co jest wszystko. Jak to kiedyś Koso pisał, że zobaczył takiego Black na PS2 i poczuł się oszukany, że da się zrobić taką oprawę, a tu już nowe konsole wychodzą.

Opublikowano

no nie przesadzaj, cykl 5-6 letni to spory okres czasu, zresztą niemal wszystko wycisnieto juz z current genów, przecietne studio juz nic wiecej nie wycisnie a i tuzy pokroju Naughty Dog nie sprawią rewolucji (U3 bedzie ładniejsze od U2 ale minimalnie, laik nawet nie zauwazy)

Opublikowano

Popieram, 5-6 lat na jedną generacje wystarcza w zupełności, przez ten czas mamy praktycznie 3-4 "generacje grafik" (zauważalne skoki jakościowe) na każdej konsoli.

Opublikowano

No dobra ale teraz byly dwie takie "generacje grafik" (przed i po gears 1) i nic wiecej sie nie wycisnie :potter: A jak mowilem po wyjsciu gearsow, ze nastepnego duzego skoku jakosciowego juz nie bedzie, to wszyscy mnie bluzgali ;/ Mam nadzieje, ze przyszla generacja nie pokaze wszystkich kart w rok po wyjsciu pierwszej nowej konsoli :/ Ale niestety raczej tak bedzie, bo bedzie to ta sama technologia, tylko odpowiednio dopasiona - tak jak ostatnio.

Opublikowano

A nie było? Chyba masz jakiś wyidealizowany obraz pierwszych Gearsów, ale są już znacznie ładniejsze gry, nawet wśród multiplatform.

Opublikowano

Chyba nie zrozumiales o co yaczesowi chodzilo ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.