winner 183 Opublikowano 18 października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 października 2011 Dzięki Emet. Od dawna się zastanawiałem co to za nowa ikona, ale nigdy mi się jakoś nie zdarzyło tego sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 Dymania Europejczyków (i w tym Polaków) ciąg dalszy. Nie dość, że w USA DLC jest jakieś 20-30% tańsze.. to dostaną w nim 1 dodatkowe auto (NSX GT500 Stealth Model z Signature Edition) i oddzielnie...1 darmowe auto (GT-R GT500 Stealth Model). Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Te auta to dlatego, że DLC pojawi się u nich tydzień później. EDIT: Ale to DLC miało się pojawić u nich 18, tak jak u nas. W ostatniej chwili to zmienili Edytowane 19 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 U nas często pojawia się coś później a jakoś nigdy nic za to nie dostajemy Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 Z innej beczki - czy SPA można wykorzystywać w jakichś eventach w trybie GT? Czy tylko online i Arcade Mode? Miałem nadzieję, że spec 2.0 wprowadzi więcej eventów w trybie kariery, najbardziej brakuje mi wyścigów na 10-30 okrążeń z włączonym zużyciem. Arcade Mode to nie to samo, poza tym nie dostaje się tam pkt. doświadczenia. Straszna designerska wtopa z tym, że zużywające się opony & paliwo występują wyłącznie w wyścigach wytrzymałościowych Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Straszna designerska wtopa z tym, że zużywające się opony & paliwo występują wyłącznie w wyścigach wytrzymałościowych :confused: To zużycie i tak jest lipne, w enduransach nigdy nie używam opon hard tylko medium i robię na nich tyle samo okrążeń bo łatwiej dbać o takie opony. Tak samo nie opłaca się używać opon deszczowych, lepiej pośrednie bo maja o wiele lepszą przyczepność. Nie wspominając o tym, że przy 'mokrości' toru do jakichś 70% można spokojnie na slickach jechać :confused: a to tankowanie dobija, takie powolne jakby lejkiem to lali Edytowane 19 października 2011 przez rajnerGT Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 Chyba jednak nie - spędzam masę czasu i robię ogromne ilości kilometrów (setki okrążeń) na multi podczas m.in. driftów, a nie został mi doliczony nawet kilometr. Chyba, że to muszą być wyścigi... Sprawdziłem i rzeczywiście masz rację. I ja też poniekąd ją mam. Otóż po sprawdzeniu kilku forów okazało się, że po którymś updacie gra przestała naliczać kilometry i zużycie online, co jest moim zdaniem błędem. Dobrze pamiętałem, że jeszcze pół roku temu naliczała kilometry przejechane zarówno w wyścigu jak i jeździe próbnej... Oby to jak najszybciej naprawili... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 października 2011 Mi licznik zaciął się na 212tys. gdy skończyło mi naliczać kolejne kilometry (wtedy to skończyłem grać w singla) i teraz kolejne kilometry wpadają tylko na sezonówkach i jak coś potrenuję w singlu. Dobrych kilka-kilkanaście tysięcy km przepadło w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 20 października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 października 2011 Straszna designerska wtopa z tym, że zużywające się opony & paliwo występują wyłącznie w wyścigach wytrzymałościowych :confused: Tak samo nie opłaca się używać opon deszczowych, lepiej pośrednie bo maja o wiele lepszą przyczepność. Nie wspominając o tym, że przy 'mokrości' toru do jakichś 70% można spokojnie na slickach jechać :confused: Tego nie wiem, ale po ustawieniu utraty przyczepności na mokrej nawierzchni na realistyczną, jak tylko spadnie deszcz, rzuca mną we wszystkie strony, nie mówiąc o hamowaniu jedną stroną na mokrym, gdy tor już przesycha... Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 20 października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 października 2011 Nie wiem jakie jest defaultowe ustawienie realistyczności w wyścigach bo tylko w treningach można sobie takie coś ustawiać no ale z właściwościami opon coś im nie pykło chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 20 października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 października 2011 Kolejny idiotyzm. A ja zastanawiałem się, dlaczego jadąc po piasku w wytrzymałościowych utrzymuję prędkość niemal jak na asfalcie. Przecież ta gra traci w trybie Świat GT połowę wartości. Nie da się włączyć zużycia, realistycznej utraty przyczepności i mechanicznych uszkodzeń. Co stoi na przeszkodzie?? Ile można jeździć wyścigi w Arcade Mode? Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 20 października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 października 2011 Chyba tylko po trawie tak można, jak się wjedzie na piasek to z miejsca zwalnia mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 21 października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Widzieliscie jakość SPA? Żeby im się bardziej chciało chcieć takie rzeczy robić (szybciej) Aż chce się kupić DLC Edytowane 21 października 2011 przez Codename 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 października 2011 w grudniu bedzie patch do gt5 - samochody jak sie zakupi dlc to pojawia sie w sklepikach i bedzie mozna normalnie je kupowac za creditsy - po zakupie dlc inne konta beda moglby tez uzywac tych samochodów ( ALE TYLKO NA TYM PS3 gdzie bylo kupione) i ponoc dla ludzi ktorzy kupili "pare" dlc bedzie jakis prezent na boze narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 21 października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 października 2011 No i to mi się podoba. PS: SPA + F40 <33333333 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Chyba można się spodziewać kolejnych DLC do GT5: http://www.gtplanet....content-coming/ Tym razem chciałbym nowe auta, a nie modyfikacje wyścigowe już istniejących No i mogłyby być tańsze. Edytowane 22 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Mogliby dodać też trochę nowych wyścigów A-spec. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Albo chociaż częściej nowe wyścigi sezonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Z wykorzystaniem nowych torów bo tak to nie widze sensu kupowanie dlc, skoro za darmo mogę polatac po SPA w online. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Panowie mam pytanie, posiada z was ktoś kierownice Fanatec? Pytam się ponieważ mam jeden problem z gt3 rs, a mianowicie przy jeździe samochodem z prędkością od ok 300km/h kierownica wpada mi w takie rozbujanie, że ciężko ją utrzymać w ryzach. Korzystałem z porad z insidesimracing co do zwiększenia dead zone w ustawieniach i to pomogło do tych prędkości do 300km/h ale ostatnio jak jechałem redbulem to rozbujanie wróciło co jest strasznie irytujące i nie pozwala kierować autem Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Ja co prawda mam tylko DFPro (zakupione od kolegi Winnera - pozdrawiam ), ale mam tą samą "przypadłość". Konsultowałem tą kwestię z wyżej wymienionym i stwierdził, ze jest to normalne zachowanie. czyli po prostu trzeba mieć parę w łapach i mocno trzymać kółko Myślę, że może to być kwestia toru i jego nierówności bo ja głównie doświadczyłem tego na Suzuce (jechałem pojedyńcze przejazdy X1 tylko na kilku trasaach), ale podobno na pętli północnej jest jeszcze lepsza jazda :> Dziś to sprawdzę...ach te laserowo skanowane tory i każda dziurka i nierówność Edytowane 23 października 2011 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 to normalka na kierownicach przy dużych prędkościach, sam tego doświadczyłem na turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Mam problem. Zacząłem 9 godzinny wyścig. Jeżdżę RedBullem X1. Po około godzinie zjechałem do boksu by zapisać grę. Włączam na drugi dzień a tu po wczytaniu mój X1 wypada z alejki prowadzącej do boksu i zaczyna jechać sam normalnie po torze :| Wiecie, taki autopilot się załączył. Nie psioczyłbym na to jakby nie kończyło się paliwo i opony, ale tak auto jeździ samoczynnie po torze i jak skończy się paliwo nie zjeżdża do boksu. Pozostaje mi chyba zrestartować wyścig, ale co gdy taki bug mi się trafi po 8 godzinach i będę musiał zrestartować? :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Mi tak sie stało pod koniec 9 godzinnego, ale to na jakieś 15 minut i tylko przez to że wjechałem za szybko bo boksu po czym zapisałem. Jak wróciłem to autem przy wjeździe rzuciło w drugą stronę i nie mogac wjechac juz do pitstopu (obijał sie o bande troche) robił kołka sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 dobre 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi