Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dział Kontaktu z Moderacją ;)

Ostatnimi czasy: 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Moderatorzy naduzywa przywilejow?

• Zdecydowanie tak
    • Troche, nie musialo sie konczyc na banach
    • Nie zauwazylem zmian
    • Nie, czasami ktos zasluguje na kare
    • Jest dobrze, w koncu jakis porzadek

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No ale pokaż mi, w którym miejscu

a)zrobiłem pojazd po jakimś userze?

b)insynuowałem do jakiegoś usera?

Z mojego posta jasno wynikało, że wkur.wiają mnie wszechobecne posty z lamentami na temat zamkniętych stadionów. Nie obchodzi mnie, który z forumowych ultrasów jest autorem - cały hyde-park jest zaśmiecony sucharami tudzież marnymi pojazdami i jak widać nie tylko mnie to przeszkadza. Sądzę, że można było to wyczytać z posta. No ale tak jak pisałem, nie o to się rozchodzi.

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziewiątek
    Dziewiątek

Modzi ostatnio dają ciała, najlepszym przykładem jest Mendrek. Jego działania mają więcej wspólnego z leczeniem własnych kompleksów, niż z moderacją. Stona i jego osty za totalne bzdury to też śmiech.

• RAUS! Temat przeniesiony tutaj z HP. Nie odbiegajcie od tematu. To nie koncert życzeń kogo zbanować. To też nie "Szafa Lesiaka" z której wyczytacie kto za co dostał bana. Offtop będzie karany niczym

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

Chyba w slangu złodziei iksboksów.

Opublikowano

Nie mów że wierzysz w to co napisałeś.Przecież to kompletna bzdura że usuwacie warny.

Bullshit.

Sam dostałem warna za nieregulaminową sygnaturką (ważyla 2 MB).

Zmieniłem ją i zasugerowałem że możnaby umieścić info o maksymalnej wadze pliku rownież w ustawieniach profilu (tam jest podana tylko max rozdzielczość).

Nastepnego dnia warna juz nie było. :rolleyes:

Opublikowano

Nie mów że wierzysz w to co napisałeś.Przecież to kompletna bzdura że usuwacie warny.

Bullshit.

Sam dostałem warna za nieregulaminową sygnaturką (ważyla 2 MB).

Zmieniłem ją i zasugerowałem że możnaby umieścić info o maksymalnej wadze pliku rownież w ustawieniach profilu (tam jest podana tylko max rozdzielczość).

Nastepnego dnia warna juz nie było. :rolleyes:

Potwierdzam, ta sama historia - wystarczył jeden mail(notabene też do Stony) i warna nie było.

Opublikowano

Nie no spoko niektórzy moderatorzy postępują jak chcą a niektórzy jak powinni. A ja ogólnie się cieszę że w końcu Diabeu zareagował, i postępowanie moderatora było tu jak najbardziej słuszne:).

Edytowane przez hayami

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Piszę publicznie z uwagi na fakt, iż: Użytkownik Stona nie może korzystać z systemu wiadomości

Hej,

Patrzę na tę swoją sygnaturę i jestem przekonany, że się mieszczę w dozwolonym maksimum (według moich rachunków: 538 pikseli na 600 regulaminowych). pomyślałem, że może za dużo obrazków, ale wg tego co czytam w panelu:

Sygnatura może zawierać

• dowolną ilość obrazków

• obrazki do wielkości 600x150 pikseli

• dowolną ilość adresów URL

• dowolną ilość linii

Wszystko jest ok.

Także chyba raczej nie chodzi tu o sygnaturę tylko o coś innego...

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Wpis z regulaminu.

- Sygnatura oraz obraz(y) w podpisie po zsumowaniu maksymalnie 600 na 150 pikseli, nie więcej niż 100 kB (każda rozpoczęta linijka tekstu w standardowej czcionce liczona jest jako 10 pikseli).

73 kilo nadwagi :)

Opublikowano

Serio w dzisiejszych czasach 100kB? I ktos to liczy? ;/

Opublikowano

....co? Przeszkadzasz mi w liczeniu.

982eb351dfdea5a19b629a7.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony adminów mogę podpiąć do tego tematu? W sumie to już podpiąłem. Kiedyś napisałem pm'kę do jednego - zero odpowiedzi, ostatnio pm'ka do innego - 0, kolejna - echo... Czy oni jakąś łaskę robią czy po prostu nie czytają wiadomości?

Opublikowano

Wiem, już to kiedyś widziałem, dlatego nie napisałem do Ciebie ;) Pytanie jednak ponawiam, bo mam wrażenie, że ktoś tu na kogoś kładzie laskę. I może od razu drugie pytanko, do kogo w takim razie warto pisać o sprawy związane z forum, kontem itp?

Dzięki za odpowiedź.

Mam nadzieję, że nie na wyrost ;)

Opublikowano

Do kogoś kto Ci odpisze ;P

Jak masz problem z forum, to napisz o tym w odpowiednim temacie.

Opublikowano

Czy moderator może nie czytać PM-ek? Skandal.

To tak jakby proboszcz stwierdził, że nie słucha spowiedzi.

Opublikowano

Na tym forumie niezle odchodzi kolesiostwo. Koles, który już dawno temu powinien być usunięty z listy użytkownikó dalej toczy pianę, a gdy ktoś spoza farejny pyta się o coś nie dostaje nawet żadnej odpowiedzi.

Opublikowano

Czy moderator może nie czytać PM-ek? Skandal.

To tak jakby proboszcz stwierdził, że nie słucha spowiedzi.

Nie wierzę w bogów, więc to słaby argument.

A KK to zuo, więc swoimi porównaniami trafiłeś jak kulą w płot ;)

Opublikowano

Argument jest taki, że jak już się za coś bierzesz, to rób to porządnie. Nie płacą Ci - okej, rozumiem, ale przymusu żadnego nie ma.

Opublikowano

to akurat trafne Stonku, włącz pmki bo ciężki z tobą kontakt

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

kaman odblokuj pmki i tak ci sie nudzi w robocie, zamiast pisac ze pc rules bedziesz odp userom heh

Opublikowano

"Miauczenie part III"

Mogę się dowiedzieć kto i dlaczego skasował mój ostatni post z tematu o silniku forum?

Ty Stona nie musisz odpowiadać.

edit: Coś mi się przypomniało.

Regulamin Forum.

Część druga - Prawa Użytkowników.

1. Każdy użytkownik ma prawo do własnych opinii i poglądów oraz do tego, żeby traktowano go z szacunkiem.

Tak więc z łaski swojej Stona, skoro już raz edytowałeś swój post, to zrób to jeszcze raz i wyeliminuj wyraz "miauczesz".

Dzięki.

Edytowane przez triboy17@o2.pl

Opublikowano

Nie mam zamiaru to raz, a dwa, wywaliłem Twojego posta bo nie miał NIC WSPÓLNEGO Z TEMATEM. Jeszcze coś Ci wyjaśnić?

PS. Nic nie edytowałem, masz urojenia.

Opublikowano

@triboy17@o2.pl - Nie zebym bronil Stony, ale lepszy to ty nie jestes... co bardzo ladnie pokazujesz w swoim poscie.

Opublikowano

W porządku, masz prawo do własnej opinii, ale możesz mi wskazać w moim poście coś, co równałoby się ze zdaniem: "Skończ już miauczeć o tym w każdym temacie."? Bo to w tym momencie, moim zdaniem, Stona grubo przesadził. Zadaj sobie pytanie, czy wcześniej zwróciłem się do niego w jakiś naganny sposób? Czy zadałem pytanie w każdym temacie? I czy oznaką wzajemnego szacunku jest zwracanie się do kogoś z tekstem "miauczesz"?