Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme #161

Featured Replies

Opublikowano

Porównanie Racerów, FM3 ma bite 60fpsów, a GT5 60 fpsów na oczy nie widzi przez całą grą.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lucek powiedz, że to ty pisałeś reckę GT5 a nie Ural. Bo ja chcę przeczytać w miarę "obiektywną" opinię na temat tej gry a nie bełkot fanboy'a Sony.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Naprawde zal wam du.py sciska, ze wasza kochana forza miala mniej stron i dostala nizsza notke? Ojojojoj. Zeby nie bylo, ze wojne wszczynam bo wojna juz trwa, szkoda tylko, ze w tym topicu. Recenzja

• Gość Orson
    Gość Orson

w 4 i 5 :potter:

Opublikowano

Porównanie Racerów, FM3 ma bite 60fpsów, a GT5 60 fpsów na oczy nie widzi przez całą grą.

GT5 ma 30-60. Co do Forzy, coz, wkradl sie chochlik.

Opublikowano

Choc aczkolwiek? Co to za potwor?

O ile rozumiem strofowanie zgredów za potknięcia językowe, to nie potrafię pojąc po co wytykać takie małe błędy innym graczom. Forum to miejsce na luzacką wymianę poglądów, a nie dysertacje naukowe.

Bijąc się w pierś - macie rację, wybaczcie "babola" :)

Jestem ciekawa recenzji i oceny Two Worlds II, którą jakiś czas temu skończyłam. Mam nadzieję, że dzisiaj dorwę numer.

Opublikowano

GT 5 max wyciska 50~52fps, no ale nie chce się kłócić.

Opublikowano

Dajcie spokój, to nie pecet, przecież nie o klatki tu chodzi. GT5 > F3 :whistling:

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

3 słowa : Cysio is back :D Numer przejzalem na szybkiego ciesza nowe screeny z mortala (chyba jako pierwsi na świecie ujawniliście je co nie?'=d ;]

Edytowane przez Wolny

Opublikowano

A ja do dzis n ie otrzymalem swojej prenumerety. To juz drugi raz w ostatnim czasie. Qrwica mnie juz bierze z takimi opoznieniami. Szybciej w kiosku bym qpil....

Opublikowano

ja dzisiaj tez nie otrzymalem prenumeraty a listonosz juz chodził :verymad:

Opublikowano

Exstra numer,mega recenzja GT5 :) Artykuł "Gracz w Tokio'' bardzo fajny.U Mnie na osiedlu w ruchu tylko okładkę z Mortalem można dostać :D

A u mnie na odwrót ;/.

Opublikowano

Numer spoko, ale w oczy rzuciuło mi się, że Ural w recce Dokney Konga narzeka trochę, na combo grucha + wiilot i twierdzi, że woli klasycznie :) krzyżakiem, nie ma problemu, w opcjach jest taki wariant sterowania (wiiota trzymamy w poziomie, coś jak w Kirbym), ja od początku ta przestawiłem grało się o niebo lepiej i co ważne precyzyjniej.

Opublikowano

Kupił już ktoś numer w kolporterze? :]

Ja. I mam okładkę Homefront:)

Opublikowano

nie chce spolierować, ale tabelka w której są porównywane wyścigi oraz dziwna punktacja jest słaba, myślę że nie jedna osoba się zgodzi. wynika z niej że jedna z gier wygrała (choć minimalnie), bo dużą przewagę w punktowaniu trybów gry, muzyki.

Gdzie tryby gry oceniane są na 5 punktów, a np. model zniszczeń na... 2 pkt.

Przekręt jak Pascal-Hopkins i Huck-Lebiediev :)

Opublikowano

Zauwaz, ze w tabelce jest kilka glownych kategorii, a wspomniany przez Ciebie model zniszczen to jedna z podkategorii. Tak wiec za tryby gry (ktore swoja droga sa bardzo wazne) bylo do zdobycia max 5 punktow a za kategorie, w ktorej jest miedzy innymi model zniszczen, 10.

Opublikowano

Egzemplarz pisma zakupiony i w jakiejś 1/3 przeczytany.Ale już mogę stwierdzić ,że to jeden z najlepszych nr w tym roku.

Opublikowano

Jaram się artykułem Mazziego. Propsuję.

Oczywiście, prawilna okładka to ta z Kratosem i Sub-Zero.

Edytowane przez Konata

Opublikowano

Swietny nr, szykuje sie masa czytania, zwlaszcza ze mam nietkniete 3 ne do tyl praktycznie. Bede przeplatal granie czytaniem :teehee: Do tego wypadaloby skrobnac co nieco do PPE, bo przez tydzien wylecialem z rytmu przez dentyste, uczelnie eh...

Opublikowano

Cieszy wstępna ocena dla MK, oby taka już została, albo jeszcze wyższa. ;]

Opublikowano

do tej oceny + ;] Na zagranicznych portalach o mortal kombat wszędzie piszą o PE ;]

Edytowane przez Wolny

Opublikowano

Dostalem nowy numer we wrocku, wczesniej nie szukalem. :) Bardzo ciekawie i smakowicie sie zapowiada deser w postaci 161 numeru po wigilijnej kolacji, jest co czytac. Fajnie, ze cysio wrocil. :) Wesolych wszystkim!

Opublikowano

do tej oceny + ;] Na zagranicznych portalach o mortal kombat wszędzie piszą o PE ;]

A na youtube można było obejrzeć skany. :ninja:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Artykuł o Tokio za(pipi)isty, czekam na kolejne.