Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Nie nie znajduje sie TPP dzieje sie 9 lat po GZ -____- Ile razy trzeba to tlumaczyc 

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 507,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Wpadly mi 3 trofea w metalu, ale ps4 ich nie widzi. Czy to eiba tego, ze jest przed premiera czy jakis bug ?

Opublikowano

U mnie to samo, na bank to wina grania przed premierą.

Opublikowano

Ja przed chwilą dostałem maila z cdp.pl, że moje zamówienie zostało przekazane do kompletacji w magazynie. Może na pierwszego się wyrobią...

Opublikowano

Szczurek i co z tego ze mam jak siedze w pracy do 20 a jutro od 08:00 do 20 :D

Takim tokiem myslenia to dopiero poznym wieczorem, we wtorek zagram :-P Na szczescie we wtorek z rana dzwonie i zglaszam chorobe! Raz w miesiacu jest nawet wskazane :-)

Opublikowano

Ja raz w podstawówce udawałem chorobe żeby zostać w domu i grać w gre wideo.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

etam, sami byście wzięli ale trzeba trzymać pozory dorosłości, takie społeczeństwo

Opublikowano

Chodzi o zasade. Nie mozna byc wzorowym pracownikiem. Trzeba umiec miec czasem wyje.bane. Zwlaszcza w dni odswietne.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Wtorek i środę wziąłem specjalnie wolny. Do tego wolny miałem już poniedziałek i wtedy koniecznie muszę wyrwać grę.

Opublikowano

Branie chorobowego w wieku 30 lat dla gierki wideo  :facepalmz:

Lepiej poczekać aż stanieje  :P

Opublikowano

zdecydowanie popieram chorobowe. Hobby w zyciu jest bardzo wazne!

EDIT:dokladnie tak, c nie wbilo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Do grających - jak wygląda transfer save'a z GZ? Co konkretnie z niego dostajemy? 

Opublikowano

No to nara

efnceh.jpg

Boze i ten jeden ze steelow jest moj [emoji33]

Oszaleje od czekania...

Opublikowano

Do grających - jak wygląda transfer save'a z GZ? Co konkretnie z niego dostajemy? 

Z tego co czytałem to najważniejsze było eskortowanie POW (plus The Eye i The Finger), bo znajdą się w Mother Base później, reszta to kosmetyka (kostiumy etc.).

Jak jest ostatecznie, to musimy czekać na relacje już grających. Niby można w necie poszukać, ale jednak naciąć się  przy tym na spoiler pewnie nietrudno.

Opublikowano

no ponoć najwspanialszym dodatkiem za save z GZ jest mozliwosc odwiedzenia ponownie tej biwakowni i kryjaca sie tam niespodzianka

Opublikowano

Z tego co czytałem to najważniejsze było eskortowanie POW (plus The Eye i The Finger), bo znajdą się w Mother Base później, reszta to kosmetyka (kostiumy etc.).

Jak jest ostatecznie, to musimy czekać na relacje już grających. Niby można w necie poszukać, ale jednak naciąć się  przy tym na spoiler pewnie nietrudno.

To co krążyło po necie przed premierą w tej kwestii, to zdaje się, że były domysły. Dlatego też jestem ciekaw jak wygląda to w wersji finalnej. 

Chodziło mi o ten screen i to na ile jest prawdziwy:

qk8JApG.jpg

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Gdzies mi smignelo info ze mapa jest tylko w wersji day one, prawda to? (w sensie nie bedzie jej w pozniejszych zwyklych wydaniach).