Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dzięki za info, tez mam zamowienie z euro AGD ze względu na steelbooka ale to w takim razie biorę wolne dopiero na końcówkę tygodnia xd
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Serio? ja pyerdole Wyslalem do nich maila i odpowiedzieli mi ze wysylka bedzie dopiero 1 wrzesnia, no to niech sie pyerdola Wydrukuje sobie okladke i brak steelbooka przezyje.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czy jest ktos w stanie tutaj, ze zgromadzonych pięknie to wydrukować ???
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l No zobaczymy, wlasnie przypomniałem sobie ze ostatniego dragon age'a miałem do odbioru w dniu premiery. Kurde hype tak wzrasta ze czuje smutek ze nie ma czasu na ogranie wszystkiego przed premiera
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Serio? ja pyerdole Mi od nich czasem gra przychodzi nawet 2 dni po premierze. Dlatego nie zamawiałem u nich.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l No słabo do wrocka mi się nie chce pedalowac po grę ...... ale muszę się zastanowic
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l panowie, to tylko pare dni, wytrzymamy Panie Andżeju ciężko, no ciężko
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Cdp wysyla dopiero w dzień premiery? Mi odpisali, że grę otrzymam w dniu premiery.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ja będę czekał pod sklepem także kaczuszka i zapas mocarzy już zakupiony. Szybkie palce z Sony Xperia Z3
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Jak w dniu premiery nie będzie nigdzie wersji płytowej to trzeba będzie przepłacić za cyfrową :<
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Poważnie? Taka desperacja? To tylko gra, a niektóre osoby zachowują się jakby miał być to ich ostatni dzień życia.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Panowie ja mam od groma nowego MGS'a, więc po co i na co wy chcecie czekać
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czy jest ktos w stanie tutaj, ze zgromadzonych pięknie to wydrukować ??? a jaki problem isc do pierwszej lepszej drukarni i poprosic by Ci to (pipi).neli? format w miare duzy, na A4 starczy, nie powinno sie rozpixelowac.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Poważnie? Taka desperacja? To tylko gra, a niektóre osoby zachowują się jakby miał być to ich ostatni dzień życia. Ja jak tylko zobaczę zakończenie to skacze z okna.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Panowie ja mam od groma nowego MGS'a, więc po co i na co wy chcecie czekać To wyslij mi jutro, place w dolarach
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czy jest ktos w stanie tutaj, ze zgromadzonych pięknie to wydrukować ??? a jaki problem isc do pierwszej lepszej drukarni i poprosic by Ci to (pipi).neli? format w miare duzy, na A4 starczy, nie powinno sie rozpixelowac. edit, jednak za maly troche na wydruk: bardziej styknie na A6, czyli ze sobie bedziesz mogl wczepic do "notesiku z karteczkami"
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Poważnie? Taka desperacja? To tylko gra, a niektóre osoby zachowują się jakby miał być to ich ostatni dzień życia.Fajne hobby, co nie? Yup, po przejściu gry w ramach solidarności z Lordem podcinam sobie żyły
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czy jest ktos w stanie tutaj, ze zgromadzonych pięknie to wydrukować ???Lap jedyna, prawilna wersje:http://www.dualshockers.com/2015/08/26/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-here-is-the-cover-it-deserved-print-it-to-your-hearts-content/
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l "For fear of spoilers, Konami invited journalists to review the game at five-day 'boot camps' tied to strict NDAs (non-disclosure agreements). We played between 9am to 5pm, with no unsupervised play outside these hours. That's a maximum play time of 40 hours, assuming no stoppages for eating, drinking, stretching… or reality. So you're trying to complete a 35-50 hour game (or longer, depending on your play style and the nature of your 'completion'… I can't say more), that you've been anti(pipi)ting for five years, in a realistic window of 30-35 hours. On one hand, you're finally immersed in one of the deepest, most experimental, open-worlds in history – overwhelmed by side-missions, upgrades and secrets – on the other, haunted by a tick-tock race to reach the 'end' without knowing when that is." Konami przechodzi chyba samych siebie i staje obok. Co to jest jakiś obóz pracy? Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Konami przechodzi chyba samych siebie i staje obok. Co to jest jakiś obóz pracy? Żadna nowość, nie tylko u Konami.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Panowie ja mam od groma nowego MGS'a, więc po co i na co wy chcecie czekać To wyslij mi jutro, place w dolarach Tylko nie zwykłym.