Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 338,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano
  • Autor

Just Cause 2 do steama za $5 na GamersGate, plus znizki na rozne gry indie.

Opublikowano

Just Cause 2 do steama za $5 na GamersGate, plus znizki na rozne gry indie.

Kto nie ma niech bierze - to jest must have gierka jeśli chodzi o sandboksy.

Opublikowano

Sequence za 2$ - http://getter.g-forums.net/

Klucz przypisywany do Steam. Ogół zdaje się być połączeniem gry rytmicznej z RPG. Coś jak puzzle quest, tylko z Dance Dance Revolution zamiast Bejeweled. ;)

Strona Steam - http://store.steampo...com/app/200910/

EDIT:

Pograłem chwilkę. Faaaajneeeee. Przynajmniej zapowiada się interesująco. Sterowanie może wymagać przyzwyczajenia, a i gra się krzaczy na monitorze 4:3 po włączeniu fullscreen, ale za 2$? Brać, warto.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
  • Autor

@up

A nie czasami 5€?

Nie? GamersGate sprzedaje w dolarach na stronie .com i ewentualnie w funtach w wersji co.uk (tam kosztuje 3.50 funta)

Edytowane przez Mq

Opublikowano
  • Autor

To nie wiem dlaczego. Ja mieszkam w Polsce i ceny zawsze mialem w dolarach.

Opublikowano

Sequence za 2$ - http://getter.g-forums.net/

Klucz przypisywany do Steam. Ogół zdaje się być połączeniem gry rytmicznej z RPG. Coś jak puzzle quest, tylko z Dance Dance Revolution zamiast Bejeweled. ;)

Strona Steam - http://store.steampo...com/app/200910/

EDIT:

Pograłem chwilkę. Faaaajneeeee. Przynajmniej zapowiada się interesująco. Sterowanie może wymagać przyzwyczajenia, a i gra się krzaczy na monitorze 4:3 po włączeniu fullscreen, ale za 2$? Brać, warto.

Kupiłem też, za 2 dolce to tyle co nic lol. Muszę tylko czasu trochę wygospodarować, żeby pograć :)

Dzięki za tipsa.

Opublikowano

Introversion Complete Pack (Darwinia, Multiwinia, Uplink i DEFCON) kosztuje na Steamie 20 euro, więc ta oferta się naprawdę opłaca.

Opublikowano

Humblebundle zawsze się opłacają, bo część hajsu idzie na akcje charytatywną.

Łykam :)

Opublikowano

czy cos sie oplaca oceniam nie po tym ile to normalnie kosztuje ale po tym czy to co kupimy jest warte naszego czasu. w moim przypadku tym razem nie jest.

Opublikowano

Nie bardzo zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że hajs idzie nie tylko do kabony wydawcy.

I zdecyduj się, czy Ty oceniasz, czy my ;P

Opublikowano

heh kazdy ocenia wg wlasnego sumienia oczywiscie. wg mojego sie nie oplaca mi wydawac tego dolara na gry w ktore nie bede grac.

a co do charytatywnosci to dostali odemnie przy poprzednich bundle kiedy mieli choc jedna gre ktora mnie zainteresowala i tak tez bedzie w przyszlosci. (choc childs play akurat nie lubie)

Opublikowano

Kupiłem bundle :) Nie wiem czy będę grać hardcorowo, ale na pewno od czasu do czasu sięgnę po Aquarię i Uplink, bo te gry pamiętam bardzo dobrze :)

Opublikowano
  • Autor

W gogu znizka weekendowa 50% na nastepujace tytuly:

BEYOND DIVINITY

DIVINE DIVINITY

ODDWORLD: ABE'S EXODDUS

ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE

POSTAL 2 COMPLETE

POSTAL: CLASSIC AND UNCUT

SIMON THE SORCERER

SIMON THE SORCERER 2

STRONGHOLD

STRONGHOLD CRUSADER

Edytowane przez Mq

Opublikowano

Zachęcam do zakupu Divine Divinity z powyższej promocji. Naprawdę niedoceniony RPG świetnie balansujący pomiędzy akcją w stylu Diablo 2, a bardziej klasycznym RPG (rozbudowane dialogi, swoboda, mnogość questów). Multum świetnych rozwiązań. Szczególnie podobał mi się system rozwoju postaci, pozwalający na trenowanie zdolności innych profesji. Polecam.

Nie wiem jak z Beyond Divinity. Po tym co się naczytałem jakoś nie paliło mi się do sprawdzenia tej pozycji. A i klimat jakoś mnie odrzucił - jakieś wulkaniczne tereny, grzybki zamiast drzew itp. Z jakiegoś powodu nie cierpię takich lokacji (vide Morrowind). Ktoś może coś więcej powiedzieć, czy warto?

Opublikowano
  • Autor

Pamietam ze sterowanie dwoma postaciami bylo upierdliwe a rycerz mial wyjatkowo okropnie zagrany glos. Nie pamietam wiecej bo dosc szybko stracilem zainteresowanie gra hth :/

Opublikowano

To sobie BD odpuszczę. DD za to kupiłem - mam co prawda edycję pudełkową, ale po Polsku i w dodatku na 3CD, z których jeden musi być w napędzie celem samego uruchomienia gry. A i soundtrackiem z GOGa nie pogardzę. Za te 10zł warto.

Opublikowano
  • Autor

Wersja w gogu ma tez nowego patcha, ktory chyba nie jest dostepny w innych wersjach (developerzy dodali wyzsze rozdzialki i pare fixow)