Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Nom, meh. Mają jeszcze 6 dni, może będzie lepiej. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 336,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Ten Spec Ops to klucz na Steam, bo na stronce nie jest jasno napisane? W sumie to tylko przy Xcomie jest napisane, że steam jest wymagany.

Opublikowano

Spec Ops jest steamowy. Niemniej jednak nie mogę powiedzieć, że grę polecam - fabuła bardzo dobra, ale autentycznie samym strzelaniem i bieganiem się nieziemsko wynudziłem.

Opublikowano

Po co?

Opublikowano

po co kupiłeś dlc?

Opublikowano

No kuźwa ale większość DLC do Dirta 3 to dodatkowe autka. Reszta to klaksony i parę tras. I za to tyle pkt. :confused:

Właśnie kuźwa takie typy jak Ty wspomagają taki chłam jakim jest DLC w obecnej postaci i zabijają branżę. :(

Szejm on ju!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Trasy kupiłem. Moja wina że żeby mieć grę na 100% muszę kupić DLC!? Podoba mi się więc chcę ukończyć. Ale już nigdy nie kupię nic od Codemasters, bo to najbardziej chamskie DLC jakie widziałem.

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem DLC do Dirta 3 za 2160 MSP. Czuję się brudny ;_;.

Popraw mnie ktoś jak się mylę (bo nigdy nie kupowałem żadnych MS sroints) - 1200 MSP to około 80 zł, nie? Dałeś półtorej stówy za kilka tras? ;p

Opublikowano

http://www.amazon.com/Activision-Modern-Warfare-Bundle-Download/dp/B00BFZERV2/ref=br_lf_m_1000716161_1_22_ttl?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1562384122&pf_rd_s=center-10&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0WB5N4DSVY1WFPHTP5J8

Patrzcie jaki dobry deal xD. Paczka MW, MW2 i MW3 za $60. Wszystko super, tylko... MW1 jest za $10, MW2 za $15 a MW3 za $20. Bundle jest więc $15 droższy niż gry kupowane osobno. Fuck logic xD.

Opublikowano

Three great games in a bundle with such a low price. There's no reason to miss this, grab it and add those titles to your steam library. Nice job, Amazon!

- Gotchamm

Lol.

If you haven't played this game, well... your not a gamer, that is all. go play it right now, that's and order.

- Wagner Monterroso

[*]

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Grałem w każa jak był free weekend na steam. Jestem graczem!

@down Hahahha xD

By John R - See all my reviews
Amazon Verified Purchase(What's this?)
This review is from: Modern Warfare Bundle [Download] (Software Download)
I am a big fan of the Call of Duty franchise. I have owned all the COD games on xbox and now that I have a great PC, I wanted to see how the graphics would perform.

PROS: Great graphics and game design
Killer story
cool weapons
Really great price

CONS: No xbox controller support for any of the games? Only keyboard and mouse or a crappy 3rd party (not free) software add that almost gets right, almost.
Really small online server pool. Going to be sitting for awhile till enough players join to get a match started.

So if you are buying this after having played it on a console, you might not be as pleased with it as you were.

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Groupees ma akurat bundle z tytulami ktore mnie interesowaly. Reszte oddaje.

• Eleusis [Desura] S14EG-5R5B4-JH1WI-QWD6B-ETVZC
  • Paranautical Activity [Desura] V0ILN-GQRN2-OFV7O-4OT94-NP5AS
  • Radical Roach [Desura] V0WIB-4ZN13-I7I7Z-HJVJJ-HIGFR
  • Slam Bolt Scrappers [steam] DQ954-VMMM5-GIY26
  • Blades of Time LE [steam] Q5DI9-3J348-BFY75
  • Blood Bowl LE [steam] K65EC-FRW48-8R2GY
  • Constant C [Desura] O1L0W-XYC26-F953E-T1QAQ-GKQYO
  • Drakensang [steam] DVITJ-J7MPX-GBIJ4
  • Guncraft [Desura] 9ABE0-0DD54-114C7-1BFBE-0C9A5
Opublikowano

Poczęstowałem się Blades of Time i Drakensangiem. Dzięki!

Opublikowano

Slam Bolt Scrappers wsysnałem. Po filmikach wydaje się spoko :) Dzięki!

Edytowane przez Kruhol CPE