Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 318 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Jasne!! Świetne gry. Jak szkoda Ci kasy na wyższy próg to i tak paczka za dolca jest wypasiona.

SteamWorld to gierka oryginalnie  z maszyny Nintendo  (3ds) http://www.grasz24.pl/recenzje/steamworld-dig-recenzja,1,1,19166 i całkiem fajna z tego pseudo metroidvania. Gunpoint jest po prostu genialne od strony gameplayu.

Opublikowano

Kupiłem, dziś już 7.91 dolca musiałem dać. Specjalnie dali ten bonus z koszulką za 65, by podbić szybko średnią :)

Opublikowano

Ja to mam pecha. Sterta rzeczy, które ostatnio kupiłem pojawia się w bundlach lub za darmo (nie tylko gry, ale np. itemy w Star Trek Online). Dałem za Luftrausers 10zł dosłownie dwa tygodnie temu. Niby gra warta kasy, ale gdybym wiedział, to bym się wstrzymał.

Zaskakująco wysoki BTA na tle poprzednich bundli. Choć mi nie zależy, to już dam te dodatkowe 2$ za Prison Architecta. Nie ma co cebulić, bo za same Papers Please warto wyłożyć więcej.

Opublikowano

Spoko sale Square Enix na gmg

http://www.greenmangaming.com/square-enix-deals/

hitmany za 1,24 funta, soul reavery, deus exy wszystko za pół darmo, plus nowy TR, Thief za 6 funta a dają jeszcze na maila voucher -20% mogę oddać komus gdyby był zainteresowany zakupami.

Opublikowano

Jest promocja na Max Payne 3 Complete za ok 20 zł. Grał ktoś i może polecić? Co daje Rockstar pass? Multi mnie nie interesuje.

http://www.nuuvem.com.br/produtos?q=Max+Payne&ordem=valor

Doczytałem, że to tylko mapy i skórki do multi. Wziąłem zwykłą wersję. Płacąc PayPalem zapłaciłem 10,14 zł.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

W obu przypadkach gifty, najprawdopodobniej z rosji, których sprzedawać teoretycznie nie można. Coś jak kupowanie na Allegro - na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

przecie na allegro sprzedają głównie kody z bundli, lub biedniejszych krajów (kod na diablo kupiłem i było jakieś ukraińskie foto).

Opublikowano

Panowie opłaca się brać na GOG SimCity 4 Deluxe Edition za 5.99 euro ? i czy gra jest na którymś serwisie oferowana w PL.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest gdzieś jakaś promocja na Don't Starve? Pograłbym w sumie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem kod na Aliena z tej promocji GOGa, ale jakoś nie widzę instalki GOG Galaxy. A niby mieliśmy dostawać kody i mieć dostęp do wersji beta Galaxy (platformy GOG). A jak tam u Was? Ktoś dostał? Ktoś się załapał?

Opublikowano

Jest gdzieś jakaś promocja na Don't Starve? Pograłbym w sumie.

przez weekend masz na steam za darmo do ogrania i mozesz kupic na stale po nizszej cenie

Opublikowano

Dostałem kod na Aliena z tej promocji GOGa, ale jakoś nie widzę instalki GOG Galaxy. A niby mieliśmy dostawać kody i mieć dostęp do wersji beta Galaxy (platformy GOG). A jak tam u Was? Ktoś dostał? Ktoś się załapał?

W mailu masz napisane, że testowanie GOG Galaxy odbywa się poprzez granie w AvP przez multi. Nie wiem dokladnie jak to dziala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem siorze Metal Sluga 3 na Steama. Okazało się to giftem z humblebundle i za chiny nie mogę powiązać konta, tzn zezwolić steamowi na dostęp do humble bundle. Mam ekran wczytywania i nagle błąd, bym się skontaktował z HB. O co biega, mam skontaktować się z typkiem Allegro, czy HB? Nie kumam tego, chciałem online pograć z kimś w kultową arcadówkę. Się wkur.wię, to ściągnę emulator Neo Geo + kailera. BTW, wiedzieliście, że MS3 wymaga aż dwóch rdzeni po 2GHz? Przecie to port z Neo Geo, które ma jakies 20 Mhzów.

Opublikowano

Cieszy, że na PC, tyle japońszczyzny. Myślałem, że to domena japońskich konsol.

Opublikowano

To chyba nie na tej generacji. Nawet na poprzedniej już nie bardzo. :P

Swoją drogą, trochę bawi i wkurza mnie jednocześnie fakt, że w paczce "doujinowej" jest BlazBlue...

Opublikowano

Metro 2033 za free z the humble store 

Opublikowano

Dobry Humble Bundle sie pokazal

Grid 2, Euro Truck Simulator 2, Blackguards, Insurgency, Always Sometimes Monsters, Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure i Saints Row 4

Opublikowano

Nom ten SR 4 to za 12 dolców, trochę sporo. Bieda, że wrzucili jedną grę, która się odblokowuje, jak oddamy kod trzem osobom. No i teraz trza spamować :(

Opublikowano

"Note: In order for you to unlock Full Mojo Rampage, at least one of your shared copies of Insurgency must be claimed by December 9, 2014."