Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

bo co jakis czas, nawet jak przestawie, zeby po arenie biegal normalny zawodnik, biega moja pokraka.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 251,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• qb3k Ty się naucz człowieku grać a nie piernicz mi tu takie farmazony, bo pewnie jesteś tak beznadziejny jak cała ta plejada ADHD! Jak nie chcesz , żeby Ci biegali jak porąbani to sobie ustaw defensy

• Kompilacja kwiatków z Impact Engine:

• nie wiem, może ktoś nie widział, ale polecam typa. Epicki.

Opublikowano

straciłem jakąkolwiek ochotę do tej gry, gdy grając w UT wygrywałem w 88 min. 8-0 i nagle wy(pipi)ało mnie z serwerów EA (nie PSN), przez co oczywiście zaliczyło mi to jako porażkę (nie wspominając o straconych coinsach i mnożniku). ea tak walczy z oszustami, że uczciwi gracze na tym tracą.

Opublikowano

Poprawki do Euro, ale tylko dotyczące zwiech.

Opublikowano

25h pojedynkow, rywalizacji, przeklenstw rzucanych na lewo i na prawo! Sushilabel-mamy dzisiaj srebrne gody. :) Do zobaczenia w 17 sezonie!

Opublikowano

Chyba uzaleznilem sie od Fify, a dokladniej trybu menedzerskiego. Kazde wlaczenie konsoli = odpalenie Fify. Zazwyczaj z mysla, ze zagram jeden mecz i w koncu dokoncze Batmana: AA, ale nigdy nie konczy sie na jednym meczu, przez co wiele hitow kurzy sie na polce. Zauwazylem tez, ze gra jest niesprawiedliwa. Otoz czasami mam ogromna przewage w strzalach, posiadaniu pilki, a mimo to ledwie udaje mi sie wywalczyc remis. I to zazwyczaj z zespolami z dolnej czesci tabeli, z faworytami do mistrzostwa wygrywa mi sie latwo. Jednak mimo to Fifa daje mi mase funu i to juz chyba tradycja, ze co jesien nowa odslona laduje w napedzie konsoli.

edit: I pytanie - w jakim trybie naliczaja sie mecze do achievementu Virtual Legend? Musze grac tylko moim zawodnikiem, czy moge sterowac cala druzyna? W zwyklym trybie menedzerskim mecze tez sie zaliczaja?

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Ja grałem swoim ludkiem w trybie menedżerskim kierując całą drużyną i wpadło trofeum :)

Opublikowano

Cholera, mam problem... W ogóle nie naliczają mi się XP za mecze. Za uruchomienie gry, zapisanie formacji tak, mecze - nie. Miał ktoś podobny problem, czego to może być wina?

Opublikowano

Ale wogóle, Bo są limity dzienne, może to oto chodzi? A jak nie, to na pewno wina serwerów EA innego wytłumaczenia nie ma

Opublikowano

Tez macie taki problem, że gra po włączeniu się zawiesza? Mam wersję cyfrową z PSN. Włączam, biega mój gracz po arenie, a gdy wciskam START by wejść do menu - zawiecha :/

Opublikowano
  • Autor

Tez macie taki problem, że gra po włączeniu się zawiesza? Mam wersję cyfrową z PSN. Włączam, biega mój gracz po arenie, a gdy wciskam START by wejść do menu - zawiecha :confused:

Nie.

Opublikowano

Dzieje mi się tak przy "Trwa pobieranie zawartości tworzonej przez użytkownika". Cały czas na arenie widnieje ten komunikat, a jak wciskam 'start' to zawiecha.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Czy to prawda że że można dołączyć do trybu kariery ligi stworzone w Creation Centre?

Opublikowano

Siema- mam nietypową prośbę. Jeżeli jakimś cudem znajdzie się tu choć jeden user, który składał się z użytkownikiem Soban (kiedyś Master JIN) na FIFA 12 na PS3 to poprosiłbym o kontakt na PW ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie, tak z ciekawosci?

Czy zacina wam się często FIFA na PS3? Bo ja mam taki problem że często jak ładuje mi się mecz, albo wybieram drużyny to gra się freezuje, i pomaga tylko wyłączenie i włączenie odnowa, Tak mi się dzieje, gdy wybieram GRA NIESTANDARDOWA (bo gram z kumplem np 2vs2)

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj fifke, jeszcze mi nie doszła może mi ktoś w skrócie wyjaśnić jak online w tej wersji ? O co chodzi z kartami ligami to tylko jest w płatnym ultimate team ?

Opublikowano

Karty masz tylko w darmowym Ultimate Team.

No a ranking online polega na tym ze startujesz w 10 lidze i masz 10 meczow do rozegrania. Musisz uzyskac okreslona ilosc ptk zeby awansowac do wyzszej ligi. Im wyzsza liga tym wiecej ptk musisz zdobyc do awansu i wiecej zeby sie utrzymac.

Opublikowano

Gra ktoś z naszego ukochanego forum na PC ? Niesamowita jest ta gra. Wczoraj na manualu wygrałem 26 meczów 1 remis. Ta edycja nagradza skilla i fantazje, nie ma ze gorszy wygra z lepszym, jest tak jak za najlepszych czasow Pes 3-6. Ludzie często wychodzą - przynajmniej w nie rankingowych lobby, jestem w 7 lidze ale tam ciezko znalezc kogos na manualu, a zwlaszcza w pucharze. Jeśli ktoś kumający footbal chce pograć 1 vs 1 na manualu zapraszam.

Mój nick na ORIGIN PC - LaFenomeno. - gram na MANUALU -

Edytowane przez raulos

Opublikowano

Jeszcze nie raz się delikatnie mówiąc rozczarujesz tą FIFA, Po pierwsze to że niby nagradza skilla to są brednie (przekonasz się o tym jak będziesz miał rozegranych tyle meczy co np. ja) po drugie FIFA 12 sprawia wrażenie takiej gry, ale tak nie jest, dopiero zobaczysz ile ma BUG'ów i wiele może nauczysz się wykorzystywać, np. Karne z d.upy, Randomowane strzały z 16m to też będzie udręką, Ale co ja Ci bd pisał sam się przekonasz:):) ( a to i tak tylko 1% błędów tej gry)

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Gram w Fife 12 od premiery z kumplami na 2 pady, wiec to nie moje pierwsze kroki. Teraz kupilem oryginala zeby grac online. Graj na manualu a zniknie to co piszesz, wtedy to inna gra. Zaznaczam ze u mnie na asyscie ta gra nie miala by szans.

Edytowane przez raulos