Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 455 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

tak z ciekawości: wasze TOP 10 na Vite Ever?

pytam, bo chce ograć je wszystkie :) 

Opublikowano

Dzieki :)

Ej forumku, co to za potencjal drzemie w Gravity Rush, ktorego ja nie dostrzegam? Mam gre, ale nie jestem do niej specialnie przekonany. Ostatnio slyszalem pogloski o czesci drugiej, stad wrocilo zaintetesowanie nad tytulem. Poza tym prawie wszyscy wrzucaja ja w top10. Ocb?

Opublikowano

Grałem dużo ponad 2h... nie podobała mi się... Pewnie kwestia gustu. Same Uniwersum gry jakoś nie przypadło mi do gustu.

Opublikowano

Duke nukem nie jest kompatybilny z vitą tv XD jaka beka, gra która chodzi na telefonie nie jest kompatybilna z konsolą do gier.

Opublikowano

dokladnie tak

btw Orzeszek po co kupiles vita tv ? przeciez to wydatek bez sensu imo 

Opublikowano

beka to jest ale nie z gry ale ludzi co kupuja te pudelko zwane playstation tv :P

Opublikowano

w promocji było to wziąłem to (pipi) obesrane. prawda jest taka ze vite tv moge wrzucić sobie w koszta działalności a przenosnej juz nie wytłumacze  :yes2: no i cena 300zł za samo urzadzenie i karciocha za 60zł i gram w PRAWIE wszystkie gieki z vity wyciułane z plusa. poza tym ograc muszę smoczą koronę bo PONOĆ LEPSZE OD DIABLO, w co nie chce mi sie wierzyc

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ograłem pierwszy level w DN3D i jestem zadowolony. Sterowanie spoko, nie ma nic na tylny ekran, gra chodzi całkiem dobrze a graficzka na ekranie Vity prezentuje sie super :) Na pewno pogram kiedyś więcej :)

Opublikowano

ja musialem czulosc zredukowac bo mi sie dziko celowalo

Opublikowano

Graficznie wyglądają nieźle na Vita TV. Problem tylko w tym że lepiej dożyć już do ps3.

To by miało sens jakby więcej funkcji w tym było, a opcja grania w gry z Vita byłaby dodatkiem.

W zasadzie mogliby wbudować Vita TV w każdy telewizor Sony, to by miało sens IMO

Opublikowano

albo po bozemu dac normalna vite z wyjsciem hdmi

Opublikowano

Ja zagram dziś późno w nocy/jutro. Dostawałem zaproszenia do imprezy, ale nie moglem dolaczyc, nie wiem czemu... 

Opublikowano

A ja sobie ogrywałem Swapper'a z PS+. Dosyć dobra pozycja. Gameplay polega na rozwiązywaniu zagadek, przez klonowanie sie. Im dalej tym bardziej skomplikowane, ale i tez ciekawe puzzle. Teraz czas na Ksiecia :)

Opublikowano

Ja pogralem w djuka i w swappera. Duke kozak, choć miałem buga na 3 misji. Czasem się delikatnie przytnie, tak to Duke nukem pełna gębą, ponadczasowa gra. Marzy mi się doom 1,2 oraz quake 1 i 2 na Vitę <3 swappera, po tych kilku chwilach ma świetny klimat, gameplay daje rade.