Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ma niezależne zawieszenie z tyłu i dzieli sporo części z Fusion czyli po naszemu Mondeo, także powinien prowadzić się jak na nowoczesny samochód przystało.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 278,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gama silnikow zgodnie z zapowiedzia juz ujednolicona na rynek swiatowym?

Opublikowano

A nie wiem, coś takiego znalazłem z UK

There's no official word on the Mustang price yet, but expect the four-cylinder EcoBoost model to start from around £30,000, with the V8 model costing £5,000 more.

I na stronie Forda UK też jest mowa o 2.3 i V8. Pozostaje pytanie co z V6.

Oczywiście jak przy Camaro ceny z du.py będą w Europie. W USA Mustang kosztuje tyle co Mondeo, od 22k USD (plus chyba opłaty koło 3k), to nawet mniej niż C-MAX :wallbash:

Czyli nawet przy tych 25k po przeliczeniu na PLN wychodzi 75k PLN albo 18k EUR, a z kolei te 30k GBP to jest w zasadzie dokładnie 2x tyle. Czyli w USA to dalej samochód dla przeciętnego Smitha o przeciętnych kosztach użytkowania - no i taki miał być od zawsze, czyli samochód sportowy dla każdego, a w Europie sportowa maszyna za cenę porządnego Audi A4 z salonu. Naszym odpowiednikiem 500 Abarth, super.

Opublikowano

ja mam pytanie - czemu nikt z "wielkich" od muscle carów (ford, dodge) nie chce zrobic prawdziwie agresywnej sylwetki? Przecież ten nowy mustang przy tym:

FordMustang.jpg

wygląda serio jak plastikowy japończyk :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jesli jestesmy przy conceptach

https://www.youtube.com/watch?v=GTi4_c9AJG8&feature=youtube_gdata_player

Bardzo mi sie podoba, mimo ze nie czerwona. Do tego na podstawie tego projektu, mozna sobie nakreslic mniej wiecej, jak bedzie wyglądał ogólny pomysł na lampy i scudetto. Oby tylko te okropne drzwi jak najszybciej zostaly skasowane.

Edytowane przez Pajda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ja wiem :/ 

To zdjęcie jest świetnie zrobione i myślałem że całość będzie lepsza, a według mojej skromnej opinii Cadillac Escalade 2015 wyglądem zewnętrznym wygrywa.

Opublikowano

z15349208Q,Volkswagen-Polo.jpg

Tak, to nowość. Polo po lifice. Szczerze to bym nie zauważył tych zmian, gdybym zobaczył samochód od tak, na ulicy. Większe zmiany w silnikach, trzycylindrowy diesel 1.4 i mały 1.0 TSI 90 koni - może jednak jest tym samym szansa na wersję GT modelu up!, skoro doładowali w końcu ten silnik.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Focus po lifcie. O ile co do słuszności zmian jakim poddano Fiestę miałem mieszane uczucia, to nowy Focus moim zdaniem wygląda pod każdym względem lepiej. No i wnętrze wydaje się znacznie bardziej stylowe niż do tej pory.

ku-xlarge.jpg

19gid6luab9oyjpg.jpg

19gidlsdyxf8cjpg.jpg

ku-xlarge.jpg

Opublikowano

No te obecne wnętrze Focusa jest mega tandetne tak samo jak Mondeo. Jedynie w najdroższych opcsjach jak tako wyglądają.

Opublikowano

Obecne Fordy wygladaja w srodku jak statki kosmiczne. Szkoda,bo bardzo lubie ta marke, mam z jednym bardzo dluga przygode i zawsze milo wspominam to auto.

Opublikowano

No ale przynajmniej po tym lifcie właśnie wygląda trochę mniej jak statek kosmiczny. Dalej nie jak Golf, ale jest lepiej.

Opublikowano

Podobny do tego z Focusa przed liftem :D

@Wampis, jest lepiej,ale dalej tragicznie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy Challenger (odświeżony) wymiata i jest obecnie najlepszym Muscle carem, a nowy Charger też zaje.bisty :o :o :o

Mustangi i Camaro się chowają.

Opublikowano

Jak zobaczyłem, że jest post w zimnym łokciu, to pomyślałem, że Pajda wrócił.

Ja też :). Jedyna szansa na odrodzenie zimnego łokietka to jak Greg wkleji zdjęcia swojego już mitycznego auta z segmentu premium.