Opublikowano 20 maja20 maj Nowy Merc AMG GT 4door Przód jeszcze ujdzie, wygląda jak wkurwiona ryba, ale ten tył
Opublikowano 20 maja20 maj Ta, tym bardziej, że sam styl, ale z dwoma kółkami na stronę wyszedł moim zdaniem bardzo fajnie w nowej klasie C. Zamiast iść w 3, mogli pobawić się bardziej rozmiarem każdego kółka i pójść w stronę Skyline R34.
Opublikowano 20 maja20 maj Ja wiem, że to gwiazdy, ale z daleka te światła wyglądają jak znaki radioaktywności
Opublikowano 20 maja20 maj 4 godziny temu, Bartg napisał(a):Ja wiem, że to gwiazdy, ale z daleka te światła wyglądają jak znaki radioaktywności Albo logo Mitsubishi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. rok temu byłem w muzeum Ferrari w Maranello, mnóstwo aut, przy każdy masa ludzi podziwiających każdy detal, dzieciaki małe i duże robiące sobie zdjęcia na pamiętkę. były tam różne modele - stare, nowe, F1, nawet części mechaniczne w gablotkach. przy każdym tłum zafascynowanych ludzi. z jednym małym wyjąkiem - na środku jednej z hal stało sobie Purosangue które dosłownie nikogo. a i tak Purosangue w porównaniu do tego czegoś to jest dzieło sztuki :/ smutne to
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jakby to był BYD albo Xiaomi za 250-300k to by hit był. A tu poziom cenowy Rolls Royce Spectre, który jest przepiękny w porównaniu do tego. Ale i tak się sprzeda, bo znając Ferrari, żeby kupić limitowane modele (albo jakiekolwiek spalinowe) przez następne 10 lat będziesz musiał mieć to coś w garażu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jako całość to Ferrari na zdjęciach nie porywa. Ale przypadła mi do gustu ta kierownica, z którą wracamy już do klasyki designu pomimo airbagu oraz sterowania. Podobnie bardzo mi się podoba ten czarny pas z tyłu ze światłami - dużo lepiej zaprojektowany niż w Mercedesie powyżej i ogólnie staję się fanem podobnego stylu, który fajnie eksponuje światła LED.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Te paski to prawie powrót do lat 90 i blend między światłami w kolorze :D
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dobra już nie marudźmy tak, były już Ferrari z podobnym czarnym pasem i imo ze światłami LED to wygląda jeszcze lepiej.Natomiast Shago i tak wkleił zdjęcia wersji z lepszymi felgami, te standardowe są fatalne.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Te standardowe to jeden wielki dramat, nie rozumiem jak mogą się podobać. Te które ja wrzuciłem są spoko i nie wygląda to auto wcale tak źle.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Może się deloreanem inspirowali projektując te bazowe felgi.Imo reakcje są jakie są, bo zrobili coś w stylu nowego Nissana Leafa czy Priusa, podczas gdy BYD zaserwował taki projekt:
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Podejrzewam że zarówno Merc jak i Ferrari nie będą się sprzedawać. Klientelą takich aut nie gustuje w elektrykach i tyle.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Myślę, że w Chinach będą hitem, a pod Chiny (i USA) się obecnie projektuje ten segment.