Skocz do zawartości

Devil May Cry Collection

Featured Replies

Opublikowano

A jak wypadają trzy pierwsze części DMC w HD w wersji na PS3? Ktoś z was grał i może wypowiedzieć się na ich temat? Przymierzam się do zakupu i nie chcę się wkopać kupując jakiegoś zbugowanego szrota.

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 17,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybko i tanio - tak widzieli konwersję ludziska z Capcomu. Mam nadzieję, że się przejadą w kosztach.

• Po ograniu pierwszej czesci DMC moge polecić wszystkim tą kolekcje, bardzo dobrze zrobiona nie to co Silent Hill. Graficznie również bardzo dobrze zremasterowane.

Opublikowano

Zakupiłem jako fanatyk rozwalający wszystko na DMD w pierwszej i trzeciej części. Bierz śmiało, wszystko śmiga elegancko i do tego wygląda ;d

Opublikowano

Dzięki za opinię. W takim razie czekam do 31 lipca i uderzam do biedry, bo wtedy mają puścić DMC HD Collection za 39 złociszy :)

Opublikowano

"Jedynka" jest bardzo ładnie odrestaurowana, każda kolejna trochę gorzej, ale bez pawia podczas grania.