Opublikowano 14 listopada 201113 l Ta oficjalna premiera jest w końcu jutro czy 18 ? Bo chcę wiedzieć czy mam o 10.00 lecieć do MM
Opublikowano 14 listopada 201113 l Ta oficjalna premiera jest w końcu jutro czy 18 ? Bo chcę wiedzieć czy mam o 10.00 lecieć do MM Załeży gdzie ucho przyłożysz, ale wychodzi na to że wysyłają 15, a na półki wyłożą 18
Opublikowano 14 listopada 201113 l I tak liczy się multi, a jeżeli zrezygnowali z blooma, to tylko zacierać ręce. Sek w tym, ze wszystkie mapy mozesz miec za 1200 ms points, a tryby gry beda pewnie za darmo, wiec sam sie zastanawiam, czy warto inweatowac w pudelko, po to by zobaczyc singla, ktorego i tak zaliczylem pare razy... Czyli nowe mapy odpalę na Reach, a co z bloomem, też zniknie w Reach czy będą specjalne tryby?
Opublikowano 14 listopada 201113 l Będzie specjalna playlista. Tylko nie wiem czy będzie dostępna tylko do tych map z Halo: CEA czy do wszystkich z Reach.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Zastanawiam się czy będzie dzisiaj dostępne w jakimś ze sklepów sieciowych typu Media Markt, Saturn czy Empik
Opublikowano 15 listopada 201113 l Czyli nowe mapy odpalę na Reach, a co z bloomem, też zniknie w Reach czy będą specjalne tryby? Dokladnie, playlista bez blooma bedzie takze dostepna. Jezeli zalezalo Ci tylko na multi, to nie ma sensu inwestowac w gre.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Trzeba się przejść do MM bo z tego co widzę w sieci to premiera jest faktycznie dzisiaj. Zobaczy się jaka cena i przetestuję swoją silną wolę
Opublikowano 15 listopada 201113 l Trzeba się przejść do MM bo z tego co widzę w sieci to premiera jest faktycznie dzisiaj. Zobaczy się jaka cena i przetestuję swoją silną wolę MM = Media Markt? Daj znać
Opublikowano 15 listopada 201113 l Wróciłem. Nie ma. A jak się spytałem kiedy będzie to gość odpalił gryonline i powiedział, że 18... Normalnie ręce mi do podłogi opadły.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Mapy juz są na marketplace http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Halo-Reach-Anniversary-Map-Pack/0eea41a0-8b4a-4547-8091-b3dc05fca9fd
Opublikowano 15 listopada 201113 l Wróciłem. Nie ma. A jak się spytałem kiedy będzie to gość odpalił gryonline i powiedział, że 18... Normalnie ręce mi do podłogi opadły. Czyli jednak 18. Poczekam.. Mapy juz są na marketplace http://marketplace.x...91-b3dc05fca9fd Kupisz mapy?
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ja sie juz pogubilem,1200 MSP kosztuje ~50 zl a cala gra pudelkowa okolo 150 zl ? czyli 100 zl za singla tylko placimy rozumiem ? Jak sciagne mappack, to normalnie bede mogl grac we wszystkie playlisty ?
Opublikowano 15 listopada 201113 l Dzwoniłem dziś do saturna i powiedzieli, że premiera 15-go, ale gre wystawią jutro , ceny też nie znają. Jednym słowem LOL.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ja sie juz pogubilem,1200 MSP kosztuje ~50 zl a cala gra pudelkowa okolo 150 zl ? czyli 100 zl za singla tylko placimy rozumiem ? Jak sciagne mappack, to normalnie bede mogl grac we wszystkie playlisty ? Tak, bedziesz mogl grac we wszytskie playlisty, bo przeciez taki byl zamysl od poczatku. Pomijam juz fakt, ze konta z 1600MS Points kosztuja 2 dychy.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ja zadzwoniłem do Media Markt. Kobieta na infolinii powiedziała, że nie ma jeszcze żadnych informacji na temat kiedy będzie i w jakiej cenie
Opublikowano 15 listopada 201113 l Czyli nowe mapy odpalę na Reach, a co z bloomem, też zniknie w Reach czy będą specjalne tryby? Dokladnie, playlista bez blooma bedzie takze dostepna. Jezeli zalezalo Ci tylko na multi, to nie ma sensu inwestowac w gre. Dzięki za odpowiedz, to zakup sobie odpuszczę, bo jestem nastawiony tylko na multi. Ten patch to Reach już już czy ma pojawić się na dniach?
Opublikowano 15 listopada 201113 l Znalazłem sklep w Gdyni w którym już mają! 169 zł. Jutro jadę po Anniversary
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ja zamówiłem na zavvi. Z 10% zniżką wyjdzie ok. 144 zł Tylko poczekam sobie do przyszłego tygodnia, ale zawsze to z te 20 zł taniej Edytowane 15 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 listopada 201113 l W multi to H:Ricz. Miał być pistol z H1 owszem jest ale w SP. I wciąż niema playlisty no bloom WTF?
Opublikowano 15 listopada 201113 l w HA będzie można grać w multi z posiadaczami HR na mapkach z HR ?
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ja zamówiłem na zavvi. Z 10% zniżką wyjdzie ok. 144 zł Tylko poczekam sobie do przyszłego tygodnia, ale zawsze to z te 20 zł taniej Do mnie juz jedzie za 152zl z Ultimy Na stronie Ultimy zmienil sie jezyk, juz nie ma polskiego, jest tylko angielski. EDIT: Ale u mnie to już z przesyłką Ja zamawialem razem z AC Revelations i padem wiec za wysylke i tak bym placil Edytowane 15 listopada 201113 l przez Ins