Skocz do zawartości

Halo Combat Evolved - remake na X360

Featured Replies

Opublikowano

Po raz pierwszy widzę narzekanie na ten etap ... nie wiem co tam trudnego było na tyle, żeby ckeckpointy wrzucać.

W ogóle trochę żałosny jest bulwers, że nie ma checkpointow w tak krótkim etapie xD

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 455
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Grafika grafiką, gra ta sama co sprzed lat. Pewnie wyjdę na trolla a posta zminusujecie, ale zaznaczę mimo wszystko, że Halo krytykować nie chcę. Dziwi mnie jednak, że z takim zapałem i entuzjazmem lu

• Przeczytaj i przeanalizuj to co sam napisałeś ponieważ oni WŁAŚNIE TO ZROBILI!!!!!!   Masz zwolenników:   HALO1 NTSC - pistol HALO 2 - BR HALO 3 - BR HALO REACH <-- Ty do tego grona się zali

• To jest znakomita wiadomość. Jestem generalnie przeciwny odświeżajkom, ale pierwsza część Halo to był mój pierwszy FPS. Gra, która zapoczątkowała u mnie otwarcie się na ten gatunek. Kto wie? Być może

Opublikowano

Nie jest krótki bo jedziesz 7 minut bez możliwości obrony i wszyscy do ciebie walą - chyba, że grasz w co-opie i ktoś siedzi na działku. Jak chciałem dojechać do końca to po drodze z 5 razy mnie ubili, a jak już doszedłem do końca, to też z jedną kreską życia bo ktoś 100m za mną wyskoczył i walił mi w plecy przed samym wejściem do myśliwca. Jeden strzał więcej i znowu bym musiał restartować.

Generalnie to śmiesznie miałem z tymi terminalami - do etapu w bibliotece sprawdzałem na jutiubie gdzie są, ale w bibliotece nie wiedziałem jak dojść do tego na tym etapie i odpuściłem, a śmieszność jest w tym, że na kolejnych 4 etapach trafiłem na wszystkie przypadkiem i teraz mnie gryzie, że tylko tego jednego z biblioteki nie mam :P Chyba na easy odpalę i sobie do niego dojdę.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie koncowka to byla sama przyjemnosc na najtrudniejszym poziomie. Jedynym problem bylo zrobienie achievementa, zeby dojechac na minute przed koncem czasu.

Opublikowano

Też kląłem z początku, etap do wykucia na pamięć. Do achieva z "minutą przed czasem" pomocne były te skróty w które trzeba było idealnie wjechać w pędzie, a z tym bywał problem ;]

Opublikowano

Właściwie ten jeden skrót + nie zaliczenie żadnej wywrotki po drodze załatwia sprawę. No problemo.