Opublikowano 20 lipca 201212 l Po raz pierwszy widzę narzekanie na ten etap ... nie wiem co tam trudnego było na tyle, żeby ckeckpointy wrzucać. W ogóle trochę żałosny jest bulwers, że nie ma checkpointow w tak krótkim etapie xD Edytowane 20 lipca 201212 l przez Ins
Opublikowano 20 lipca 201212 l Nie jest krótki bo jedziesz 7 minut bez możliwości obrony i wszyscy do ciebie walą - chyba, że grasz w co-opie i ktoś siedzi na działku. Jak chciałem dojechać do końca to po drodze z 5 razy mnie ubili, a jak już doszedłem do końca, to też z jedną kreską życia bo ktoś 100m za mną wyskoczył i walił mi w plecy przed samym wejściem do myśliwca. Jeden strzał więcej i znowu bym musiał restartować. Generalnie to śmiesznie miałem z tymi terminalami - do etapu w bibliotece sprawdzałem na jutiubie gdzie są, ale w bibliotece nie wiedziałem jak dojść do tego na tym etapie i odpuściłem, a śmieszność jest w tym, że na kolejnych 4 etapach trafiłem na wszystkie przypadkiem i teraz mnie gryzie, że tylko tego jednego z biblioteki nie mam Chyba na easy odpalę i sobie do niego dojdę. Edytowane 20 lipca 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 lipca 201212 l Nie wiem, dla mnie koncowka to byla sama przyjemnosc na najtrudniejszym poziomie. Jedynym problem bylo zrobienie achievementa, zeby dojechac na minute przed koncem czasu.
Opublikowano 20 lipca 201212 l Ja pamiętam właśnie z tobą ins zrobiłem tego aczika trzeba było sie wycwiczyć.
Opublikowano 20 lipca 201212 l Też kląłem z początku, etap do wykucia na pamięć. Do achieva z "minutą przed czasem" pomocne były te skróty w które trzeba było idealnie wjechać w pędzie, a z tym bywał problem ;]
Opublikowano 22 lipca 201212 l Właściwie ten jeden skrót + nie zaliczenie żadnej wywrotki po drodze załatwia sprawę. No problemo.