Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 192,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sanitarium na iOS <3

Opublikowano

Z ostatnim updatem zrobili pierwsze 4 trasy za darmo czy cos takiego, świetna gierka polecam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lada moment powinien się pojawić AC:Identity. Na indyjskim App Store już jest. Cena ok 5 Ojro/USD

Edytowane przez lechu

Opublikowano

Pojawił się pierwszy Rayman (ten z Jaga/PSXa/Saturna). Cena to jakiś kosmos, bo 5 ojro. Ale mniejsza z tym, bo gra jest absolutnie niegrywalna na ekranie. Pierwszy Rayman to (pipi)sko trudna gra, na padzie przechodzenie wywoływało frustrację, na ekranie jest to niewykonalne. Gdyby była za dolca to bym kupił żeby przejść pierwszy świat i powspominać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie za 4.99 ojro :/

---

A na iPada za free.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Nie postarali sie troche z tym GTA Liberty City Stories, na iP6s mam 60 fpsow na iPad Air 2 jest 30.

Opublikowano

... ale tylko na tablet. Raven wcześniej wrzucał, już raz się wkurzyłem, że nie pogram na telefonie :)

Opublikowano

Fakt, na tablet, na małym ekranie nie wyobrażam sobie gry w tej formie co teraz jest, ale nic nie jest niemożliwe.

Opublikowano

Właśnie, w sumie mam 5s i w ogóle na nim nie gram, mimo posiadania sporej biblioteki gier (jeszcze z czasów iPada). 
16GB styka w zupełności, do dzwonienia i smsów :), czy fot gratów które lądują na Allegro.

Opublikowano

You Must Build A Boat za 0.99 ojro.

Świetna gra, twórców 1000000000000000. Ich gierki to takie połączenie gry logicznej z elementami rozbudowy.

Jak ktoś grał na NDS w Henry Hatsworth, to tu podobnie, tylko bez elementu platformówki:) Polecam.

Opublikowano

Kupiłem mam nadzieje ze będzie dłuższa niż 1000000000

Opublikowano

This War of Mine 4 ojro. Brać bez zastanawiania