Opublikowano 7 czerwca 201311 l PRQc, no a skąd masz ten trzeci? Bo na torrentach nie leży. Masorz, no normalnie ma wychodzić, emisja w niedziele, download w poniedziałek. miałem na myśli, ze 1-wszy był podwójny (czyli ogółem 3 odcinki) pomyliło mi się przez złą numerację na zalukaj.tv Edytowane 7 czerwca 201311 l przez PRQc
Opublikowano 7 czerwca 201311 l pierwszy byl podwojny = 2 odcinki = 1 i 2 ep razem trzeci pojawi sie na poczatku tygodnia. jaka tu ku.rwa filozofia. poczatek sezonu mocny, no ale czego mozna bylo sie spodziewac po tym genialnym serialu?
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Obejrzałem pierwsze dwa odcinki i jestem zachwycony. Ten serial idealnie trafił w mój gust. Wyraziści bohaterowie - są, wiele wątków i spokojna narracja - jest, twisty i grube akcje - są. A do tego deszcz i mgła. Mam nadzieję że fanów w ameryce nie będzie ubywać i zobaczymy kolejne sezony. Końcówka drugiego odcinka wymiata. Babka która nie potrafi odpuścić w końcu trafia na miejsce z obrazka. Edytowane 7 czerwca 201311 l przez aux
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Ej a to jest zupełnie nowe śledztwo czy ocb? Oglądałem pierwsze dwa sezony, ale już nawet nie pamiętam jak się skończyły xD
Opublikowano 29 czerwca 201311 l tak, jak w grach cieszy mnie powrót na stare śmieci (MGS4 Shadow Moses), tak tu cieszy mnie powrót Linden współpracująca z Holder'em. "just like old times" nie wydaje mi sie by ktoś mógłby ja zastąpić.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l ja tylko czekam aż wątki śledztwa i tego skazańca jakoś się połączą bo nie ukrywam liczyłem na jakąś relację ala "mileczenie owiec", a do tej pory jakoś tak bez celu równolegle się to toczy.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l no ja też tego się spodziewałem już na początku, ale i tak jest ciekawe to (choć do polityki z 2óch 1-wszych sezonów dalekoo) coś dorównuje the killing? (ta sama tematyka) z seriali?
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Wallander od BBC sobie zobacz. Podobnie nastrojowy kryminał, bez bohatera superpolicjanta. Również Luther, ale ten jest bardziej brutalny przez co bardziej sensacyjny niż kryminalny. Edytowane 29 czerwca 201311 l przez Gość
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Wallander dobra rzecz. Mocno specyficzny. Całkiem spoko ten trzeci sezon. Oby tylko nie nadużywali schematu z poprzednich sezonów, co odcinek nowy podejrzany i niezbite dowody przeciw niemu, a na koniec odcinka pojawia się alibi.
Opublikowano 5 lipca 201311 l no ja też tego się spodziewałem już na początku, ale i tak jest ciekawe to (choć do polityki z 2óch 1-wszych sezonów dalekoo) coś dorównuje the killing? (ta sama tematyka) z seriali? Forbrydelsen ;-) Pierwsza seria to prawie (nie będę spoilerował) to samo (w końcu the Killing jest jego remakiem), ale drugi sezon zdaje się nie ma już nic wspólnego z produkcją Amerykanów. Nie wiem jak trzecia seria bo jeszcze jej nie widziałem. Ktoś mi też wspominał o serialu Most nad Sundem (rzekomo podobne klimaty), ale jak dotąd widziałem tylko pierwszy odcinek więc ciężko mi określić. Dość ciekawie wypada miniserial The Fall z Gillian Anderson. Trochę inne podejście do tematu, ale powinien Ci się spodobać. Nie dawno oglądałem też pierwsze serie Hannibala i The Following, ale obie są mocno... przekoloryzowane. Edytowane 5 lipca 201311 l przez lechu
Opublikowano 20 lipca 201311 l Przeleciałem 2 sezony w pare dni, a dziś nadrobiłem 3. Naprawde fantastyczny serial, wspomne tylko o jednej rzeczy która mnie strasznie drażni, w poprzednich sezonach było to na porządku dziennym, śledztwo stoi, nie widać rozwiązania, i gdy nagle detektywi wpadaja na trop, okazuje sie że dokłądnie w tym samym czasie równolegle ktoś wpadł na ten sam trop, czy przypadkiem , czy droga własnego śledztwa, strasznie mi to waliło w oczy, i nie widzę w tym sensu prawde mowiąc. Dlatego nie moge powiedzieć że serial jest idealny, na razie w tym sezonie takich akcji chyba nie było. Edytowane 20 lipca 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 25 lipca 201311 l Holder niesamowity, scena w samochodzie i w jego hacjendzie była świetna. Jestem ciekaw czy to strażnik Henderson czy partner Holdera jest mordercą, no ale wiadomo, morderca moze byc kto inny.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Cały sezon rewelacja! Jeszcze tylko trzy odcinki do końca, mam nadzieję, że sprawę zakończa w tym sezonie i nie będą jej kontynuować w kolejnym.
Opublikowano 26 lipca 201311 l Holder niesamowity, scena w samochodzie i w jego hacjendzie była świetna. Jestem ciekaw czy to strażnik Henderson czy partner Holdera jest mordercą, no ale wiadomo, morderca moze byc kto inny. mordercą kogo?
Opublikowano 26 lipca 201311 l Panowie, oglądałem 1 sezon na bieżąco, ale już bardzo mało niego pamiętam, a chciałbym zacząć drugi. Może ktoś streścić najważniejsze elementy z niego i odświeżyć mi pamięć? Edytowane 26 lipca 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 26 lipca 201311 l Treść twojej wiadomości nic mi nie mówi.Błagam, powiedz, że to nie spoiler z 2 sezonu, bo ja prosiłem o streszczenie pierwszego ._.
Opublikowano 27 lipca 201311 l holder jest świetny. broni linden, jak ognia czyli jest po 1:1 ona uratowała mu życie w parku, teraz on jej, chodź tego nie wiemy. p.s holder juz nie chodzi w gajerku i tak mu nie pasował.