Jump to content

Mortal Kombat

Słupek

Recommended Posts

ja zawsze chętny na oklep :)

PSN blackmamba707

HS tak

proponuję żeby zakładac polski room w którym możemy robić schadzki (łatwiej się znaleźć i wysyłać challenge/invity stamtąd), także jak gracie online i nie widzicie polskiego pokoju to sami załóżcie i czekajcie na wojowników :] a jak juz taki będzie to ofc dołączyć do takiego

nazwa może być po prostu Polska albo PsxExtreme i wsio

To może w sobotę pasowałoby Wam?

To znaczy zebrać jak najwięcej osób, ustalić konkretną godzinę (jakoś pod wieczór?), dać hasło tutaj w temacie. Jedna osoba założyłaby pokój (nazwę by się ustaliło) i jechane kto mógł/kto by chciał to by wbijał.

Fajna sprawa taki pokój, niepotrzebne osoby by się kickowało (burgerów i resztę), tylko "swoi" ;]. Można by było wstępnie obadać tryby, wybadać multi i takie tam.

Ja jakby co jestem za sobotą ale mogę się dostosować do większości.

Edited by SłupekPL

PSN ID: Aem_PL

Grywam najczęściej wieczorami i nocami i wtedy jest czas na dłuższe posiedzenie, poza tym w ciągu dnia również zapraszam:)

Co do zbiorowego grania to chętnie dołącze do was sobotnią nocą (o ile PSN będzie żyło:) )

Edited by Guest

To co Panowie próbujemy dzisiaj? Oczywiście zakładając, że psn będzie działało <_< chociaż wątpię w to...

Można zrobić tak: mogę równo o 20 założyć pokój o nazwie niech będzie "PSX". Kto będzie chciał i kto będzie mógł - wbijajcie, jakby komuś pasowało później to niech też wbija. Jak będzie dużo osób to można trochę poorać multi, pokój będzie cały czas o tej samej nazwie.

Tylko żeby działało...

Guest kufir

Tak z ciekawości, jakimi zawodnikami będziecie naparzać On-Line?

Ja prawdopodobnie:

1. Kabal

2. Scorpion

3. Stryker

4. Liu Kang