Opublikowano 20 stycznia 201510 l No nie, wiadomo Ale kup teraz używkę oryginalną za 60 to będzie sukces
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Ja dokupiłe 3 witoldy nie orginalne do wii aby grać w MP9 i żadnych problemów a używam je od roku
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Właśnie trwa show famitsu na temat Pokken Tournament - Gardevoir, Suicune, Pikachu potwierdzeni jak zawodnicy - gra na automatach nie będzie korzystać z klasycznego "dżojstika" i przycisków, będzie się grac używając pada z tradycyjnym dpadem i układem przycisków ABXY - będą supportowe Pokemony. generalnie info na bieżąco pojawia się na serebii.net
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Właśnie trwa show famitsu na temat Pokken Tournament - Gardevoir, Suicune, Pikachu potwierdzeni jak zawodnicy - gra na automatach nie będzie korzystać z klasycznego "dżojstika" i przycisków, będzie się grac używając pada z tradycyjnym dpadem i układem przycisków ABXY - będą supportowe Pokemony. generalnie info na bieżąco pojawia się na serebii.net Jest jakieś potwierdzone info, że gra ukaże się także na Wii U?
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nie, ale to raczej kwestia czasu - nie sądzę, żeby gra była tylko na automaty
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Zarobią swoje na automatach i pchną porta na WII U - już widzę te nowe pokemonowe figurki amiibo = żyła złota. Teraz nacieszmy się najnowszym Smashem.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mam pytanie odnoście gry za tydzień jade do Niemiec chce kupić Wii U plus capitan toad czy w konsoli będzie można zmienić język na angielski i czy następne gry kupowane np. w konsole i gry będą działać poprawnie?
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Beda dzialac dopoki jest to konsola Europejska. Z jezykami w grach nie wiem jak to jest, jezyk w konsoli napewno powinno sie dac zmienic.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Konsola kupiona w Niemczech, to normalny Palowski model. Przy pierwszej inicjacji/włączeniu konsoli, będziesz sobie mógł wybrać język. Z zakupem Toad u niemiaszków, to bym się jednak wstrzymał. Z tego co pamiętam (sprawdzał nie będę, bo grę wyciągnąłem z czytnika i jestem zbyt leniwy, aby ponownie ją tam wkładać i patrzeć co i jak), w grze niema chyba zmiany języka i każdy Toad jest jezykowo przystosowany do danego kraju. Czyli jeśli kupisz Toada w Niemczech, to będziesz miał niemiecki język. No chyba, że po zmianie jezyka w konsoli, gra także przeskakuje na takowy - nie wiem, nie sprawdzałem. Gry kupione na polskim rynku będą działać normalnie, bo jak już wcześniej wspomniałem, konsola to standardowy Palowski model.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Czy pudelko z nową konsolą jest jakos specjalnie opakowane? Pytam, bo nie wiem jak rozpoznac, czy konsola byla wyciagana wczesniej z pudelko (ogolnie uzywana a sprzedawana jako nowa)?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Ja na swoim Toadzie kupionym w Polsce mam wymienionych kilka wersji językowych, więc na pewno gra automatycznie włącza język na taki jaki mamy ustawiony w konsoli Wyobrażacie sobie tłoczenie 5 wersji gry na Europę?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ninny opublikowało zaaktualizowany plan wydawniczy, z którego wynika: - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane - Zelda po raz kolejny potwierdzona na 2015 - To samo z Xenoblade - Mario Maker wygląda, że będzie miało obsuwę (ale wciąż 2015).
Opublikowano 29 stycznia 201510 l - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane :O Nawet nie wiedziałem, że coś takiego powstaje, a jeśli już to podejrzewałbym, że coś takiego trafi na 3ds. Skoro powstaje na WiiU to strasznie jestem ciekaw czy otrzymamy gameplay rodem z Firem Emblem w świecie SMT, czy coś innego.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Właśnie skończyłem pierwsze spotkanie z MP Trilogy. Powiem tak: Wiilot + nuncuck to tragedia jak dla mnie odpycha mnie i grać mi się nie chce. Podobne wrażenia z Mario galaxy odpaliłem pograłem…. przepraszam przemęczyłem się 1h i dałem sobie spokój...
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Jak sie można męczyć przy SMG? Bierzesz jakieś witaminy? Pracujesz w tartaku?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ja go doskonale rozumiem. Miałem SMG2 i MPT na Wii i szybko odpusciłem. Wspaniałe tytuły ale sterowanie mnie zniechęciło całkowicie (jak i do samej konsoli). Szkoda, że nie dorzucili obsługi pada. Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Ins
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ja Was za to kompletnie nie rozumiem xD Przecież sterowanie w SMG2 to jest czysta przyjemność. Tak samo świetny zabieg zrobiono w DK Country Returns, gdzie sterowanie jest na tyle uproszczone, że giera jest trudniejsza do pokonania. Bo chyba każdy gra sterowaniem na wzór SNESa, c'nie?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Chcieć wrócić z intuicyjnego strzelania w FPS'ie na gałki analagowe (zaznaczam, że jestem zwolennikiem dawania użytkownikowi wyboru sterowania: oczywistym jest, że lepsze są alternatywy, niż całkowity ich brak)
Opublikowano 29 stycznia 201510 l - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane :o Nawet nie wiedziałem, że coś takiego powstaje, a jeśli już to podejrzewałbym, że coś takiego trafi na 3ds. Skoro powstaje na WiiU to strasznie jestem ciekaw czy otrzymamy gameplay rodem z Firem Emblem w świecie SMT, czy coś innego. To chyba nie będzie strategia turowa sądząc po dotychczas ujawnionych (skąpych) informacjach. No i raczej klimaty współczesne, a nie fantasy. Co do do dyskusji o sterowaniu w MP - w nowej części na Wii U, jeśli powstanie, a pewnie powstanie, nawet sobie nie wyobrażam, żeby nie było sterowania Wiilotem i nunchakiem.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Właśnie skończyłem pierwsze spotkanie z MP Trilogy. Powiem tak: Wiilot + nuncuck to tragedia jak dla mnie odpycha mnie i grać mi się nie chce. Delikatne ruchy wiilotem :-) może to Ci pomoże. Grywam w FPS-y klasycznym padem na innych konsolach i takie sterowanie nie ma startu do wiilota. Tylko trzeba się przyzwyczaić.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l W oryginalnym Metroid Prime Trilogy można było grać tylko Motem + gruchą?
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Omg kupiłem to MPT. Moje pierwsze zderzenie z serią. JAKI MIÓD <3 To sterowanie jest genialne, czuje się jakbym to ja siedział w tym stroju Samus.