Skocz do zawartości

Dexter sezon 6

Featured Replies

Opublikowano

Produkcja 6. sezonu ma rozpocząć się pod koniec miesiąca. Twórcy ogłosili trzy nowe postacie, które pojawią się w nadchodzących odcinkach:

Jamie - postać młodej i lubiącej zabawy dziewczyny pochodzenia Latynoskiego, która przeprowadza się do Miami z uwagi na studia.

Mike - nowy detektyw z wydziału zabójstw, który jest Afroamerykaninem. Nie lubi z nikim współpracować, także z Dexterem. Pochodzi z Chicago.

Louis - kolega Masuki (C.S. Lee), który zostaje nowym stażystą w laboratorium. Twórcy poszukują białego aktora po 30-tce.

http://www.stopklatk...ie.asp?wi=76535

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 39,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gó/wno i sr/aczka. Tragiczny poziom piątego sezonu podtrzymany. Pierwsza scena i od razu cudowny zbieg okoliczości. Na pewno w Miami jeździ tylko jedna karetka z dwoma złymi panami, na których akurat

• Ha. Mam nadzieje ze Rudy na stale zastapi Harry'ego (bo chyba to sie wlasnie stalo).   btw   http://www.youtube.com/watch?v=6bSteh4nHEo

• najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj

Opublikowano

Po 5. sezonie zupełnie nie mam parcia na kolejny. Nie sądziłem, że mogę się tak zobojętnić na Dextera.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

widze, ze w zapowiedzi pomineli mega zalosne (pipi) zwane 5 sezonem, mowi sie rowniez o powrocie do klimatu 2 pierwszych sezonow tazke cos jeszcze moze z tego serialu bedzie

Opublikowano

5 sezon bym nawet zaakceptował, gdyby skupił się na tym, na czym powinien, czyli wywróceniu życia Dextera do góry nogami. Hucznie zapowiadali co to się będzie dziać, a tak naprawdę odstawili to na 3 plan i skupili się na Lumen, przez co całokształt ucierpiał na wiarygodności.

Dlatego też teraz nie podniecam się zapowiedziami, bo może wyjść znowu to samo. Mimo wszystko pominięcie 5 sezonu w recapie, jakby to był jakiś zapychacz dobrze wróży.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zza kulis 6 sezonu. Uwaga na lekkie spoilery. Ja się nie mogłem po prostu powstrzymać :P

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ONbLZIeb3E8

E: A tutaj jeszcze kilka fotek

http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/15312/Spoilerowy_film_zza_kulis_6_sezonu_Dextera/

Edytowane przez sprite

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sieci pojawil sie pierwszy odcinek 6 sezonu .... :)

Opublikowano

Taka sama sytuacja jak z poprzednimi (prócz 5). Showtime "wypuszcza" swoje seriale do neta aby sprawdzić jakie opinie zbierze od fanów i ewentualnie nanieść poprawki.

Opublikowano

Jakie poprawki mają nanieść jak połowa albo 3/4 odcinków już pewnie nakręcona jest? Mogą sobie najwyżej zakończenie zmienić.

A start sezonu zdecydowanie na +, sprawy Dextera w odcinku i jego polowanie bardzo przyjemne, a komandor Adama zapowiada się na ciekawego main bossa sezonu. Jedynie ten wątek religijny niepewny jest, może wyjść zarówno żenada jak i coś fajnego. Zobaczymy, w każdym razie 1 ep o wiele lepszy niż w 5 sezonie.

Opublikowano

Quen oswiadcza sie dla debry ale chyba zapomnial, ze jej brat to morderca i za(pipi)al robocopa. ok

Opublikowano

Ale to było przecież w poprzednim sezonie to mógł zapomnieć, c'nie?

Opublikowano

No i było gadane, że jakoś rok minął od poprzednich wydarzeń.

Dobry pilot był, zapowiada się spoczkens.

Opublikowano

Mam nadzieję że go w końcu złapią, ciekawe czy praktykantka masuki zagości od następnego odcinka i odegra jakąś ważniejszą rolę.

Opublikowano

Przyjemny odcinek, choć mam wrażenie, że czasem montażowo niedorobiony ;[ Np ta końcówka dziwnie zrobiona. I parę scen różni się od tych z trailera, jakby użyli innych ujęć.

Opublikowano

Czuje, ze to moze byc sezon kiedy wreszcie strace sile do ogladania tego serialu. Po tym odcinku jedyne co mnie trzyma to nadzieja, ze Olmos odwali fantastyczna kreacje jak Lithgow w 4 sezonie.

- Scena ze zlotu absolwentow jak z gow,nianej komedii: irytujacy stary kolega, byla dziewczyna lesbijka, grajacy w futbol dupek, ugh.

- Duch ojca jeszcze gorszy niz w poprzednich sezonach, teraz nie tylko wali oczywistosci i opisuje niepotrzebnie co sie dzieje ale tez uczy Dextera jak grac w futbol i cieszy sie na widok hammertime

- Quinn sie zresetowal miedzy sezonami i zapomnial o podejrzeniach co do Dextera

- Angel jak zwykle ma najgorszy watek. Juz czuje w kosciach, ze watek z jego siostra pojdzie w debilnym kierunku. Ta scena w restauracji...

Opublikowano

ja po gownianym 5 w ogole ten szosty olalem i jak widze chyba dobrze zrobilem. z ciekawosci sprawdze na wikipedii czy na koncu go zabija czy ucieknie do meksyku.