Opublikowano 25 maja25 maj 5 minut temu, genjuro napisał(a):Jedynka widze trzyma cenę, podobnie jak dwójka.to gry od Nintendo, nie nastawiał bym sie zbytnio na spadek cen tutaj
Opublikowano 25 maja25 maj 58 minut temu, voi tekku napisał(a):to gry od Nintendo, nie nastawiał bym sie zbytnio na spadek cen tutajTrójkę udało mi się trafić za 130 zł
Opublikowano 25 maja25 maj Akurat od 3 to bym nie zaczynał, bo może być ciężko wrócić do systemu walki z 1 i 2
Opublikowano 25 maja25 maj Przeszedłem jedynkę w zeszłym roku, po spędzeniu po 200 godzin na X, dwójce i trójce, i no czuć że to starsza gra, musiałem się przyzwyczaić, i już nie robi TAKIEGO wrażenia jak na premierę... a jednocześnie i tak bawiłem się lepiej niż w 99,99% nowych gier, szczerze mówiąc, więc w sumie co z tego.Te gry są naprawdę długie i jak człowiek ma zamiar w ogóle w nie grać, to do wielu rzeczy się przyzwyczai, zanim będzie w połowie hehe. I scenariusz, i system, i grafikę ogarnie. W pewien sposób trójka jest najbardziej przystępna, ma wiele wygładzonych problemów, i łatwiej wejść niż w dwójkę czy X.
Opublikowano 29 maja29 maj No dobra, kupiłem już jedynke i dwójkę. Trójka w drodze, bedzie między 3-6 czerwca. Bede mial praktycznie całą serie bez x, wiec przejde po bożemu od jedynki. Mam nadzieję że bedzie gicio, ale lubie takie gry wiec ryzyko że się odbije jest znikome.