Opublikowano 28 lutego 201213 l ale ta mapka nie spoiluje trochę ? czy po prostu mamy zaznaczone np krzyżykiem gdzie zrobić fotkę ?
Opublikowano 28 lutego 201213 l Fotki są miniaturkami i nic prawie nie widać. Mapka praktycznie nic nie spoiluje.
Opublikowano 29 lutego 201213 l Po obejrzeniu tej recenzji odnoszę wrażenie że gram w inną grę niż ten jęczący kolo.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gsd76xzjIuA.
Opublikowano 29 lutego 201213 l Dla mnie (mega fan serii jak na razie tylko praktycznie dla Uncharted kupiłem Vite), jest rewelacja. Jestem zachwycony AV wiadomo kosmos, ale gameplay to co czego mi trochę brakowało w U2 i U3 czyli mało strzelania a bardzo dużo skakania i zwiedzania. Kolejną mega zaletą jest aparat i zagadki do calakowania, levele też większe niż na PS3 z alternatywnymi odnogami, oj jak na razie dla mnie najlepsza część serii (przedkładam skakanie i eksplorację ponad skrypty).
Opublikowano 29 lutego 201213 l Nie no najlepsza może nie. Jak dla mnie druga część jest najlepsza, W Złotej Odchłani brakuje mi misji takich jak w 2 czy 3 tj. gdzieś na statku albo w pociągu tutaj są prawie cały czas gdzieś w dżungli i tym podobnym klimatom
Opublikowano 29 lutego 201213 l No każdy lubi co innego, szkoda ogólnie, że piszesz, że nie będzie czego czy czegoś (jak się domyślam przeszedłeś już całość), dla mnie to delikatny spoiler.
Opublikowano 29 lutego 201213 l Grałem wszystkie części Uncharted generalnie jest to TA sama gra tylko trzeba się przyzwyczaić do sterowania,trochę praktyki i jest miło:
Opublikowano 29 lutego 201213 l To moja pierwsza gra z tej serii, bo wczesniej grałem tylko na xbox'ie, i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony. Nie załuję zakupu ani trochę, i juz teraz wiem, że jest to moja pierwsza gra na koncie psn, i postaram się zrobić platynę
Opublikowano 29 lutego 201213 l Spokojnie - cała gra zaskakuje. Mam 30 chapter i jestem przez Uncharted na Vitę zmasakrowany. Gra jest genialna, szczególnie OD 20 chaptera. Po prostu widoki urywają łeb, czegoś takiego na platformach mobilnych jeszcze nie było :o
Opublikowano 1 marca 201213 l zaskoczyłem się długością gry, przy 28 rozdziale pojawiła mi się ikonka że przeszedłem 52% gry. ile to ma rozdziałów?
Opublikowano 1 marca 201213 l 52% to ci wyskoczyło że masz zrobione tyle pobocznych rzeczy czyli zdjęcia, skarby itp
Opublikowano 1 marca 201213 l Trzeba przyznać, że ta wersja Uncharted ma w porównaniu do wersji na PS3 dużo więcej do zaoferowania w kwestii różnego rodzaju skarbów, zagadek itp.
Opublikowano 1 marca 201213 l a jak ma się sprawa takiego śmignięcia przez grę - dajmy na to dla fabuły - czy też sporo grania jest czy generalnie robienie tych zdjęć i zbieranie dupereli, aż tak wydłuża czas? Przyznam, że nie gram dla trofików, lubie przejść grę i tyle...a jesli ma byc to popylanie za znajdkami to trochę lipnie dla mnie...dajcie znać. Pozdro
Opublikowano 1 marca 201213 l K_J - tylko, ze te zagadki sa raczej slabej jakosci, imho nie maja startu do tych z U3... Chyba, ze cos sie zmieni, na razie jestem w 15 rozdziale BarneyStinsonPL - przejscie przez fabule to chyba wlasnie te 10 godzin gry. Na zebranie wszystkich znajdek i zrobienie wszystkich fotek trzeba przeznaczyc dodatkowy czas, przynajmniej tak mi sie wydaje
Opublikowano 1 marca 201213 l Można spokojnie olewać wszystkie znajdźki i cisnąć do przodu tylko z fabułą. Ja tak robie, a na znajdźki rezerwuję drugie podejście, jak odblokuje ten wyzszy poziom trudnosci. Szukanie tych wszystkich miejscówek do zrobienia zdjęć i innych kamieni czy przedmiotów wydłuża grę, ale bez tego jest dobrze. Tak przynajmniej mnie się wydaje.
Opublikowano 2 marca 201213 l Można spokojnie olewać wszystkie znajdźki i cisnąć do przodu tylko z fabułą. Ja tak robie, a na znajdźki rezerwuję drugie podejście, jak odblokuje ten wyzszy poziom trudnosci. Szukanie tych wszystkich miejscówek do zrobienia zdjęć i innych kamieni czy przedmiotów wydłuża grę, ale bez tego jest dobrze. Tak przynajmniej mnie się wydaje. Widzisz a dla mnie znajdżki to największa frajda, postawiłem sobie za cel odszukać je wszystkie samemu bez YT czy mapy. Niektóre są nieźle ukryte dwa razy przechodziłem 1 lv. i brakuje mi 3 sztuk w nim.
Opublikowano 2 marca 201213 l W pierwszym lv ciezko znalezc, to prawda Ja tez mam zamiar zrobic platyne, ale to z czasem.
Opublikowano 2 marca 201213 l Ja już grę przeszedłem, obecnie skupiam się na zebraniu tych skarbów, zdjęć itd., które pominąłem. A już tutaj muszę przyznać, że jakoś ciężko one nie są poukrywane, bo już teraz w każdej zagadce brakuje mi max 3 elementów. W wersjach PS3 generalnie ciężej było znaleźć skarby. Jeśli chodzi o tempo przechodzenia gry - obecnie grę powtarzam na poziomie trudnym, wcześniej grałem na normalu. I przejście na normalu zajęło mi ponad pół tygodnia (z zauważeniem, że 2 wykłady poświęciłem na graniu, więc może i w 10 godz. się mieścić ta gra, dokładnie nie liczyłem). Ludzie piszą, że to długa gra, bo ma 34 rozdziały. Ale przepraszam bardzo, tyle, że rozdziały w wersjach PS3 są po prostu dłuższe, dlatego ich liczba jest mniejsza. A tutaj przy niektórych rozdziałach to dosłownie chwila. Grafika może i nie jest powalająca przez te ząbki i przez przyzwyczajenie do PS3, ale jak tylko pomyślę, że taki "mały" (w porównaniu do sprzętu stacjonarnego) sprzęt przenośny potrafi taką grafę osiągnąć to i tak jestem pod wrażeniem Generalnie gra miła jest, fajnie się ją przechodzi. Liczba zagadek na drodze fabuły zadowala, a była i taka zagadka, przy której pogłówkowałem dłużej. Celowanie nie należy do najwygodniejszych, ale po paru rozdziałach człowiek nabiera wprawy. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to scenariusz i filmy. Teraz przechodzę dla znalezienia skarbów, to filmy pomijam. Aż zaskakuje ile razy trzeba tykać opcji "Pomiń film". A scenariusz w moim odczuciu jest słabszy od wersji PS3, po prostu widać gołym okiem, że za to zabierało się inne studio niż Naughty Dog. No bo rany, tekst "Od czego są przyjaciele" - WTF?! Gram w Uncharteda, czy w jakąś ckliwą opowiastkę? Ogólnie oceniam tę grę dobrze, powiedzmy tak na 8, może 8+. EDIT: Jeszcze apropo's grafiki - wykonanie oczu u niektórych jest dla mnie dziwne. Nate, czy Marisa jeszcze ok. Ale Sully ma te oczy co najmniej śmieszne, jeśli nie dziwne. A i ktoś pytał o umiejscowienie akcji w tym Unchartedzie. Myślę, że to tak będzie jeszcze przed Uncharted: Drake's Fortune. Zwłaszcza, że nie uświadczysz tu ani Chloe, ani Eleny. Szkoda, liczyłem na Elenę chociaż, ale i bez niej gra daje sobie radę. Edytowane 2 marca 201213 l przez TyskiPL
Opublikowano 2 marca 201213 l Po obejrzeniu tej recenzji odnoszę wrażenie że gram w inną grę niż ten jęczący kolo.. http://www.youtube.c...&v=Gsd76xzjIuA. No tak, prawda zawsze jest bolesna, gdy sie kupi balasa.
Opublikowano 2 marca 201213 l Po obejrzeniu tej recenzji odnoszę wrażenie że gram w inną grę niż ten jęczący kolo.. http://www.youtube.c...&v=Gsd76xzjIuA. No tak, prawda zawsze jest bolesna, gdy sie kupi balasa. Pograj w grę a potem sap
Opublikowano 2 marca 201213 l Pogralem. To gorsze niz U1. U "kumpla czy w MM lub innym Saturnie" ? a może grałeś na YT?, z tego co pamiętam jechałeś ostro na strzelanie w Uncharted to powiem tobie, że jest go bardzo mało w tej części, ale nie wiem czy zdołałeś do obczaić.