Skocz do zawartości

Wipeout 2048

Featured Replies

Opublikowano

ja w online często trafiam do pokoju gdzie jest nas 2-3 i czeka się wtedy w nieskończoność jak dołączą inni bo event startuje dopiero od minimum 4 graczy. Szkoda, że tak mało ludzi pyka w sieci w ten fantastyczny tytuł

• Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 72,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.     Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off  Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras

• http://www.youtube.com/watch?v=fb7_sPINd14   ja to chcę !

• Tracklista http://www.jp.playst...t/2048/bgm.html   Jak na pierwszy rzut oka (nie przesłuch ując jeszcze muzyki), to nie tak źle, nawet ciekawych autorów można zobaczyć.   Ogólne informacje: (zdo

Opublikowano

ja w online często trafiam do pokoju gdzie jest nas 2-3 i czeka się wtedy w nieskończoność jak dołączą inni bo event startuje dopiero od minimum 4 graczy. Szkoda, że tak mało ludzi pyka w sieci w ten fantastyczny tytuł

Nie jest tak znowu tragicznie, osobiście nie mam problemów ze znalezieniem graczy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Tak mniej więcej do końca marca nie było problemów z chętnymi do zabawy. Trochę gorzej jest z serwerami, które ostatnio regularnie wyrzucają mnie z lobby. 

Wymęczyłem 16 poziom online i stanąłem na 17, jak już się zbierze ekipa to po jednym evencie zazwyczaj wylatuję z lobby.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak sprawdzają się na vicie kampanie z ps3, chodzi o hd i fury? to kropka w kropkę to samo co na dużej konsoli?scigac sie mozna furami z 2048 czy tylko tymi z kampanii z ps3? Kusi mnie ostatnio by znowu pocisnąć w 2048 ale mam za małego skilla na platynowanie podstawowej kampanii, którą już dawno temu skończyłem, a ostatnio co chce pograć w kampanie online to ludzi praktycznie mi nie znajduje :(

trochę spiepszyłem, że kiedyś nie pobrałem za darmo w ramach pakietu welcome back wipeouta hd na ps3 bo bym miał za free na vitę, wtedy to olałem bo miałem gierkę ze składki pobraną z innego konta :(

Opublikowano

trochę spiepszyłem, że kiedyś nie pobrałem za darmo w ramach pakietu welcome back wipeouta hd na ps3 bo bym miał za free na vitę, wtedy to olałem bo miałem gierkę ze składki pobraną z innego konta :(

Wykonałem identyczna gafę ;/

Spróbuj zaglądać na serwery w weekendy przed południem - mnie właśnie wtedy najłatwiej grało się w sieci. 

Opublikowano

Odnośnie kampanii z PS3- jest identyczna, możesz ścigać się tylko statkami z HD i Fury. Tyle, że jeśli chodzi o trofea, to dużo łatwiej je zdobyć bo nie musisz przechodzić kampanii na elite (czyli jedno z najtrudniejszych wyzwań z PS3).

Opublikowano

a jak framerate i grafa? tak jak w oryginalnym 2048 czy gorzej/lepiej? 

Opublikowano

Bardzo podobnie, nie zauważyłem większej różnicy. Generalnie nie wahaj się tylko bierz, przecież HD to jedna z najlepszych gier na PS3.

Opublikowano

tylko ze ja mam hd na ps3 i raczej przymierzalbym sie do samego fury, ktorego tez mam na ps3 ale jakos nigdy kampanii nie skonczylem a tryby sa ciekawsze :)

• 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Macie jakąś metodę na zaliczenie na Elitę combat eventu na Altimie w kampanii 2050? Toż to istny hardkor jest.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Wipeouta gralem na PSX, PSP i PS3, wiec na PS Vita gra byla dla mnie pozycja must-have, pogralem juz troche w tego "nowego" i bardzo mi sie podoba - super sa te nowe trasy w bardziej miejskich klimatach.
Graficznie wyglada rewelacyjnie - szczegolnie tryb Zone, ktory juz w Wipeout HD mi sie podobal, loadingi w grze sa troche dlugie (uaktualnialem gre), ale nie jest az tak zle. Nie podoba mi sie troche dzwiek wydawany przez bolidy - takie wycie cos jak formula 1, wolalem dzwiek z Wipeout HD.

Sporym zaskoczeniem bylo dla mnie to, ze gra jest w calosci w jezyku polskim oraz to, ze kazdy z teamow ma inny glos (rowniez polski) - swietna sprawa !

Niestety Onlinie nie gra zbyt wiele osob i czesto musialem bardzo dlugo czekac na zebranie 3 osob w trybie kariery online.

Mam tylko nadzieje, ze tryb Single Player nie bedzie za krotki i jest tam duzo roznych eventow.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Jeśli szukacie kompana do lotu to piszcie na PSN: BialostockiWezyr

WipeOut 2048 to ROTG (racer of the generation). Uczucie pędu, design, ciągle coś się dzieje na tych torach i TRUDNA, powtarzam TRUDNA przez co SATYSFAKCJONUJĄCA. 14.5/10. Absolutnie jedna z najlepszych serii ever made. Props za konwersję Fury HD na Vitę :)

Opublikowano

jakby ta gra smigala w 60fps to by bylo wrecz mistyczne przezycie bo w reku mialbym 3 kampanie - hd, fury i 2048 - a tak niestety czuc te 30fps, mimo tego genialna pozycja, te trasy z kampanii 2048 sa po prostu cudowne

Opublikowano

Wybaczcie za double post, ale chciałem podzielić się opiniami.

WipeOut 2048 i 2049 mam w całości zaliczone na złoto.

Czuję, że wydarzenia strefowe spędzą mi sen z powiek i wywołają nie jeden bluzg z moich ust. Jednak zdobycie złota po wielokrotnych próbach w okresie ostatnich kilku tygodni to świetne uczucie :banderas: Pucharki wpadają rzadko, ale ta gra jest tak świetna, że są one tylko dodatkiem do smakowitego kąska.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie, nie opłaca się zaczynać

idź umrzyj raku, 

nie zagra w jedną z niewielu dobrych dużych tytułów na vite bo nie da się zdobyć platyny xD

Opublikowano

olej platyne, jak zrobisz wszystko na gold to będziesz miał wystarczającą satysfakcję, ja męczę jeszcze kilka ostatnich wyścigów

Opublikowano

Zapewne są pucharki za online, których nie wbijesz bo gra za mało ludzi do ustawki albo wyłączyli serwery i pograne online.

Opublikowano

Nie trzeba żadnej ustawki- trzeba tylko pograć dłużej samemu online. Wszystko zależy od serwerów obecnie, ale myślę że nie będzie problemu przeto to najlepszy przenośny arcade racer ever.

Opublikowano
  • Autor

ostatnio odpaliłem kilka razy online i byli jacys ludzie. mało ale byli. 

• 5 tygodni później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Próbowałem wczoraj pograć w online i PSN stwierdził, że jednak nie mam network passa (a miałem, w dzień premiery vity wklepany w system),

okazało się, że przez to, że ściągłem wipeouta jak był w plusie system anulował mojego passa i po zakończeniu abonamentu nie mogłem już grać.

Musiałem tym amatorom wysłać zdjęcie, że posiadam fizyczną kopię gry i podać kiedy network passa wprowadzałem. Rzuca się w oczy, że polskie plejstejszon nie ma dostępu do bazy danych użytkowników i ich gier i tylko pośredniczą w kontaktach ze SCE. Polak = klient gorszej kategorii.