Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon's Crown

Featured Replies

Opublikowano

gramy dzis?

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 80,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bez kitu, ty masz jakiś kompleks z tą platyną. Każdy gra, jak chce - jeden nie dla pucharków, inny z kolei tylko dla platyny, a jeszcze inny wbije platynę i gra dalej, bo gra wciąga jak mało która. Ni

• Ta gra mi nie podeszła. Kupiłem z myślą "ostatnia dobra gra na plejaku", niestety gra nie jest dobra;) Po co te dodatkowe postacie się tam kręcą? Jakiś krasnal i zlodziejaszek, wprowadzają tylko chaos

• nawet jak to co?? Daje graczowi który zakochał się w tytule pretekst do kolejnych 200 godzin na liczniku platyna to jakiś chory wymysł dzisiejszych czasów  dla młodych ludzi lubiących ulepszać "e-pe

Opublikowano

Skończyłem wątek głowy Fighter lvl 32 zrobiłem 30 pobocznych questow zajęło mi to 14:38h, miazga:) zrobię sobie pare dni odpoczynku i ciśne dalej na hardzie zeby wymaksowac Fightera

Opublikowano

Przymierzam się do kupna Dragon's Crown z Hameryki, z związku z tym mam pytanie. Jak wygląda sprawa serwerów, są one globalne, czy region-only? Nie chciałbym pozbawić się możliwości grania ze znajomymi, którzy kupili wersję EU.

Opublikowano

skąd bierzesz? mają tanią wersję na vitę?:P chyba jest region free bo część userór na forum gra w wersję us z play asia bo niegdyś była tam promocja i vitowa kosztowała coś koło 100zł ale niech sami zainteresowani się odezwą

Opublikowano

Mozna grac ze wszystkimi.

Panowie, ja juz zrobilem trofika za 5 mln, maksujcie sie na demon lorda, bo latwo nie bedzie :O

Poza tym zostalo mi 19 punktow do rozdzielenia, moglem inaczej zrobic swoja amazonke.

Nie myslalem, ze punktow bedzie tak malo w stosunku do mozliwosci ;/

Opublikowano

Zrob 3 Pietra Chaos Lab dostaniesz Amnesia Elixir ktory pozwoli zresetowac wszystko poza Deep Pockets.

Ja mam Wizza ktory ownuje wszystko poza Red Dragonem w 15/30 Sekund Jutro bede mogl wieczorem cos pograc

Opublikowano

Przymierzam się do kupna Dragon's Crown z Hameryki, z związku z tym mam pytanie. Jak wygląda sprawa serwerów, są one globalne, czy region-only? Nie chciałbym pozbawić się możliwości grania ze znajomymi, którzy kupili wersję EU.

Teraz na Play-Asia mają promo na wersję USA, którą można kupić za ok 22euro+ darmowa wysyłka:

http://www.play-asia.com/dragons-crown-paOS-13-49-en-70-4swz.html#links

Opublikowano

Zrob 3 Pietra Chaos Lab dostaniesz Amnesia Elixir ktory pozwoli zresetowac wszystko poza Deep Pockets

SWEET!!! :)

Jest w ogole jakies dobre community DC?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Ja gamesfaq forum sprawdzam czasami dobre buildy maja IGN Wiki i DC Wiki ssaja pauke

Opublikowano

Odpaliłem na chwilkę - MASAKRA! Ta oprawa graficzna to czysta magia :wub:

Coś tam pogiercowałem, na razie nie kumam wielu rzeczy - sporo nauki przede mną...

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Jakby ktos chcial sprzedac to piszcie na pw

gramy cos razem jak juz kupie?

Opublikowano

No ja Czarodziejke ( lvl 5 ) do zrobienia mam pozatym Fightera 74 Wizza 67 i Elfke 61 wiec moge grac z kazdym na kazdym poziomie trudnosci

Opublikowano

Tylko gdzie to kupić w dobrej cenie:/?

Opublikowano

Zawsze zostaje cebula edition, tylko jest minus ze nie mozna pozniej sprzedac tego 

Opublikowano

Mozna, czemu nie? Dezaktywujesz konto i szukasz kogoś....

Opublikowano

Nie dość, ze biorą grę za pół ceny, to jeszcze płaczą, ze nie będzie można odsprzedać, co za cebulactwo do potęgi.

Opublikowano

ja liczę, że w okresie świątecznym będzie przecena na ps store i wreszcie łyknę Dragon's Crown. Na US store w tym tygodniu są przecenione obie wersje i vitowa kosztuje coś koło 100zł przy czym u nich ta gra wyszła prawie 2 miesiące wcześniej niż u nas dlatego nadzieja, że nas zniżka nie minie tylko pojawi się później

Opublikowano

Wersja us rozni sie czyms od europejskiej? To 1:1 ta sama gra?

Opublikowano

Teoretycznie tak ale nie wiem jak z patchami na wersje USA wyszly juz chyba 3

Opublikowano

I majac wersje us bede mogl grac z ludzmi, ktorzy maja eu?

Opublikowano

Grales z kims kto ma wersje us? Bo w necie czytam, ze dopoki wersja patcha sie zgadza to mozna, ale gdy us ma np. patcha 3, a eu 2 to raczej razem nie pogramy ;/