Opublikowano 6 września 201113 l Przy zmianie Peszki było słychać konsternacje kibiców na trybunach. Gwizdać czy klaskać ?
Opublikowano 6 września 201113 l Na miejscu Smudy zmieniłbym Peszka i Głowackiego, bo dwie akcje to były prezenty dla niemców, więc mam wątpliwości po czyjej stronie gra. Mówiłem (pipi)a mówiłem!!!!!
Opublikowano 6 września 201113 l Głowacki podszedł do swojej gry samokrytycznie i postanowił dłużej nie osłabiać polskiej drużyny.
Opublikowano 6 września 201113 l Brawo! Nie mogę, Smuda jest ślepy jak nie mógł zauważyć, że Głowacki dzisiaj gra chvjowy mecz .
Opublikowano 6 września 201113 l Ludzie w oknach drą się jakbyśmy jakieś euro albo coś wygrali xd. Pozytywnie.
Opublikowano 6 września 201113 l Jaka masakra. NI MAAAA! Kur.wa jest O_O Edytowane 6 września 201113 l przez Rozi