Opublikowano piątek o 18:375 dni Dziś o 21 mam zamiar włączyć pierwszy raz w życiu mecz kobiecej piłki nożnej. Pierwszy w historii mecz naszych Pań na Euro. Trzymam kciuki żeby coś z tego wyszło.
Opublikowano piątek o 18:525 dni Też oglądam. Z Niemkami, naszym za dobrze nie szło do tej pory, ale PONOĆ jesteśmy w gazie, fajnie grały w LN (oglądałem kilka meczy).NA NIE KUHWA !!!
Opublikowano niedziela o 16:413 dni pojadę troche polactwem i powiem że pewnie nikt nie chciał pracować z obecnym prezesem (jak i kadrą w tym stanie) a Nawałce skończyła się kasa
Opublikowano niedziela o 17:403 dni Jak już brać emeryta to może takiego z większymi sukcesami, Gmocha albo Piechniczka.
Opublikowano niedziela o 18:133 dni Piechniczek to juz by chyba nie ogarnal ktory zespol jest jego jest taki stary
Opublikowano niedziela o 21:023 dni Z piarowego punktu widzenia to było jedyne logiczne rozwiązanie. Sportowo raczej nie ma sensu w ogóle, ale przynajmniej wszystkim włączy się nostalgia z 2016 r. i przez moment nie będzie jebania pzpnu z trybun.
Opublikowano wczoraj o 11:18 1 dzień Dzisiaj to ma być Jerzy, tzn Jan Urban ogłoszony w trakcie konklawe przez Króla Disco Polo.
Opublikowano wczoraj o 20:29 1 dzień Ladne ujecie od tylu na Bennison przy ustawianiu pilki do wolnego I benis on.
Opublikowano wczoraj o 20:53 1 dzień Ale gwałt, dobrze, że drugiej połowy nie oglądałem.Skończymy z 0 pkt. Pięknie nasze wszystkie repki lecą
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Najlepsze że przy stanie 3:0 jakaś baba na mikrofonie stwierdziła, że trzeba wykorzystać moment boomu na babską kadrę, bo na pewno właśnie teraz miliony gówniar zakochuje się w futbolu
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No ale jest teraz niepodważalny argument za tym, że kobiety w polskiej piłce powinni zarabiać tyle ile mężczyźni. Tak samo na turnieju trzy mecze: otwarcia, o wszystko i o honor.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W sumie znam dwie osoby, ktorych corki chodza na noge. I pewnie bedzie to alternatywa dla tych co nie chca krecic dopami na tiktoku. A ze obecnie kobieca repra to poziom kadry mezczyzn z lat 90 albo nizej no to jest co budowac.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jakie budowanie. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Jak juz sie w Polsce zaakceptuje, że ktoś musi być na świecie chujowy w danej dyscyplinie, zeby ktoś był lepszy to będzie lepiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak chcą zarabiać tyle co faceci to niech udowodnią, że są w stanie znosić tyle samo hejtu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kolejny dzień, kolejne przeżywanie w mediach, kto będzie trenerem, a Kulesza się bawi ze wszystkimi mówiąc: „wiem, kto będzie, ale nie powiem”. Nie wiem, po co ta cała szopka…