Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Dziś o 21 mam zamiar włączyć pierwszy raz w życiu mecz kobiecej piłki nożnej. Pierwszy w historii mecz naszych Pań na Euro. Trzymam kciuki żeby coś z tego wyszło.

• Odpowiedzi 15,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Też oglądam. Z Niemkami, naszym za dobrze nie szło do tej pory, ale PONOĆ jesteśmy w gazie, fajnie grały w LN (oglądałem kilka meczy).
NA NIE KUHWA !!!

Opublikowano

Ponoć nowy stary trener to Nawałka. Ogłoszenie na dniach.

Opublikowano

pojadę troche polactwem i powiem że pewnie nikt nie chciał pracować z obecnym prezesem (jak i kadrą w tym stanie) a Nawałce skończyła się kasa

Opublikowano

Jak już brać emeryta to może takiego z większymi sukcesami, Gmocha albo Piechniczka.

Opublikowano

Z piarowego punktu widzenia to było jedyne logiczne rozwiązanie. Sportowo raczej nie ma sensu w ogóle, ale przynajmniej wszystkim włączy się nostalgia z 2016 r. i przez moment nie będzie jebania pzpnu z trybun.

Opublikowano

Dzisiaj babeczki mecz o wszystko ze Szwedkami o 21:00

Opublikowano

Dzisiaj to ma być Jerzy, tzn Jan Urban ogłoszony w trakcie konklawe przez Króla Disco Polo.

Opublikowano

Widzę że babska repra czerpie z najlepszy wzorców #laganapajor

Opublikowano

Scenariusz meczu o wszystko już też się zgadza.

Opublikowano

Ladne ujecie od tylu na Bennison przy ustawianiu pilki do wolnego isee I benis on.

Opublikowano

Ale gwałt, dobrze, że drugiej połowy nie oglądałem.

Skończymy z 0 pkt. Pięknie nasze wszystkie repki lecą kekw

Opublikowano

Najlepsze że przy stanie 3:0 jakaś baba na mikrofonie stwierdziła, że trzeba wykorzystać moment boomu na babską kadrę, bo na pewno właśnie teraz miliony gówniar zakochuje się w futbolu niki

Opublikowano

No ale jest teraz niepodważalny argument za tym, że kobiety w polskiej piłce powinni zarabiać tyle ile mężczyźni. Tak samo na turnieju trzy mecze: otwarcia, o wszystko i o honor.

Opublikowano

W sumie znam dwie osoby, ktorych corki chodza na noge. I pewnie bedzie to alternatywa dla tych co nie chca krecic dopami na tiktoku. A ze obecnie kobieca repra to poziom kadry mezczyzn z lat 90 albo nizej no to jest co budowac.

Opublikowano

Jakie budowanie. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Jak juz sie w Polsce zaakceptuje, że ktoś musi być na świecie chujowy w danej dyscyplinie, zeby ktoś był lepszy to będzie lepiej.

Opublikowano

Jak chcą zarabiać tyle co faceci to niech udowodnią, że są w stanie znosić tyle samo hejtu

318A9347-1ECF-4183-BDA2-DF69F64E5FE9.jpe

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejne przeżywanie w mediach, kto będzie trenerem, a Kulesza się bawi ze wszystkimi mówiąc: „wiem, kto będzie, ale nie powiem”. Nie wiem, po co ta cała szopka…