Skocz do zawartości

Borderlands 2

Featured Replies

Opublikowano

Hmm dziwne. Grasz z płyty czy z dysku?

Niech kumpel wbije do Eridium Blight, zrobi pierwszy etap misji, po nim trzeba iść do kolejnej lokacji, jak tam będzie to spróbuj dołączyć.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 113,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Launch trailer

• Ja się muszę wreszcie ogarnąć i ubić Crawmeraxa. Na razie mam 47lvl Lilly, ciężko się wbija expa w jedynce...   Bonus:     Uwielbiam Borderlandsy

• Ta gra jest tak za(pipi)ista, że pewnie nie możesz zostawić tych kilku rzeczy Jakbyś potrzebował szybkiego boosta lvl innymi postaciami to daj znać.   Wczoraj ze znajomymi zrobiliśmy polowanie na

Opublikowano

Z płyty. 

Ok, spróbujemy tego. Chwilowo zaczęliśmy DLC Tourque Campaign of Carnage i od razu kocham tego gościa hehe

Opublikowano

I have one question and one question only - EXPLOSIONS???!!???

Torgue Flexington jest w deche cool kolo ;)

Opublikowano

Because REASONS :D U Tiny Tiny mnie trochę wkurzał jedynie.

@Figar

Spróbujcie ogarnąć podstawkę, a dodatki ruszcie na TVHM.

Opublikowano

Because REASONS :D U Tiny Tiny mnie trochę wkurzał jedynie.

@Figar

Spróbujcie ogarnąć podstawkę, a dodatki ruszcie na TVHM.

Chciałbym ogarnąć gdyby nie ten bug :P 

Co to TVHM?

Opublikowano

Normal na którym grasz teraz ma przeciwników na maksymalnie 30-31 lvl, True Vault Hunter Mode to wyższy poziom z przeciwnikami na 32-51 lvl. Po śkończeniu Normala, nie opłaca się na nim dalej grać.