Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Oo, jeden się znalazł Wróciłem do treningów po miesięcznej przerwie, raczej nie jestem bigorektykiem...
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Jaczes nie wydajesz kasy na prochy więc jedno "nie" więcej Chev Może i głupota ale na sfd niezłą spine panowie prezentowali ;-) m.sfd.pl/!!Bigoreksja__dowiedz_się_czy_jesteś_bigorektykiem.!!-t240352.html
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Nie czytam syfa. Ja wrocilem Po 6 miesiacach przerwy. Nie jestem bigo. Zmienilem cel. Estetyczna sylwetka. Bez soku i supli. Ogarnieta dieta i systematycznosc treningow. To wszystko. Dziekuje, dobranoc.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Co do sfd to większość randomów z tamtego forum ma mniejszą wiedzę niż poczatkujące spartakusy u nas
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Nie czytam syfa. Ja wrocilem Po 6 miesiacach przerwy. Nie jestem bigo. Zmienilem cel. Estetyczna sylwetka. Bez soku i supli. Ogarnieta dieta i systematycznosc treningow. To wszystko. Dziekuje, dobranoc. Dopiero co pisales, ze chcesz byc jak najwiekszy o_O
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l BEZ SUPLI ?!NA SUCHO NAWET TRAWA NIE ROSNIE !PRZECIEZ TO RYZ I KREATYNA ZROBIA Z CIEBIE S(pipi)YSYNA !
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l mówiłem że żonka go pogoni za pomysł przep.jerdolenia kasy na soczek zamiast na romantyczne wakacje na Mazurach czy innym Paryżu
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Przed chwila chciales wbijac sok, rosnac w zawrotnym tempie a teraz nawet rezygnujesz z supli ?Sam trening i dieta ?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Nie moim celem jest siac postrach na osiedlu. Jesli nie ide w kierunku pro, zawody itd. To po cholere mnie to?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Uprzejmie donosze, ze jakis hakier wlamal sie na konto ChevChelios.Mam nadzieje, ze administracja zlapie tego zlodziejaszka jak najszybciej.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Litwin, tfu kobik10 znaczy sie zmienia cele bo więcej plusików na forumie dostaja chłopaki z sylwetka fit
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Nie moim celem jest siac postrach na osiedlu. Jesli nie ide w kierunku pro, zawody itd. To po cholere mnie to? NIE MOGLEM SPAC PRZEZ TA TWOJA ZMIANE ZDANIA NA TEMAT BOMBY I WYMYSLILEM ! Pol nocy zarwalem ale rozgryzlem Twoj niecny plan, mianowicie: Mowisz nam, ze rezygnujesz z bomby, supli i teraz liczy sie ONLY TRENING I MICHA a tymczasem... 10kg supli i pol magazynu farmakologicznego jest w drodze do Ciebie, przez rok nie uraczysz nas fotka a po roku na fotkach wyjdzie kawal takiego yebanego animala, ze nawet przy Tobie kanabis bedzie wygladal jak fitlook model !
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Chcesz wziąć do dzioba że w kazdym poście mnie wspominasz? Wystarczy powiedzieć
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l A ubrania termoaktywne? Myslalem nad spodenkami krotkimi i koszulce z dlugim albo krotkim rekawem - do jazdy na rowerze stacjonarnym. Ktora firma najlepsza? Under armour/nike/adidas? Zdecydowanie brubeck, dobre , polskie, ładne i w umiarkowanej cenie. Chciaż ja ma ich ciuchy głównie na rower zewnętrzny ;] raczej na chłodne klimaty, ale jestem z nich bardzo zadowolony. Na silke mam kompresa adidasa i nieco luźniejszy topik tez brubeck, tylko ze adik juz się zciuchrał. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez humanno
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Chcesz wziąć do dzioba że w kazdym poście mnie wspominasz? Wystarczy powiedzieć Kwintesencja chamstwa i prostactw,ale czego sie mozna spodziewac od czlowieka tego typu ? Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Epicka skladnia, kwiat polskiej mlodziezy. Skonczyles jakas szkole w ogole ?
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Nie. I zarabiam więcej od ciebie. Boli? chyba jak targasz druty na 3 etaty w tej swojej hali wsrod skosnych Ogolnie jestem nauczony nie wbijac ludziom na rodzine i majatek, ale jak widze, ze mi taki smieciuch jedzie mi na temat kasy (gdzie ja meisiecznie laduje w remont tyle co on przez kwartal na koncie zobaczy) bo zarabia jakies 1800zl (chooy wie czy na reke) to mi sie naprawde smutno robi.. Nie chcialo sie nosic teczki ? spi3rdalay kopac doleczki. Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez wronerro