Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czasem czuje sie nieszczęśliwy

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Oo, jeden się znalazł ;)

Wróciłem do treningów po miesięcznej przerwie, raczej nie jestem bigorektykiem...

Opublikowano

Jaczes

nie wydajesz kasy na prochy więc jedno "nie" więcej

Chev

Może i głupota ale na sfd niezłą spine panowie prezentowali ;-)

m.sfd.pl/!!Bigoreksja__dowiedz_się_czy_jesteś_bigorektykiem.!!-t240352.html

Opublikowano

Nie czytam syfa. Ja wrocilem Po 6 miesiacach przerwy. Nie jestem bigo. Zmienilem cel. Estetyczna sylwetka. Bez soku i supli. Ogarnieta dieta i systematycznosc treningow. To wszystko. Dziekuje, dobranoc.

Opublikowano

Co do sfd to większość randomów z tamtego forum ma mniejszą wiedzę niż poczatkujące spartakusy u nas 

Opublikowano

Nie czytam syfa. Ja wrocilem Po 6 miesiacach przerwy. Nie jestem bigo. Zmienilem cel. Estetyczna sylwetka. Bez soku i supli. Ogarnieta dieta i systematycznosc treningow. To wszystko. Dziekuje, dobranoc.

Dopiero co pisales, ze chcesz byc jak najwiekszy o_O

Opublikowano

BEZ SUPLI ?!
NA SUCHO NAWET TRAWA NIE ROSNIE !
PRZECIEZ TO RYZ I KREATYNA ZROBIA Z CIEBIE S(pipi)YSYNA !

Opublikowano

mówiłem że żonka go pogoni za pomysł przep.jerdolenia kasy na soczek zamiast na romantyczne wakacje na Mazurach czy innym Paryżu :D

Opublikowano

Przed chwila chciales wbijac sok, rosnac w zawrotnym tempie a teraz nawet rezygnujesz z supli ?
Sam trening i dieta ? 

Opublikowano

Uprzejmie donosze, ze jakis hakier wlamal sie na konto ChevChelios.
Mam nadzieje, ze administracja zlapie tego zlodziejaszka jak najszybciej.

Opublikowano

Litwin, tfu kobik10 znaczy sie zmienia cele bo więcej plusików na forumie dostaja chłopaki z sylwetka fit

Opublikowano

Nie moim celem jest siac postrach na osiedlu. Jesli nie ide w kierunku pro, zawody itd. To po cholere mnie to?

NIE MOGLEM SPAC PRZEZ TA TWOJA ZMIANE ZDANIA NA TEMAT BOMBY I WYMYSLILEM !

Pol nocy zarwalem ale rozgryzlem Twoj niecny plan, mianowicie:

Mowisz nam, ze rezygnujesz z bomby, supli i teraz liczy sie ONLY TRENING I MICHA a tymczasem...

10kg supli i pol magazynu farmakologicznego jest w drodze do Ciebie, przez rok nie uraczysz nas fotka a po roku

na fotkach wyjdzie kawal takiego yebanego animala, ze nawet przy Tobie kanabis bedzie wygladal jak fitlook model !

Opublikowano

Chcesz wziąć do dzioba że w kazdym poście mnie wspominasz? Wystarczy powiedzieć

Opublikowano

A ubrania termoaktywne? Myslalem nad spodenkami krotkimi i koszulce z dlugim albo krotkim rekawem - do jazdy na rowerze stacjonarnym. Ktora firma najlepsza? Under armour/nike/adidas?

Zdecydowanie brubeck, dobre , polskie, ładne i w umiarkowanej cenie. Chciaż ja ma ich ciuchy głównie na rower zewnętrzny ;] raczej na chłodne klimaty, ale jestem z nich bardzo zadowolony. Na silke mam kompresa adidasa i nieco luźniejszy topik tez brubeck, tylko ze adik juz się zciuchrał.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Chcesz wziąć do dzioba że w kazdym poście mnie wspominasz? Wystarczy powiedzieć

Kwintesencja chamstwa i prostactw,ale czego sie mozna spodziewac od czlowieka tego typu ? :(

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Przeciez to ty mnie zaczepiasz randomie?

Opublikowano

Nie. I zarabiam więcej od ciebie. Boli? 

Opublikowano

Nie. I zarabiam więcej od ciebie. Boli? 

chyba jak targasz druty na 3 etaty w tej swojej hali wsrod skosnych

Ogolnie jestem nauczony nie wbijac ludziom na rodzine i majatek, ale jak widze, ze mi taki smieciuch

KZEULL7.jpg

jedzie mi na temat kasy (gdzie ja meisiecznie laduje w remont tyle co on przez kwartal na koncie zobaczy)

bo zarabia jakies 1800zl (chooy wie czy na reke) to mi sie naprawde smutno robi..

Nie chcialo sie nosic teczki ? spi3rdalay kopac doleczki.

Edytowane przez wronerro