canuks 63 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) 2 podejście do Hordy jest ktoś chętny na jutro od 15:00 do 19:00 ? pisać /zapraszać . Ogólnie szukam ludzi także do pogrania 4fun na multi .. co by coś kumali bo zawsze raźniej z rodakami @cloud28 EDIT : kumali ... nie iść na pałę jak owce na rzeź .. trochę myśleć , grać zespołowo ... sam nie jestem wymiataczem ,niedzielny ze mnie gracz ,ale cenię sobie choć minimum drużynowej współpracy i przemyślanej rozgrywki . Edytowane 3 Października 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 to zalezy od pojecia slowa kumali bo grac czlowiek potrafi ale nie tak jak no lify cos iedza caly dzien i graja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja chętnie zagram całego coop w 4 na insane i 50 fal hordy. Najlepiej żebyśmy zagrać całość jedną ekipą. gt: Niras Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Podczas weekendu mam zamiar ukończyć samodzielnie kampanię na HC, po czym bardzo chętnie dołączę do ekipy celem przejścia wszystkiego na insane. Inne propozycje gry również bardzo chętnie przyjmę. GT do okoła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc. Ja jakoś lubię coda, a w gears of war nie gram z obrzynem... Szukam ludzi chętnych do pogrania w hordę oraz w kampanię na najwyższym poziomie trudności. GT: SIIK BOZZ Edytowane 7 Października 2011 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc. Ja jakoś lubię coda, a w gears of war nie gram z obrzynem... Szukam ludzi chętnych do pogrania w hordę oraz w kampanię na najwyższym poziomie trudności. GT: SIIK BOZZ Poszło zaproszenie Jestem dzisiaj od 20 ,chętnie pogram Hordę ... walić śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Szukam 4 chętnych na Bestie na Insane oraz Horde na Insane z mutatorami. Wysyłać FR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Genzo Ozora 0 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Szukam chętnych na Hordę oraz 4 osoby w co-opie. Spocony PL Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Najbliższy piątek od godziny 15:30 do 23:00 jestem dostępny .Chętnie zrobię całą Hordę , Co-Op na 4 (myślę ze przez weekend skończymy ) Kto chętny zapraszam słać zapy do FL Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Potrzebuję 3ch graczy do przejścia kampanii na Insanity Zależy mi na dyspozycyjnych kompanach, tzn. by można było łatwo się umówić na granie bez przeszkód typu praca/nauka itd. Zależałoby mi na tym weekendzie. Jestem dostępny od piątku wieczorem, w sobotę praktycznie przez cały dzień i tak samo w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 szukam kogos do hordy/mult moj gamertag kubson84 w tygodniu jestem dostepny kolo 23 w weekend mam wiecej czasu na gre acha jak skoncze kampanie samodzielnie to chetnie zagram co-op'a ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dzisiaj w jednym teamie widziałem 3 typów z rangą Wirtuoz Obrzyna xD takich to bym kastrował plastikowym widelcem, gejów jednych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Stała grupa czterech osób, spotykająca się dwa/trzy razy na tygodniu ok. godziny 23 szuka piątego śmiałka do grania hordy lub bestii zarówno na tygodniu jak i podczas weekendu, termin i tryb do ustalenia. GT: Humulin. Pisać PW na forum lub xbl. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) jest ktos chetny na kampanie od aktu 1 na insane, dzisiaj tak o 21 powiedzmy ? jak cos pisac tu lub na xbl Edytowane 22 Października 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja jestem chętny....mam cały 5 akt do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jest ktos chetny na kampanie od aktu 1 na insane, dzisiaj tak o 21 powiedzmy ? jak cos pisac tu lub na xbl JA chętnie będę na XBL to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Ktoś ma DLC? Wypadałoby porobić achievementy, konkretnie 3. The Host with the Most 25 Host a private Horde Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). Places to See, People to Destroy 25 Host a private Beast Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). Kill Locust (Like a Boss) 100 Defeat a Boss Wave as 5 Onyx Guards (Hardcore difficulty). Kto się pisze palec pod budkę Edytowane 4 Listopada 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Me, ale nie mam dlc:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No, kuźwa to DLC. Też nie mam, a chętnie pocisnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mam DLC i się piszę! GT: methodment Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mazzeo mam DLC ,będę dzisiaj ok 20 na live i to możemy cisnąc Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Macie jeszcze kogoś? Bo byłbym ja, yodzio, raiders, methodment, więc jednego brakuje. Ja bym to ustalił na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Może jutro ok południa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Mazzeo jakby co pisze sie na to (o ile jest jeszcze miejsce) Edytowane 5 Listopada 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No jest. Jutro wieczorem może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi