Opublikowano 14 listopada 201113 l mozecie grac na 2 pady, z kontamo gosci, wiec potrzeba wam w sumie 3 graczy.
Opublikowano 14 listopada 201113 l Rzeczywiście. W takim razie dzisiaj można to dziś zrobić bez problemu. Ktoś chętny oprócz mnie i shy'a?
Opublikowano 18 listopada 201113 l Mam SP i pierwszy dodatek. Ktoś chętny na Hordę Private dzisiaj? Inne tryby również wchodzą w grę.
Opublikowano 19 listopada 201113 l Panowie, szukam ludzi do GOW3. Głównie tryb rywalizacji i Horda, a w przerwach kampania na Insane. Nie interesują mnie osiągnięcia, ustawki itp. Ważne by znalazło się kilku zakochanych w tej grze wymiataczy (granie z randomami to jednak lekka lipa). U mnie wszyscy szarpią w BF3 (ew. MW3), więc nie bardzo jest w czym/kim wybierać.
Opublikowano 21 listopada 201113 l W sumie też wysyłam waszej trójce zaproszenia, bo nie mam zbyt z kim w gearsy grać
Opublikowano 21 listopada 201113 l Ja czekam, aż brat odbierze swoje Gearsy i możemy ruszać. Tak czy siak możecie słać zaproszenia (jak już pisałem). Gra jest fantastyczna, ale granie z randomami totalnie mi się przejadło.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Jeżeli ktoś chętny na horde odzywać się do Gamenizer Ja jestem chętny głównie na multi (ostrzegam, że nie wymiatam :blum2: ), ale horda też może być. GT: I wasyl I
Opublikowano 21 grudnia 201113 l Jestem chętny na pykanie online, głównie tryb rywalizacji GT: ItzDaGrizzly
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Szukam ekipy chętnej na rozwałkę hordy drużyną Zeta. 1. Yap (Valera) 2. 3. 4. 5.
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Autor Horda z ZETĄ zaliczona Panowie jutro 29 .12 jestem dostępny cały dzień od 10 do ... ile wytrzymam . Tak więc chętnie zrobię ponownie BESTIĘ i HOrdę na "insejnie " ... kampanie z DLC na "Insejnie" ,Wspólne granie na multi . Więc śmiało zapraszać .
Opublikowano 28 grudnia 201113 l A jesteście chętni na hordę i bestię bez dodatków? Bo ja jeszcze nie przeszedłem i szukam chętnych. Jak coś to walcie do mnie: majsterrPL
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Bestia i Horda nigdy mi się nie znudzą więc jestem chętny rzecz jasna. Jutro odzywam się do Was panowie. Siedzę przed konsolą od mniej więcej 10ej.
Opublikowano 28 grudnia 201113 l ja tak samo bede od 10 chetnie zagram horde/bestie zaraz powysylam zaproszenia, tak samo jestem chetny na co-op w 4 na insane Edytowane 28 grudnia 201113 l przez kubson
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Jutro będę jakoś po 10. Chętnie w końcu przejdę 50 fal hordy. Jeżeli będziecie grać i zabraknie wam jednego gracza to ślijcie zapro - methodment