Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravely Default: Flying Fairy

Featured Replies

Opublikowano

16018867076_765a422626_b.jpg

Demo ukończone. Większych zmian w systemie nie odnotowano. Kalka poprzedniczki się szykuje.

• Odpowiedzi 206
  • Wyświetleń 38,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dopakowana edycja Bravely Default w Europie jeszcze w tym roku:     Ang dub   Całe szczęście, że dali możliwość wybrania jap. ścieżki dźwiękowej.

• Zniszczyl mnie ten utwor...   http://www.youtube.com/watch?v=B-GN5eRcQ7s&list=PLoAc5hlnzY88S2bD7CHTZIDqlQ_wI2oIN

• Ludziom  mówiącym że fabuła Bravely Default jest słaba - powinni wam ban na konsole dać . Za scenariusz odpowiada Naotaka Hayashi. Jak dojdziecie do 6 chaptera to będziecie mieć  kilkanaście zmian p

Opublikowano

Oby fabuła była lepsza, do reszty nie miałem zastrzezen.

Opublikowano

Mi sie fabula podobala. Szkoda ze dwojka jest skazana na bycie w cieniu jedynki z powodu braku REVO :(

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Premiera dwójki u nas 26 lutego. W USA wiosna 2016.

Opublikowano

Wezme na premiere, mimo ze do fabuły jedynki mialem zastrzezenia, to jednak nadal solidny jrpg

• 1 rok później...
Opublikowano

odkopię bo trochę nie ogarniam klas

Gramy sobie z kermitem teraz i obaj lecimy na zestawie 3xblack/white 1xwhite/black, jedyny skład który daje dobry dmg i w miarę można cisnąć. Z początku dobrze leciało monkiem ale później ataki fizyczne za mały dmg dają, próbowałem knightem i to samo. Zależy jaka postać ma jaki job czy bez różnicy to jest? Jestem dopiero w Wind Temple więc sporo mogę pozmieniać, tak myślę. Czy cisnąć tym składem aż do jakichchś ciekawszych jobów?

• 5 lat później...
Opublikowano
W dniu 18.12.2013 o 23:07, Shen napisał:

W 5 chapterze wreszcie cos fabuła rusza, bo juz zaczynalem sie nudzic tym lataniem od krysztalu do krysztalu.

noooo przyznam, że mam nabite 15 godzin i dopiero zaczynam piąty chapter. A jak ma być tych chapterów 8 to... nie wiem czy nie za długie dla mnie. 

Ogólnie, odświeżam ten temat, bo wziąłem się za kończenie perełek z 3DSa :)

Ta gra mogłaby się zwać Final Fantasy, bo taka "podobna". Muza bardzo dobra... ogólnie czuje się jakbym był gówniarzem i grał na PSXie w FFIX :)