Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Vita miala juz premiere ? Bylbym bardziej w temacie gdyby nie fakt, ze pierwsze PSP to straszny syf i do tej pory zaluje pieniedzy, ktore poszly na ten sprzet.

PS. Brawa dla Leszka, za wrzucanie bullshotow z przenosnego Uncharted :rofl2:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

w mediach było głośnej o premierze nowego iphona niż vita xD

Pewnie dlatego, że Vita będzie miała premierę w US i EU dopiero w połowie lutego, więc nie wiem czemu już teraz miałoby być głośno o premierze, która odbędzie się za 2,5 miesiąca. No chyba, że mieszkasz na dalekim wschodzie (Chiny/Japonia, czyli tam gdzie Vita miała już premierę) i wiesz, że faktycznie tam w mediach było głośniej o iP4S niż o Vicie xD.

Opublikowano
  • Autor

szału nie ma bo przenośne konsolki nie wzbudzają tylu emocji co stacjonarne.

Do tego dzisiaj większości wystarczy smartphone do pogrania a nie druga cegła vita w kieszeni z gierkami po 200zl, chociaż dedykowane gry to moc przenośnych konsol, tak jak ten RE :woot:

http://www.youtube.com/watch?v=fC9pup3uNJE&feature=player_embedded

Znając obecną politykę Capcom to ten RE exem długo nie będzie, a pewnie na Vitę trafi od razu z dodatkami.

Opublikowano

Kumpel się mnie ostatnio pytał czy kupuję Vitę. Powiedziałem, że tak... zaraz po tym jak ogram wszystkie interesujące mnie gry z X360 i PS3, które aktualnie posiadam, kupię Wii, DSa (tutaj akurat można częściowo zastąpić 3DSem), PSP i ogram szpile z tych konsol i wtedy pewnie kupię Vitę :P

PS. Dzisiaj dostałem Viva Pinata FAK JE BICZEZZZZZ !!!! :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Who cares :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

zanim on to ogra to my bedziemy juz grac w MW15 i BF8 na xbox1080 i ps5

Edytowane przez szpic

Opublikowano

... a mw bedzie dalej na tym samym silniku :potter:

Opublikowano

Pewnie dlatego, że Vita będzie miała premierę w US i EU dopiero w połowie lutego, więc nie wiem czemu już teraz miałoby być głośno o premierze, która odbędzie się za 2,5 miesiąca. No chyba, że mieszkasz na dalekim wschodzie (Chiny/Japonia, czyli tam gdzie Vita miała już premierę) i wiesz, że faktycznie tam w mediach było głośniej o iP4S niż o Vicie xD.

od kiedy czas do połowy lutego = 2,5mc ?

W samej Japonii raczej vita > nowy iphone. Mi chodzi o polskie media czy zagraniczną telewizje z EU/US, nie typowe portale/fora o grach. Głośniej w nich było o premierze nowego iphona w Azji (Chiny) niż starcie nowej konsoli sony w Japonii. Zresztą zobacz na posty w temacie, niektórzy nawet nie wiedzieli że vita już miała premierę xD, więc leszek musi wpadać do CW i przypominać że istnieje coś takiego ^_^

Opublikowano

Taka sama sytuacja jak z Xboxem w Japonii do tej pory chyba nikt nie wie ze on tam jest xD.

Bedzie premiera EU/US i hype wroci.

Opublikowano

to jakiś hype był wokół vity że wróci ? xD. HYPE to będzie przy dużych konsolach.

x360 nie istnieje w Japonii, marnowanie kasy przez MS ale skoro sam porównujesz x360 do vity w Japonii to widzisz jak jest słabo :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A skąd Ty wiesz czy jest hype na Vitę w Japonii?

Skoro sprzedaje się lepiej niż PSP w analogicznym czasie to chyba jednak jest coś na rzeczy.

W samej Japonii raczej vita > nowy iphone.

Nie ma to jak opinia oparta na... czymkolwiek.

Opublikowano

Nie dajcie się prowokować. Daddy trolluje na potęgę.

Opublikowano
Skoro sprzedaje się lepiej niż PSP w analogicznym czasie to chyba jednak jest coś na rzeczy.

To znaczy że na premierze sprzedaje się gorzej niż start 3DS'a i dodatkowo przegrywa z 3DS'em w jego kolejnym tygodniu sprzedaży a nasze czy zachodnie media interesują się bardziej premierą nowej wersji zabawki Apple w Chinach niż startem nowej konsoli Sony w Japonii :empathy2:

Nie ma to jak opinia oparta na... czymkolwiek.

Może oparta na tym że w Japonii iphone'a w 2010 kupiło trochę ponad milion osób a każdy inny produkt niż japoński ma tam przejebane ^_^

Opublikowano

no tak te ciulate których raczej nikt nie kupi na premierę mając na uwadze inne tytuły

Opublikowano

jak ktoś nie ma PS3 to może śmiało brać Wipeout 2048, albo ModNation Racers, chociaż Everybody’s Golf z tym nawet ciekawym sterowaniem tez łakomy kąsek

a jedna gierka będzie za 139 zł (Little Deviants)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Dla mnie porazka. Zreszta, zgadzam sie z Insem, sprzet zdechlby u mnie tak samo jak PSP. No i znowu te same tytuly, kolejna wariacja LBP, Killzona, Ucharted i paru innych, ktore juz wszerz i wzdluz ograne sa na PS3, na dodatek za 200 zl, nie... Dzieki...

Edytowane przez easye

Opublikowano

a co na 3DS masz lepiej? w ogóle na Vite wyjdą też dedykowane gry jak Gravity Rush, no i przynajmniej nie są to jakieś 10 letnie rimejki, a gry z nową kampanią

Opublikowano

jak ktoś nie ma PS3

Hasło-klucz w przypadku Vity.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Mam PS3 i jaram się Vitą tak samo jak przed kupnem X360 czy PS3. Za to ten 3DS kompletnie mnie nie rusza. W Mario już się za życia nagrałem, a te inne gry dla dzieci jakoś mnie nie ruszają, więc sprzęt by u mnie leżał.

Opublikowano

Jak nie mial PS3 to juz lepiej wydac 1000 zl na konsole stacjonarna.

3ds tez jest dla mnie malo interesujacy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja sie zastanawiam nad kupnem pierwszego rasowego handhelda. PSP nie mialem, a bylo kilka gier, ktore chcialem ograc. Sadze, ze bedzie znowu cos takiego, ze hity z PSV ukaza sie na PS3, ale Uncharted Golden Abbys cholernie mnie kusi. Killzone tez jestem ciekawy i np. Escape Plan. Zobacze, w premiere kupowac nie bede, ale zobaczymy jak sobie sprzedazowo poradzi i moze jakis drop ceny bedzie, jakas okazja to sie zastanowie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.