Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Słupek, widziałeś że w PS+ na Maj będzie Max Payne za darmo? ;)

Lionel - a o co chodziło w Crysis 2? Ja pamiętam tyle, że strzelaliśmy się z ludźmi, potem pojawili się kosmici i z nimi też się strzelaliśmy ;)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Widziałem tylko zastanawiam się czy tak samo pojawi się jak GTA3/VC :P

Poza tym mam Antologie na półce.

fuck-yeah.jpg

Opublikowano
Słupek, widziałeś że w PS+ na Maj będzie Max Payne za darmo? ;)

to działa tak, że jak przestanę kupować plusa, to MP rowniez przestanie dzialac?

Opublikowano

Tak. Jak odnowisz subskrypcje to będziesz mógł znowu grać.

Jeśli coś kupujesz ze zniżką to zostaje Twoje na zawsze.

Opublikowano

A port na PS2 nie był przypadkiem najgorszą wersją gry?

[EDIT]

No chyba tak. :P

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

"PlayStation All-Stars Battle Royale" - (pipi)a, trochę ta nazwa jest za długa, już lepiej gdyby Sony zdecydowało się na Title Fight albo Sony Smash Bros.

A tak szczerze to się sam zastanawiam, po co koncern bawi się w tego typu exy. Raz, że raczej mało osób po to sięgnie a dwa to i tak za dużo mamy cross-overów w ostatnim czasie. Nie powiem, bo chętnie zobaczę to w akcji, ale na hit raczej nie ma co liczyć.

Nie zdziwię się gdyby ta gra okazało się podobnej jakości co PlayStation Move Heroes, które nie wiedzieć czemu dość szybko po premierze znalazło się w sekcji "Greatest Hits" a dobrze wiadomo, że był to tytuł mocno przeciętny.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Cicho, Keighley był "blown away" ;)

4jvuxx.jpg

Z ciekawości zobaczę co to będzie. Fajnie by było gdyby twórcom udało się wrzucić do gry postaci od innych wydawców, np. Ezio, Big Daddy, Isaac z DS itp.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak widzę, że za taką grę zabiera się zupełnie nowe studio to mam mieszane odczucia co do jakości. Wcale się nie zdziwię jak po premierze gry Sony zamknie Superbotów.

Tak było z BigBig, twórcami Little Deviants na Vitę.

Opublikowano

Aha, nie wiedziałem o tym. Byłem pewny, że skoro to cross-over ze śmietanką PlayStation to sądziłem, że SuperBot jest pod skrzydłem Sony.

Opublikowano

Superbot to firma stworzona przez byłych pracowników Santa Monica i Naughty Dog. Jestem dobrej myśli :)

Opublikowano

Zrobili mroczny design Gruntów z żółtym nocnikiem to zmazzowi wystarczy.

pajac

Opublikowano

no ale tak to jest jak się zapowiada kontynuację tylko rok po premierze poprzedniej części.

Jestes miszczem :D

Opublikowano

Co do 343 Industries to to już jest all-star team pełną gębą, ale skąd takie klauny jak słupek czy codename mogą o tym wiedzieć.

A tak na serio to poza aplikacją Waypoint której najlepszym ficzerem był darmowy ciuch dla avatara zrobili jakąs gre?

A Rocksteady co zrobiło przed Batmanem? Gó.wno. Jednak nie przeszkodziło im to w zrobieniu świetnej gry, więc to żaden wyznacznik.

Ale że co dokładnie? Mylę się?

A co ma czas zapowiedzi do tego, że gra ukaże się 2 lata po poprzedniku jak większość sequeli?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Nie ma nic, ale z zapowiedzią idzie film, gdzie wyraźnie widać że trójka będzie dla dwójki tym, czym był Warhead dla oryginalnego crysisa.

Chyba że mocno pozmieniają przez ten rok, nie wiem zatem wiem po co to już pokazywać. Odczucia mam takie, że wygląda to jak expansion pack, zresztą nie tylko ja mam.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

541281_10151560785615246_57327290245_23841626_729509672_n.jpg

I taką okładkę GOTY to ja rozumiem.

Opublikowano

Brakuje jeszcze "multiplayer experience far beyond Gears of War 3."

Opublikowano

Then to taki taki angielski odpowiednik bynajmniej? If you know what I mean...

Opublikowano

Nie ma nic, ale z zapowiedzią idzie film, gdzie wyraźnie widać że trójka będzie dla dwójki tym, czym był Warhead dla oryginalnego crysisa.

95% kontynuacji tak ma, nie wiem do czego pijesz.

Opublikowano

Pewnie do tego, że czasem zdarzają się wyjątki takie jak AC2, Bioshock: Infinite czy też Call of Duty 4, i szkoda po prostu, że C3 dołączy do grona tych 95% sequeli...

Opublikowano

Mazzeo, a wiesz kiedy byl zapowiedziany Batman Arkham City? Dla podpowiedzi powiem, ze to nie byl rok. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.