Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Pewnie do tego, że czasem zdarzają się wyjątki takie jak AC2, Bioshock: Infinite czy też Call of Duty 4, i szkoda po prostu, że C3 dołączy do grona tych 95% sequeli...

Nie grałem w AC więc nie wiem co takiego wniosła dwójka, ale domyślam się że po pierwszym trailerze można było napisać podobne stwierdzenie co Mazz o C3. Z resztą trzeci Bio to samo. Jedynie CoD4 to był prawdziwy przeskok który było widać od razu.

Opublikowano
  • Autor

Te 5% to Batman: AC.

True story. :) Trójka to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier na kiedyś tam (przyszła generacja), m.in. dlatego, że jeszcze będą rozwijać koncepcję i na pewno nie wypuszczą zwykłej kontynuacji pokroju COD. Chcę większy teren z nowymi możliwościami, więcej nowych gadżetów, kilka postaci, więcej pomysłowych zagadek, kolejne mocne zadania poboczne, usprawniony system walki itd.

Opublikowano
  • Autor

Dla wszystkich marudzących na Capcom i RE6:

Mikami, ojciec RE, pracuje nad nowym survival-horrorem dla Zenimax

http://www.theverge....val-horror-game

Jaram się i grę będę obserwował. Shadows of the Damned bardzo mi się podobało i Vanquish tak samo.

Opublikowano

To każdy wie, ale jak nie informują o tym przed premierą, a gracz dowiaduje się o tym po fakcie, to już zwykłe oszustwo. Sprawa jest tym bardziej bulwersująca, że tego dodatku nie odsprzedasz. Teraz już wiadomo dlaczego nie wydali tego w retailu, zanim sprawa trafi do szerszej świadomości, to zdążą bezpowrotnie opchnąć sporo cyfrowych kopii gry.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Przypominają się stare czasy ISS Pro Evolution, tam też z licencją była bieda. ;]

Opublikowano

Dostali Złotą Kupę i teraz się mszczą patafiany. <_<

Opublikowano

No, a koszulka Polski bez orzełka jest :P

Znaczy się, jeśli faktycznie EA indywidualnie z każdą federacją rozmawiała, to mogło być różnie - tj. federacje mogły żądać jakiś kosmicznych sum za licencje, nawet te których drużyny się nie zakwalifikowały. Albo coś siadło z organizacją.

Jednak fakt, że ogłaszali że wszystko będzie, a jest nie wszystko - jest chamską zagrywką. Logiczne byłoby, gdyby gracze się przeciwstawili i wyrazili swój sprzeciw portfelami. Jednakże znając klientelę produktów EA i tak znowu dadzą się wyruchać i ostatecznie kupią, mamrocząc pod nosem o złym EA.

Opublikowano

trochę słabo że Crysis 3 tak się prezentuje, bronie, animacje i przeciwnicy są żywcem wyjęci z dwójki, no ale tak to jest jak się zapowiada kontynuację tylko rok po premierze poprzedniej części.

Wolałbyś żeby był sprzedawany z rozszerzeniem pamięci i 3 dodatkowymi rdzeniami, żeby kĄsolki mogły pociągnąć coś lepszego graficznie? ;>

edyta

Z tego co napisali odnośnie Euro 2012 to wyjdzie pacz który zmieni nazwiska na oryginalne.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Ciekawe, czy produkt mozna zareklamowac, by zwrocili te 1800ms points.

Opublikowano

Jak patch wydadzą po Euro 2012, to niech sobie go w du.pę wsadzą :>

Opublikowano

Słyszałem, że M$ zamierza dodać więcej reklam w XBL. Wolę pieniądze na Golda przeznaczyć na P+ i dostać darmowego Payna czy Trine 2 :P <hejter>

Opublikowano

u mojego brata (amerykanskie konto) widzialem juz reklamy WoWa

WoW wyszedl na Xa? ;)

Opublikowano

fajnie jakby 'gry tv' wstawili do naszego lajwa, albo zrobili cos swojego (na USA maja materialy od IGN)

Opublikowano

Na amerykańskich kontach Live jest dużo reklam, to fakt, ale z tego co widziałem, to większość z nich dotyczy reklamowania nowości i usług jakie są dostępne na kontach US - czyli wszystko co związane z tamtejszymi aplikacjami do filmów i muzyki. Dlatego też u nas tych reklam właściwie nie ma.

Opublikowano

fajnie jakby 'gry tv' wstawili do naszego lajwa, albo zrobili cos swojego (na USA maja materialy od IGN)

Na PS 3 jest IPLA z działem "gamer" gdzie są stream'y recenzji po polsku i trailerów ;)

Opublikowano

Na PS 3 jest IPLA z działem "gamer" gdzie są stream'y recenzji po polsku i trailerów ;)

Właśnie dziś zainstalowałem te wtyczki Ipla i AXN. Super sprawa! :D Programy, seriale (MUMINKI!11ONEONE), nawet mecze są i dużo innych.

Opublikowano

Na amerykańskich kontach Live jest dużo reklam, to fakt, ale z tego co widziałem, to większość z nich dotyczy reklamowania nowości i usług jakie są dostępne na kontach US - czyli wszystko co związane z tamtejszymi aplikacjami do filmów i muzyki. Dlatego też u nas tych reklam właściwie nie ma.

adwokat microsoftu jak zwykle aktywny kiedy trzeba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.