Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No, płonący budynek z FC3 bardzo przypomina ten płonący budynek z Uncharted 3.

Różnica między tymi fragmentami była taka, że w Far Cry 3 było pełno skryptów gdzie gracz nie ma kontroli nad postacią. W Uncharted w tych najbardziej widowiskowych akcjach mamy kontrolę nad postacią.

Ej no bez jaj. Nie da sie zaprzeczyc ze U3 jest wrecz przeza(pipi)iste, ale kurcze.....nagromadzenie skryptow jest ogromne.

On nie pisze, że w U3 nie ma skryptów.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No, płonący budynek z FC3 bardzo przypomina ten płonący budynek z Uncharted 3.

Różnica między tymi fragmentami była taka, że w Far Cry 3 było pełno skryptów gdzie gracz nie ma kontroli nad postacią. W Uncharted w tych najbardziej widowiskowych akcjach mamy kontrolę nad postacią.

Ej no bez jaj. Nie da sie zaprzeczyc ze U3 jest wrecz przeza(pipi)iste, ale kurcze.....nagromadzenie skryptow jest ogromne.

Bez nich nie byłoby tak Przezajebiste

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Przezaj.eb.iste jest Uncharted 2. Trojka lezy zaczeta i nieskonczona na polce. Nie wiem dlaczego, ale stracila 'to cos' co sprawialo, ze swietnie bawilem sie przy dwojce.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

ale stracila 'to cos' co sprawialo, ze swietnie bawilem sie przy dwojce.

gigantyczny skok graficzny?

Opublikowano

Bez nich nie byłoby tak Przezajebiste

A ja mysle ze wrecz odwrotnie. O ile na poczatku mi sie podobaly tak ich czestotliwosc zaczela mnie denerwowac. W plonacym budynku co krok cos sie pod toba walilo.

Pozniej czlowiek juz przed kazdym skokiem wiedzial ze Nate pewnikiem sie poslizgnie i zlapie sie krawedzi/krawedz sie skruszy i Nate spadnie nizej/w ostatnim momencie zlapie go Sully itd.

Opublikowano

Generalnie obserwując ten topic zauważam, że osoby opowiadające się po stronie sony wykazują tendencje bycia... nieletnimi. W końcu co i jak piszesz - tak Cię postrzegają.

Możliwe... ale oczywiście nie zauważasz, że dokładnie to samo tyczy osób opowiadających się po stronie x'a (do których, jak chyba wiesz sam się zaliczasz).

Taki urok tego durnego z deka tematu... (czasem bywa ciekawy, ale niestety przez większosć czasu w koło poruszane są te same tematy...a to robi się już powoli nudne).

Opublikowano

Miałem zonka jak zobaczyłem w temacie o Tomb Rider miłośników Uncharted dissujących grę za bycie podobnym do Uncharted. Przecież kierunek było widać już po pierwszym materiale. Pomijam już fakt, że samo Uncharted czerpie garściami z serii Tomb Rider, więc sytuacja zakręcona jak włos na brodzie :P

Otóz nie.

Gra od samego początku, każdej zapowiedzi, wywiadu, playtestu była zapowiadana jako "fresh survival sandbox z horrorem w tle". W skrócie, wszystko jest do poczytania.

Na pierwszym gameplayu rok temu pokazali, Uncharted - w skrócie. No ale ludzie tłumaczyli, że to taki tylko początek, m'kay.

Mija rok, kolejna zajawka i znowu Uncharted - w skrócie.

Opublikowano
  • Autor

A zamiast broni palnej będziemy strzelać z łuku. Na E3 wszystko się wyjaśni, jak pokazywali takiego Batmana, to od razu było wiadomo, że mamy do czynienia z grą z otwartym terenem. Teraz muszą to samo pokazać w TR, bo mimo wszystko jako kopia Uncharted lepsza od gier ND nie będzie. ;]

Opublikowano

scrapq.jpg

Widzę, że angielski na poziomie "kali pomagali".

Opublikowano

scrapq.jpg

Mogłeś się bardziej postarac :(

Opublikowano

Generalnie obserwując ten topic zauważam, że osoby opowiadające się po stronie sony wykazują tendencje bycia... nieletnimi. W końcu co i jak piszesz - tak Cię postrzegają.

scrapq.jpg

czyli to złom

Komentarz zbędny.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Już niech ktoś zrobi restart tego tematu, najlepiej z nowymi zasadami.

Opublikowano

Niestety, ale od jakichś kilkudziesięciu stron tylko czytam fanbojskie pojazdy. Zero bardziej ciekawych dyskusji, choć posty Mendrka czasem są kozackie.

Opublikowano

Ku.rwa już za 9 dni E3!

Opublikowano
Oh+my+god+no+shit+I+did+it+on+purpose+_78e0d9fb9d91033c2525e29d26aafbc3.png
Opublikowano

Ku.rwa już za 9 dni E3!

Jak dla mnie E3 będą mocno przewidywalne i bez jakichś fajerwerków. Sony nie pokaże niczego związanego z Ostatnim Strażnikiem, będą nowe materiały z Ascension, Last of Us, nowe zapowiedzi na Vitę. M$ skupi się pewnie na promocji Kinecta, pewnie pokażą Halo 4. itd. Nintendo wyskoczy z ceną i datą premiery Wii U (może Metroida pokażą i Mario). Czekam bardziej na ruchy reszty wydawców, czyli stosy nowych materiałów z RE6, Dishonored, Rising, Warfighter, Crysis 3, AC III, itd.

Ciekawe czy Sony na wrzesień obniży ceny PS3.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Ja tam ciągle nie skreślam opcji pokazania next genów od Sony czy zwłaszcza M$. Wiem, że szanse są małe wrecz niewidzialne ale, może jednak?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To by raczej nie miało sensu, obie firmy za dużo jeszcze kasy ładują w obecne konsolki. Może Sony faktycznie przewiduje dziesięcioletni cykl dla PS3? A tak na poważnie, to stawiam raczej na przyszły rok. Jeszcze za dużo gier się na currenty szykuje.

Opublikowano

Masz 100% racji ale jedna rzecz mi nie pasuje. Jeżeli next geny mają wyjść w przyszłym roku na jesień/zimę to kurde zapowiedź dopiero za rok na E3. To kurde bele trochę małoooooooooo na marketing, gierki zapowiada się z rocznym jak nie dalszym wyprzedzeniem (Sony, R* he he) a co dopiero konsole.

Chyba, że premiera dopiero w 2014 hehhhhh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Ja tam ciągle nie skreślam opcji pokazania next genów od Sony czy zwłaszcza M$. Wiem, że szanse są małe wrecz niewidzialne ale, może jednak?

Słupek i chciałbyś, żeby wzorem Nintendo pokazali tylko samą konsolę i ewentualnie jakieś tech demo? Jak już, to chcę zobaczyć jakieś pierwsze fragmenty z next genowych gier, na co raczej nie ma szans.

Opublikowano

A jak było z X360? Pokazali na E3 2005 i launch mieliśmy pod koniec roku. Każdy system dostanie po kilka tytułów startowych i tyle. Faktycznie, średnio co tydzień na N4G widzę newsa, że kolejne studia wystawiają oferty pracy związane stricte z projektowaniem gier pod next-geny ale to nie oznacza, że za te półtora roku będziemy mieli jakiś wysyp next-genowych gier. A Sony pewnie i tak wypuści PS4 po X720. Dwie premiery next-genów w podobnym terminie? Może i wyścig od samego początku byłby wyrównany ale nie jest to najlepszy pomysł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.