Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

W gameplay'u widać postęp? Chyba raczej regres:) Na konsolach to jest kropka w kropkę BC2, na PC natomiast porównując ją do oryginalnej serii wszystko wydaje się tu uproszczone do granic możliwości. Jedynie grafika robi wrażenie...

eb6.jpg?1307463786

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Spoko, wklejaj dalej swoje durne obrazki. To dość typowe na polskich forach jak brakuje argumentów, więc nie przejmuj się. :rolleyes:

Opublikowano

Tak rozi, widac postep, w koncu to silnik z numerkiem 2.0! Ograniczen w zniszczeniach pewnie tez nie widzisz? Graficznie jest lepiej, bo w grze wystepuja super efekty swietlne, ktore na dluzsza mete przeszkadzaja i swiecace podlogi? Singiel natomiat ma momenty, gdzie wyglada3 razy gorzej niz MW. Misja z ruskami wyjeta niczym z PS2.

Pomijam juz fakt, ze caly jest zerzniety z CODa i gorszy, misje w kooperacji gorsze, Surivalu w ogole nie ma, a ten z MW niby odmozdzacz, a funu wiecej niz przy Gearsach, wiec please, skonczcie swoj odwieczny pojazd, bo dostaliscie gre slabsza niz w zeszlym roku, ale jest super, bo to BF! :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po pierwsze - prosiłbym o pisanie mojego nicku z dużej litery.

Po drugie - nie wiem na jaką cholerę pisać o singlu w grze nastawionej na multi. Podobał mi się owszem (tak jak i w CoDach do MW2), ale widocznie dla Ciebie liczy się tylko on. Strasznie głupie myślenie. Multi jest zaje.biście miodne i to w MW3 nie ma do niego podejścia, jeżeli chodzi o feeling pola walki (CoD jest nastawiony na typowy arcade). Z tym narzekaniem na zniszczenia zawsze mam bekę - na miejskich mapach pewnie chciałbyś zawalać wieżowce z granatnika, ale uwierz mi - nie da się.

Opublikowano

jak tam lag compensation, dzieciarnia ze swoim 360 no scope i piz.dyliard samolocików nad głową w MW3 misiaczki? ;]

Powiem tylko jedno: BF2 2005, BF3 2011, kĄsolowe bad company się nie liczy.

Jedynie grafika robi wrażenie...

A co robi wrażenie w MW3? Skrypty? xD

Ograniczen w zniszczeniach pewnie tez nie widzisz?

Nie widzę bo jakie niby?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

hhe ale ro(d)zi(n), a tak na serio to zostawcie te durne strzelanki i odpalcie nowego Raymana, od razu zapanuje PIS and Low.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Po drugie - nie wiem na jaką cholerę pisać o singlu w grze nastawionej na multi. Podobał mi się owszem (tak jak i w CoDach do MW2), ale widocznie dla Ciebie liczy się tylko on. Strasznie głupie myślenie. Multi jest zaje.biście miodne i to w MW3 nie ma do niego podejścia, jeżeli chodzi o feeling pola walki (CoD jest nastawiony na typowy arcade). Z tym narzekaniem na zniszczenia zawsze mam bekę - na miejskich mapach pewnie chciałbyś zawalać wieżowce z granatnika, ale uwierz mi - nie da się.

A ja mam beke z was, bo nawet w BC2 dalo sie zniszczyc 2 razy wiecej rzeczy niz w nowym silniku 2.0. Poza tym Mazz, Tobie dobrze ktos napisal, (pipi) jak zwykle, a pozniej pod koldra bedziesz calakowal.

Poza tym, hej, ja lubie intensywny team detchmatch i ucieche z kazdego killa, w BF tez deathmatch jest lepszy? O_o

Opublikowano

Battlefield jest grą nastawioną na współpracę, więc gra się CQ i Rush'e.

Opublikowano

Przestańcie w końcu pier.dolić jeden z drugim o tych calakach, bo mam ledwie dwa, jakbym nie miał tych gier w swoim gamertagu to byście pierd.olili "nie grałeś więc milcz", a tak przynajmniej znam te gry, w przeciwieństwie do ogroma pajaców co to "poszli sobie do kumpla zobaczyć". Veteran (co ja zrobię że niższe poziomy trudności są dla średnio rozwiniętych) + zebranie inteli to już jest praktycznie wymaksowanie gry, a robicie z tego wielkie wyzwanie jakbym normalnie Skyrima na 100% zrobił. Aż mi się papa na dachu zwija przez wasze głupoty.

A ja mam beke z was, bo nawet w BC2 dalo sie zniszczyc 2 razy wiecej rzeczy niz w nowym silniku 2.0.

Raz, dwa trzy - włączamy myślenie. Porównaj budowę map z BC2 - korytarzowych, pełnych sklonowanych domków i drzewek - z tym co masz w BF3. Wnioski wyciągnij sam.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

MaZZo ale ty często właśnie tak (gra u kumpla itp), oceniasz gry na PS3 więc CODa też byś mógł tak tyrać :)

Co do calaka w grze, która się nie podoba to naprawdę szacun. Ja nie mogę znaleźć czasu aby wbić calaka w grze, która mi się mega podoba. Nie mogę sobie wyobrazić calakowania gry, która mi nie podeszła.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Przestańcie w końcu pier.dolić jeden z drugim o tych calakach, bo mam ledwie dwa, jakbym nie miał tych gier w swoim gamertagu to byście pierd.olili "nie grałeś więc milcz", a tak przynajmniej znam te gry, w przeciwieństwie do ogroma pajaców co to "poszli sobie do kumpla zobaczyć". Veteran (co ja zrobię że niższe poziomy trudności są dla średnio rozwiniętych) + zebranie inteli to już jest praktycznie wymaksowanie gry, a robicie z tego wielkie wyzwanie jakbym normalnie Skyrima na 100% zrobił. Aż mi się papa na dachu zwija przez wasze głupoty.

A ja mam beke z was, bo nawet w BC2 dalo sie zniszczyc 2 razy wiecej rzeczy niz w nowym silniku 2.0.

Raz, dwa trzy - włączamy myślenie. Porównaj budowę map z BC2 - korytarzowych, pełnych sklonowanych domków i drzewek - z tym co masz w BF3. Wnioski wyciągnij sam.

3/4 budynków w BF3 to sa budynki z bc1 lub bc2,

Opublikowano

Co z tego ze jest pełno sklonowanych budynków i drzewek w bc2 jak i tak więcej da sie tu zniszczyć jak w bf3, np. na taka oasis posiada więcej budynków do zniszczenia i zawalenia jak wszystkie mapy w bf3 razem wzięte, a budowa map nie ma nic tu do rzeczy bo nikt nie zabraniał panom z dice postawiać budynków gdzie maksymalnie co można zrobić to najwyżej porobić dziury w ścianach i efektywne spadanie ich z wyższych pięter gdzie tynk może zabić kogoś kto sie przechadza akurat koło domu jak jest to np. na operacji metro czy przeprawie przez sekwane, a mapy gdzie moge zawalić całe budynki w bf3 moge policzyć na palcach jednej ręki.

Edytowane przez mersi

Opublikowano

No chyba nie.

Tak mersi, oasis, jeszcze daj jako przykład może heavy metal xD najlepiej w squad deathmatch

http://www.youtube.com/watch?v=vEprYlsQTQo

No jak tak można, że w BF3 na sekwanie albo w metrze nie można robić tuneli w ścianach!1111 i zawalać całych kamienic!!!11 I to na mojej 5 letniej konsoli :(

Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że kąsolowcy dla których Battlefield to jedynie synonim DESTRUKCJI111!!11 nie powinni się wypowiadać o tej serii.

MaZZo ale ty często właśnie tak (gra u kumpla itp), oceniasz gry na PS3

Jakie niby gry poza Uncharted 1 parę lat temu? :o

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No chyba nie.

Tak mersi, oasis, jeszcze daj jako przykład może heavy metal xD najlepiej w squad deathmatch

No jak tak można, że w BF3 na sekwanie albo w metrze nie można robić tuneli w ścianach!1111 i zawalać całych kamienic!!!11 I to na mojej 5 letniej konsoli :(

Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że kąsolowcy dla których Battlefield to jedynie synonim DESTRUKCJI111!!11 nie powinni się wypowiadać o tej serii.

Dla kĄsolomaniaków są dwa batelfildy.

BC2 i BF3 (którego traktują jak BC3). No ale ofkoz znają lepiej tę serię i wiedzą jaka była mega destrukcja w BF2 czy BF2142. Tam to szło roz(pipi)ić wszystko.. :F

Opublikowano

No chyba nie.

Dla kĄsolomaniaków są dwa batelfildy.

BC2 i BF3 (którego traktują jak BC3). No ale ofkoz znają lepiej tę serię i wiedzą jaka była mega destrukcja w BF2 czy BF2142. Tam to szło roz(pipi)ić wszystko.. :F

Ku'rwa Stona a co mnie obchodzi, że w starszych częściach nie można było nic rozku'rwić. Bezsęsu.

Generalnie zdecydowanie wolę BF niż CODa, ale nie dajcie się tak ponieść hajpowi na tą grę i wszystkim sloganom, którymi karmiło was DICE.

Opublikowano
Multi jest zaje.biście miodne i to w MW3 nie ma do niego podejścia, jeżeli chodzi o feeling pola walki (CoD jest nastawiony na typowy arcade).

Ale nie odwracaj kota ogonem, bo już w Battlefieldzie 1942 miałeś za(pipi)iście (jak na FPS-a) odwzorowane pole walki. Ty coś pisałeś o jakimś postępie, powiedz mi w czym ten postęp się objawia?

A co robi wrażenie w MW3? Skrypty? xD

A czy ja coś pisałem o MW3?

Destrukcja otoczenia była lepsza w BC2 i dlatego ludzie się pienią, tym bardziej, że DICE szczególnie pod tym względem obiecywał cuda na kiju.

Opublikowano

Tweet człowieka z Game Informera:

gi12pf01.png

HYPE

Opublikowano

Pewnie ten Smash Bros od Sony ;P

Black Friday:

X360

Xbox 360 sold more than 960,000 consoles in the U.S. alone, of which more than 800,000 were sold within a period of 24 hours – the biggest week of sales in Xbox history

Wii

The Nintendo Wii had its biggest Black Friday ever more with than 500,000 units sold just during Black Friday and the pre-Black openings at some stores, he says.

Ciekawe jak wypadlo Sony ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tweet człowieka z Game Informera:

(...)

HYPE

HALF LAJF TRZY!!!11!!11

A tak serio, to przypadkiem na okładce nie miała być ta nowa gra od Bio?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Jeśli na okładce GI będzie ta bijatyka od Sony to chciałbym żeby na obrazku był Sackboy urywający głowę Kratosowi :P

Opublikowano

Też tak myślę, że to będzie ten domniemany FPS od Bioware chociaż wolałbym coś bardziej atrakcyjnego i spektakularnego - lubię niespodzianki.

Opublikowano

HALF LAJF TRZY!!!11!!11

hahahaohwow.jpg

:( :( :(

Jeśli na okładce GI będzie ta bijatyka od Sony to chciałbym żeby na obrazku był Sackboy urywający głowę Kratosowi

Tak, to na pewno jest tytuł który spowoduje opad szczeny u każdej osoby :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

HALF LAJF TRZY!!!11!!11

hahahaohwow.jpg

Się możesz śmiać, ale zawsze jak jest tego typu news, to ja po cichutku marzę, że może już nastała ta wiekopomna chwila. Najgorsze potem jest to rozczarowanie :cray: .

Opublikowano

Do momentu ogłoszenia wszyscy się jarają. Half-Life 3, zmiecie nam mózgi! Tylko tego pragniemy!

Od momentu ogłoszenia w necie same narzekania. Half-Life 3? Bardziej jak 2,5! Gdzie grafika 8000 razy lepsza? Moja babcia takie coś by zaprogramowała na iPhone'ie, nie ma po co grać! Gdzie dynamiczny pixel-shading bump-HD-proxy-terracoty? Porządna gra powinna to mieć! Dlaczego robią HL3 na stare konsole, skoro już niedługo wyjdą nowe i automatycznie wszystkie gry ze starych staną się beznadziejne?

Wszyscy wiemy, że tak będzie.

Edytowane przez ogqozo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.