Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme #171

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ale my nie jesteśmy "inne pisma" :P. A tak naprawdę - z zapowiadaniem miesiąc wcześniej różnie bywa, bo niech coś wypadnie, coś nie dojedzie i potem będzie "a przecież obiecaliście".

Okładka bez treści to tak niekoniecznie :). Więc potem domysłów, spekulacji, zastanawiania się ("a to pewnie tej gry nie zrecenzowaliście, skoro nie ma jej w spisie na okładce"). Jeśli już to razem.

A odnośnie numeru:

- 33 recenzje (razem z GBT i Pocketem)

- w Pryzmacie Serii - Halo

- w To Było Grane - WipEout

- w Powrocie do przeszłości - Atari Lynx

- kąciki w komplecie (wyścigowy, bijatyki, RPG i powrót sportowego)

- w poprzednim numerze informowaliśmy, że będzie o Final Fantasy XIII-2 - no i jest

- do tego tradycyjnie Ohayo, Z dziennika gracza, Graczpospolita, felietony

• Odpowiedzi 204
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry numer, od pyty recenzji, świetne podsumowanie gier z gackiem w roli głównej, wspomnienie MM   Co nie zagrało: - recka Dark Souls, imo Zax nie bardzo czuje ten tytuł, recenzja u konkurencji o

• Z krytyką odnośnie Zaxa i jego kącika RPG kompletnie się nie zgadzam, kolo często dostaje zaledwie jedną stronę, ale nawet tak niewielką ilość miejsca potrafi należycie wykorzystać. Ciekawe felietony,

• trzymajac sie dyskursu gumpowskiego powiem Ci Orson "run Orson, run...... away" a tak troche bardziej powaznie to proponuje zmienic nazwe tego topicu na "orson radzi" bo Ty chyba wszystko wiesz najlep

Opublikowano

A ja szukałem dzisiaj nowego PE w kioskach. Damn it! O Halo chętnie poczytam. A recka nowej Zeldy teraz będzie czy za miesiąc?

Opublikowano
  • Autor

Szczegółowe informacje jutro rano :). Prenumeraty zostały wysłane w piątek. Numer w sprzedaży od środy.

Opublikowano

Ja właśnie dostałem swój numer, więc wznowienie prenumeraty okazało się strzałem w dziesiątkę :D