schabek 5284 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Nom. Jakoś rok-półtora roku temu pierwszy raz obejrzałem, zwykle na MTV tylko Pimp my Raide było do przyjęcia ale po pierwszym odcinku ekipy się mi spodobało Faworytem jak dla mnie z całej obsady jest Vinny - chyba najspokojniejszy chłopak tam fajni ludzie, fajny styl życia, fajne akcje. ciekawe ile z tych akcji jest ustawianych ;> Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 moje ulubione reality. paulie d jest najlepszy. w tym sezonie rozje.bało mnie jak szumnie zapowiadali konfrontacje situation vs. ronnie po której mike miał wylądować w karetce, a okazało się, że przypier.dolił z bański w ścianę . Quote Link to comment
Spyker 59 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: Quote Link to comment
Guest kad2 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 ruchalbym snookie Quote Link to comment
schabek 5284 Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 ruchalbym snookie To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: nie pierd/ol. fajne jest. i pewnie sam chciałbyś wyglądać tak jak ron no dobra może on, troche za bardzo przypakowany jest.. jedyne reality show (poza pierwszym big brotherem) które nie nudzi i ogląda się z przyjemnością Quote Link to comment
Spyker 59 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 ruchalbym snookie To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: nie pierd/ol. fajne jest. i pewnie sam chciałbyś wyglądać tak jak ron no dobra może on, troche za bardzo przypakowany jest.. jedyne reality show (poza pierwszym big brotherem) które nie nudzi i ogląda się z przyjemnością Nie wiem, kto to jest Ron i jak on wygląda, ale jeżeli tak samo jak jego koledzy, to na pewno nie xd. Quote Link to comment
schabek 5284 Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 http://www.celebrations.com/img-upload/11/4618/ronnie-magro-jersey-shore.jpg Quote Link to comment
Guest Orzeszek87 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Dla mnie, maksymalnie pozytywny program, uwielbiam tych jełopów. THIS IS THE SITUATION! jak Mike dorzucił węgla do gazowego grilla XD, jak panienki nawalone przewracają sie o własne nogi, jak mozna tego nie lubić ? XD Quote Link to comment
Spyker 59 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 http://www.celebrati...ersey-shore.jpg xD Nie, dzięki xD Quote Link to comment
kilix 128 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 http://www.watchsouthparkonline.net/season-14/south-park-season-14-episode-9-its-a-jersey-thing/ Polecam fanom NJ ;] Quote Link to comment
SpacierShark123 1465 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Świetny program , oglądam od pierwszego sezonu i robi się coraz ciekawiej . Akcja jak sytuacja uderza głową w ścianę ;D mistrzostwo.Ogólnie podoba mi się ich styl życia i chociaż nie chciałbym być jak oni to jednak ogląda się ich przyjemnie .Chociaż czasem mi się wydaję że 3/4 dziewczyn podrywają bo są sławni. Quote Link to comment
schabek 5284 Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 No ale jak oni je podrywają -cześć, jestem sytuacja/pauly/vinny dawaj poliżemy się, a później pojdziemy do mnie, ruchne cie. - heh, no ok. aż nie prawdopodobne żeby to było na serio jednak co racja to racja, ogląda się ich mega przyjemnie. Quote Link to comment
SpacierShark123 1465 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Szczególnie Mike , który bo ruchańsku wywala laskę z domu . Jedyne co mnie się nie podoba w tym programie to awantury Ronniego i Sammy . Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 z dziewczyn moja ulubienica to deena. to dopiero kawał ku.rwiszona! Quote Link to comment
Etheor 547 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Dla mnie, maksymalnie pozytywny program, uwielbiam tych jełopów. THIS IS THE SITUATION! jak Mike dorzucił węgla do gazowego grilla XD, jak panienki nawalone przewracają sie o własne nogi, jak mozna tego nie lubić ? XD No (pipi)a! Ronnie jest najlepszy jak uwali się i później stara się tańczyć, hehe. Z kobitek to zdecydowanie Jwoww, chociaż w ostatniej serii strasznie schudła na twarzy, albo mi się wydaje. Ale: Snookie schudła, Jwoww także, ta od Roniego również... może im po prostu jakiś lipny bodoks wcześniej strzelali? Quote Link to comment
Guest Orzeszek87 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) Własnie jeszcze fajnie jest pokazane jak taki koks jak ronnie po ostrym chlaniu jakiego łapie agresora, on chyba z 5 razy sie tłukł w programie. a potem płacze LOL. i tak mistrzem jest Pouly D YEAAAAAAAAH BUDDY! mike moim zdaniem w najnowszej seri bardzo mąci by sie "działo na ekranie" podpuszcza na siebie domowników, puszcza ploty co wygląda niestety sztucznie i troche jak teatrzyk ;/ ale co zrobić jwow fuk yea Edited October 25, 2011 by Orzeszek87 Quote Link to comment
schabek 5284 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 No awantury Rona i Samm są słabe. Chociaż bez nich nie było by akcja mike+ściana ;P Z dziewczyn chyba najbardziej lubie JWoww i jej cycki. BTW. gdzieś na necie foto sammi widziałem gołe ale chyba to fake ;< chociaż wyglądało realnie dość. Quote Link to comment
Etheor 547 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 jwow fuk yea Fuck yeah x2! Quote Link to comment
yaczes 14422 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Jwoww wyglada z mordy jak rodzona siostra macka z klanu Quote Link to comment
Guest kad2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 sa w ogole do tego napisy pl? Quote Link to comment
Tokar 8235 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 To jest mniej więcej takie "reality" show jak i trudne sprawy. Nie twierdzę, że ta banda przygłupów naprawdę nie jest zje/bana, ale gdyby zostawić ich samych sobie to pewno skończyłoby się na chlaniu, ruchaniu i spaniu do 15:00, o żadnych papierowych awanturach i przedszkolnych dramatach nie byłoby mowy, a tym samym po 3 odcinkach wyczerpałby się temat. Quote Link to comment
Guest Orzeszek87 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Z racji Braku dzisiaj na mtv odcinka jersey shore (i ogólnej posuchy w tym temacie) zainspirowany shoutem otwieram dyskusje na temat Europe Music Awords, które odbędą się dziś o 21:00 na mtv i vivie. licze na fajne występy na żywo i chęć zobaczenia swoich ulubieńców na żywo: oto nominacje NAJLEPSZA PIOSENKA Adele, “Rolling In The Deep” Bruno Mars, “Grenade” Jennifer Lopez feat. Pitbull, “On The Floor” Katy Perry, “Firework” Lady Gaga, “Born This Way” WYSTĘP NA ŻYWO Coldplay Foo Fighters Katy Perry Lady Gaga Red Hot Chili Peppers NAJLEPSZY POP Britney Spears Justin Bieber Katy Perry Lady Gaga Rihanna DEBIUT ROKU Bruno Mars Far East Movement Jessie J LMFAO Wiz Khalifa PIOSENKARKA ROKU Adele Beyonce Jennifer Lopez Katy Perry Lady Gaga PIOSENKARZ ROKU Bruno Mars David Guetta Eminem Justin Bieber Kanye West GWIAZDA HIP-HOP Eminem Lil Wayne Jay-Z and Kanye West (The Throne) Pitbull Snoop Dogg GWIAZDA ROCKA Coldplay Foo Fighters Linkin Park Kings of Leon Red Hot Chili Peppers TELEDYSK ROKU Adele, “Rolling In The Deep” Beastie Boys, “Make Some Noise” Beyonce, “Run The World (Girls)” Justice, “Civilization” Lady Gaga, “Born This Way” GWIAZDA MUZYKI ALTERNATYWNEJ Arcade Fire Arctic Monkeys My Chemical Romance The Strokes Thirty Seconds To Mars GWIAZDA WORLD STAGE Arcade Fire The Black Eyed Peas Diddy Dirty Money Enrique Iglesias Kings of Leon Linkin Park My Chemical Romance Ozzy Osborne Snoop Dogg Thirty Seconds To Mars GWIAZDA PUSH Alexis Jordan Big Time Rush Bruno Mars Far East Movement Jessie J Katy B LMFAO Neon Trees Theophilus London Wiz Khalifa NAJLEPSI FANI Justin Bieber Lady Gaga Paramore Selena Gomez Thirty Seconds To Mars jak u Was? będziecie oglądać? myślę że napewno pojawi sie ekipa z jersey, ostatni czesto zapowiadają nominacje na wszelkich galach mtv więc tu tez sie pojawią. Edited November 6, 2011 by Orzeszek87 Quote Link to comment
qb3k 946 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Ja tam ściągnę jutro w 720p. Nie będę oglądał gównianego streamingu przerywanego co 5 minut reklamami czy też transmisji na polskim mtv z jakimś ułomnym tłumaczem. Chętnie zobaczę FF i Coldplay, szkoda, że Adele nie będzie śpiewać. Aha no i chu.j w du.pe Lady Gadze, wszędzie musi to swoje paskudne ryło w(pipi)ć, a na następny dzień i tak wszystkie dzieci z internetu będą twierdzić, że znów ustanowiła nowy poziom performensu. Edited November 6, 2011 by qb3k Quote Link to comment
Guest Orzeszek87 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 ekhm* no ja właśnie kibicuje jej XD Quote Link to comment
Recommended Posts