Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W nocy z 10 na 11 grudnia, jak co roku, odbędzie się gala rozdania nagród Video Games Awards 2011.

http://www.spike.com...ame-awards-2011

Oprócz samych wyróżnień typu GOTY (nominowani: Batman, Zelda, Drake, Skyrim i Portal <- imo ciężko wybrać tą najlepszą) czy najbardziej oczekiwana gra (nominowani: TLG, ME3, D3, Halo 4 i Bioshock), dostaniemy parę nowych zapowiedzi gier.

Już teraz Geoff Keighley zapowiedział, że możemy liczyć na trailer nowego Alana Wake czy nowej gry od Bioware - 'teaser image' tej gry pojawi się w grudniowym GI (mam nadzieję, że nie chodzi o DA3 a jednak nowa marka).

http://twitter.com/#...145421752614913

A to pewnie nie wszystko (m.in. nowy materiał z MGS: Rising) ;)

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

lol nie ma DZIRS of ŁAR 3 do nominacji GOTY?! widocznie za słaba gierka na ta nagrode bueheh

Opublikowano

Troll tzn.? W jakim sensie?

Będzie gorąco, zapowiedź nowej gry od Bioware, być może Splinter Cell 6, może Thief 4 i Alan Wake 2...

Opublikowano

Wiem, jak już napisałem posta, to się domyśliłem.

W najbardziej oczekiwanych grach brak GTA5, no powiedzmy, że da się zrozumieć, w końcu ogłoszono to niedawno, ale już brak Tomb Raidera to kpina. Tym bardziej po tym jak ta gra się zapowiada, to nie będzie jakiś tam zwykły sequel z numerkiem, tylko najprawdopodobniej udany restart marki z nową mechaniką.

Opublikowano

Tym razem grę od Bioware i coś z Alan Wake potwierdził Gameinformer - w poniedziałek pierwsze screeny, więc nie powtórzy się kompromitacja Geoffa z zeszłego roku.

Opublikowano

BESKITU!1!1!!

Gearsy na serio żadnej nominacji?

Edytowane przez Codename

Opublikowano
  • Autor

Na razie wiadomo, że Gearsy nie mają nominacji do gry roku, pewnie w pozostałych kategoriach będą miały kilka.

Opublikowano

Na razie wiadomo, że Gearsy nie mają nominacji do gry roku, pewnie w pozostałych kategoriach będą miały kilka.

Napewno będzie nominacja do Best Third Person Shooter i raczej nic nie zagrozi Gearsom w wygranej.

Powinien też wygrać w best multiplayer, ale pewno wygra boskie MW3 :F

Opublikowano

Jeszcze muszę się przyjebać o te najbardziej oczekiwane gry. Poza TLG reszta to są sequele (jedynie Bioshock będzie się różnił od poprzednich części). Tyle zawsze jest pieprzenia, że gry są wtórne i ciągle tylko kolejne gierki z numerami, a później jest taka sytuacja jak ta obecnie, że najbardziej oczekiwane gierki to kolejne części znanych serii.

Opublikowano

Ciekawe jak tegoroczne tytuły wypadną w poszczególnych kategoriach. Za najlepsze multi, grafikę, najciekawszego bohatera, najlepszy soundtrack, najlepszy design, itd.

GOTY wg mnie powędruje do Zeldy: Skyward Sword.

Opublikowano

Buhaha, te nagrody sa nic nie warte skoro sa oplacane z gory.

Opublikowano

W zeszłym roku faktycznie było przegięcie, zwłaszcza kiedy postacią roku został Frank Woods z Black Ops, fajny bohater ale do Marston'a przecież nie ma startu. Tak samo było z najlepszą rolą kobiecą, a dostała je aktorka odgrywająca rolę w epizodzie na początku w tym samym BO. Żenada.

Opublikowano

Ciekawe jak tegoroczne tytuły wypadną w poszczególnych kategoriach. Za najlepsze multi, grafikę, najciekawszego bohatera, najlepszy soundtrack, najlepszy design, itd.

GOTY wg mnie powędruje do Zeldy: Skyward Sword.

Ta gra juz wyszla i graliscie w nia, ze wrożycie juz Goty dla Zeldy?

Opublikowano
  • Autor

Jak już nawet Bioware weźmie się za "wojennego" fps'a, to będzie koniec świata. Ale mam nadzieję, że się mylę i to będzie równie dobra, nowa marka jak ME.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
Ta gra juz wyszla i graliscie w nia, ze wrożycie juz Goty dla Zeldy?

A od kiedy to ma znaczenie? Zobacz sobie komentarze pod głosowaniem:

"I am voting for Zelda: Skyward Sword, Because Zelda was like the game that transformed me into a gamer. Zelda is my first and favourite game of all time."

"Skyward is at the top of my list for most antici'pated games. But that is being said from a shameless fan boy. Skyrim looks pretty damn cool too though. The rest are kinda duds to me."

"Since L.A. Noire didn't reached the list, my only choice is Skyrim. Zelda would be my second choice."

"Skyrim is already being analyzed for days by several groups, like ign for example, and it was leaked for xbox 360 too, so i think is not so bad that the game is already nominated."

I tak przez cały czas... Developerzy na pewno są dumni z otrzymania nagrody od ludzi, którzy w ogóle nie grali w ich produkt. VGA - the future of gaming.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Liczę na jakieś mocne zapowiedzi na VGA (RE6, nowy Splinter Cell, Mafia 3).

Opublikowano
  • Autor

Liczę na jakieś mocne zapowiedzi na VGA (RE6, nowy Splinter Cell, Mafia 3).

To się przeliczysz. Bez przesady, to nie jest E3. Jak już to najbardziej prawdopodobna jest zapowiedź SC (bo coś tam ostatnio Jade wspominała o nowej części). A skoro jesteśmy przy "super jakby zapowiedzieli", to nie obraziłbym się na teaser Mirror's Edge 2 :wub: (chociaż pewnie EA już zaprzęgnęło Dice do roboty nad BC3 :confused: ) . P.S. A od Sony poproszę Jak&Daxter HD Collection :) .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Po pierwszym screenie nowego Alan'a ciężko będzie się teraz doczekać tego trailera na VGA :P

Opublikowano
  • Autor

Ja tam bardziej czekam trailer nowej gry od Bioware:

biowareteaser530pxheaderimg1242.jpg

Śmieszy mnie to, że jak wszyscy narzekamy na to, że nasza branża zdominowana jest przez sequele, prequele, spin-offy czy restarty marek, to jak przychodzi do jakieś większej imprezy (E3, GC czy powiedzmy VGA) to i tak każdy czeka na nowe części znanych nam już serii :P .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Ciężko czekać na coś o czym nic nie wiadomo. Ten obrazek to zwykły koncept, może być tak luźno związany z samą grą jak guma w znoszonych gaciach. Pomijam już fakt, że nie ma tam nic ciekawego.