Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ale przecież koleś z GT.TV nie zaprzeczył wcale, że tu nie chodzi o tą bijatykę...Równie dobrze po prostu może podsycać atmosferę, w końcu jest z tego bardzo znany, prawda?

Ale jeśli wierzyć dziennikarzowi z JawneSny (a nie wiem po co miałby kłamać czy pisać jakieś głupie plotki) to ta bijatyka odpada (i to by się nawet zgadzało z tym co pisał koleś z GT.TV).

I w sumie tym "PS3 ex you won't believe" też się nie ma co sugerować, bo to tylko tekst, który ma narobić hype wokół VGA, a równie dobrze może chodzić o tak spodziewanego GOW4. Tak samo było z okładką GI - większość myślała, że będzie powrót jakiejś znanej marki, a okazało się to SP.

P.S. Skoro będzie nowy trailer Bioshocka, to myślę, że nikt się już nie zastanawia jaki będzie zwycięzca najbardziej oczekiwanej gry :P . Mam nadzieję, że przynajmniej poznamy dokładną datę premiery.

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

gra od kolesi odpowiedzialnych za god'a lub heavy rain, w końcu było kiedyś że robią nowe IP a odstęp czasowy od ostatnich gier = nowa zapowiedź z drugiej strony to nie pasuje do szokującej zapowiedzi (''nie uwierzysz w to'') więc może Bungie z nowym IP.

Od tej zapowiedzi zależy czy sprzedam ps3 przed świętami czy też jeszcze poleży w szafie czekając na nową grę :)

Dady nie wiem czy miałeś PS2, ale jak nie to w lutym wyjdą jedne z najlepszych platformówek ever (dla mnie zaraz po CB), nie zagrać to grzech.

Aha no i Sly nowy, chyba że nie lubisz platformówek.

miałem, gry z poprzedniej generacji podbite do HD mnie nie robią, takie gry najlepiej pozostawić w pamięci jako świetne gry tamtych lat bo dzisiaj straszą, jedyny wyjątek to RE4 który za małe pieniądze ponownie sobie odświeżyłem.

Nowy sly jest od innego dewelopera niż poprzednie i słabo to wygląda, takie nijakie to, ta sama sytuacja co z nowym Crashem i Spyro...niby platformówki znanych serii ale od innych kolesi z innym budżetem które można spuścić w kiblu.

A tak to nowy rayman i sonic dają radę, z kasy ps3 sobie wii najwyżej kupie i ogram wszystkie mariany, zeldy bo takich gier nie ma na x360/ps3.

Opublikowano
  • Autor

Sony: "PS3 otrzyma garść niespodzianek"

W sumie teraz sobie przypomniałem, że przecież jeszcze EA niby tworzy jeszcze jakiegoś RPGa ekskluzywnie na PS3, więc może o ten tytuł chodzi. Oraz jest jeszcze Starbreeze z ich tajemniczą grą zmierzającą na PSN i w sumie pasują oni też do "bardzo solidnej firmy" (ale żeby robić taką sensację z gry z cyfrowej dystrybucji?! eee).

Opublikowano

EA + RPG + EX na PS3 ? ;) Kto Ci takich bajek naopowiadał :) ?

VGA to pewnie będzie jeden wielki fail tak jak rok temu. Im więcej będą o tym gadali tym gorzej dla imprezy :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

EA + RPG + EX na PS3 ? ;) Kto Ci takich bajek naopowiadał :) ?

Wydaje mi się, że były takie plotki. Chociaż nie ukrywam, że mogłem coś pomieszać (co dziennie tyle tych plotek, a człowiek jeszcze głupi i je wszystkie czyta - i potem mu się miesza w głowie). Wiem, że na pewno taka plotka była: tylko nie wiem czy to było teraz: ex od EA (ale niekoniecznie RPG) czy ex RPG, tylko od jakiegoś innego wydawcy. Postaram się poszukać, gdzie to czytałem i jak znajdę to wrzucę.

Opublikowano

Occupy Wallstreet THE GAME! :D

Chyba że 11 listopada THE GAME ;)

Fajne byłoby nowe State Of Emergency.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

A wiecie że te ciule do tych trzynastu "world premiere" zaliczają np. trailer Bioshock Infinitife, intro od Diablo III, Transformers Fall of Cybertron albo nowy trailerek MGS Rising? Przestańcie pompować balon, bo znowu pęknie żałośnie jak rok temu :)

btw

http://twitter.com/#!/geoffkeighley/status/143074237538762753

zapowiedź zapowiedzi zapowiedzi :] całe Spike TV i Geoff.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

VGA to pewnie będzie jeden wielki fail tak jak rok temu.

W zeszłym roku na VGA zapowiedzieli ME3, Skyrim'a, SSX, Insane od Tel Toro i U3, co wydaje mi się było lepsze (jeśli chodzi o zapowiedzi) niż całe zeszłoroczne E3 czy GC.

Opublikowano

Dziwne, ale jak widziałem to co jest na tej stronce to do głowy przychodzi mi RE6. Kwarantanna, tym razem owady roznoszące wirusa, w tle pełno policji. To może być gra z zombie w tle. Wątpię, żeby Sony postarało się nawet o czasową wyłączność RE6.

Opublikowano
W zeszłym roku na VGA zapowiedzieli ME3, Skyrim'a, SSX, Insane od Tel Toro i U3

:lol: no kto się spodziewał tych gier!!11

2 lata temu Keighley tweetował przez parę dni o "BIG SUPREIS MEGATON" przez parę dni, wiecie co to za gra była? Modern Warfare 2 xD

Opublikowano
  • Autor
W zeszłym roku na VGA zapowiedzieli ME3, Skyrim'a, SSX, Insane od Tel Toro i U3

:lol: no kto się spodziewał tych gier!

Akurat Skyrim był niespodzianką, a teaser ME3 (oczywiście wtedy nie było wiadome, że to ME3) też tak jasno nie wskazywał, że to chodzi o tą serię.

W ogóle, sorry, ale w dzisiejszych czasach to wszystkie zapowiedzi gier są w jakiś sposób "zapowiadane" i prawie we wszystkich wypadkach wiadomo o jakie tytuły chodzi. Nawet zapowiedź na przyszłorocznym E3 next gena od M$ nie będzie niczym niespodziewanym. Więc to nie dotyczy tylko VGA, ale całej naszej branży.

I co do samej ilości zapowiedzi, to co z tego, że pod odjęciu tych trailerów zostanie ich np. powiedzmy 5. To i tak dużo jak na 2h event (targi E3 trwają kilka dni, a często mniej więcej tyle samo zapowiedzi tam było, oczywiście chodzi mi tylko o te większe, ciekawsze tytuły). Mi tam wystarczy zapowiedź jednego ciekawego tytułu i już się będę cieszył (albo zapowiedź jednego konkretnego tytułu - i ty dobrze wiesz o jaką grę mi chodzi - i w momencie VGA stanie się "lepsze" od wszystkich poprzednich targów razem wziętych ;) ).

Nie chce tu wyjść na jakiegoś obrońcę VGA, ale zamiast się cieszyć, że są zapowiedzi nowych gier czy nawet nowe trailery oczekiwanych już gier, to większość jeździ po nich z niewiadomego powodu. Oczywiście mówię tu o samych zapowiedziach, a nie o samej gali czy o tym kto wygrywa w danych kategoriach.

Edit: A tak w ogóle porównywałem VGA 2010 do zeszłorocznych targów E3, gdzie jedynymi zapowiedziami były: N4S:HP, Twisted Metal i Portal 2 na PS3. Oczywiście, o wszystkim też wiedzieliśmy już przed samym E3. Więc jak dla mnie to E3 było failem, a nie VGA.

(...) Kwarantanna, tym razem owady roznoszące wirusa, w tle pełno policji. To może być gra z zombie w tle. (...)

Marzy mi się jakaś dobra gra survival'owo-sandboxowa z zombie w tle (powiedzmy w stylu Walkind Dead), albo w obliczu jakieś innej katastrofy/zagłady.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Ten znak Quarantine również skojarzył mi się z RE. Zombie nigdy za wiele.

Opublikowano

Niekoniecznie, może być coś w stylu walki z NWO, ogólnokrajowej rebelii.

Opublikowano

Ale takie coś nie sprzedaje się tak dobrze jak zombie. Chyba, że byłby to FPS. A ten cross-over raczej już nie wchodzi w grę...

Opublikowano
  • Autor

A ten cross-over raczej już nie wchodzi w grę...

No dobra, to może być sam survival z zombie w tle (choć sandbox do tego aż sam się prosi). Dziwię się, że jeszcze nikt nie zrobił takiego tytułu. Moim zdaniem - świetny materiał na grę (i fabuła może być fajna, i ciężki klimat, i masa różnorodnych questów, i ciekawe/trudne wybory moralne). Bo wyrzynanie zombie przy nieograniczonym arsenale broni trochę się mi już przejadło. Ileż można się znęcać nad biednymi zombie, niech choć raz to one będą górą. Edit: I chodzi mi tu oto, że tak w ogóle byłby to dobry setting na grę, a nie, że mam tu na myśli tylko tego ex'a.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga

Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.

sonyboje znowu się podniecają czego to nie będzie na VGA, to samo było przed E3, GC i TGS...

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

http://www.lastofus.com/

Strona tego nowego ex na ps3, nie mam pojęcia o co może chodzić :(

Dead Nation 2? "Jedynka" była ponoć spory sukcesem, ostatnio doszedł mission pack więc "dwójka" byłaby normalnym następstwem. IMO ten ex na PS3 to będzie większa gra na PSN ;)

Niemniej wolałbym jednak by to było coś od SMS albo QD.

... a może Uncharted: Drake Racing (tradycji stałoby się zadość) - w końcu nikt się czegoś takiego by nie spodziewał :P

Opublikowano

Na bank będzie to coś o zombifikacji, atakach bronią biologiczną - tabliczka informująca o kwarantannie, ludzie w maskach, rozruchy wywołane przez panikę. Sama nazwa "Ostatni z nas" wskazuje na to, że ludzkość dotknął kataklizm, który odmienił jej oblicze. Duże, otwarte miasto, zombie? Piękna sprawa. Podróż wieczorem poprzez zapchaną opuszczonymi samochodami ulicę, błyskające syreny pustych radiowozów, napięcie...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

mi też ta stronka pasuje idealnie do Dead Nation 2

Opublikowano

A co powiecie na to: http://sillegamer.com/2011/09/15/scea-developing-unannounced-ps3-horror-ip-psm3-nov-2011-rumor/

Też pasuje. Jeśli chodzi o to, to mam nadzieję, że to gra na DS3 i PSM ;)

PS. RE6 i DN2 odpadają. W źródle strony jest odnośnik do SCEA: http://webassets.scea.com/pscomauth/groups/public/documents/webasset/lastofus/t1-ant-v010-h264.mp4

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A ten cross-over raczej już nie wchodzi w grę...

No dobra, to może być sam survival z zombie w tle (choć sandbox do tego aż sam się prosi). Dziwię się, że jeszcze nikt nie zrobił takiego tytułu.

Class3 na XBLA robiony na Cryengine 3 ma być dokładnie tym co opisujesz. Tu masz stronkę developera i gry: http://undeadlabs.com/class3/

PS. Co do tego "lastofus" to fajnie by było gdyby to NIE było Dead Nation 2.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na bank będzie to coś o zombifikacji, atakach bronią biologiczną - tabliczka informująca o kwarantannie, ludzie w maskach, rozruchy wywołane przez panikę. Sama nazwa "Ostatni z nas" wskazuje na to, że ludzkość dotknął kataklizm, który odmienił jej oblicze. Duże, otwarte miasto, zombie? Piękna sprawa. Podróż wieczorem poprzez zapchaną opuszczonymi samochodami ulicę, błyskające syreny pustych radiowozów, napięcie...

Grałeś w Dead Nation ? ;) Prawie tak jak bym czytał opis tej gry.

PS. Co do tego "lastofus" to fajnie by było gdyby to NIE było Dead Nation 2.

Dlaczego nie, co Ci się nie podobało w tym tytule ? Ja bym się ucieszył gdyby zapowiedzieli kontynuacje.