Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

"A PS3 exclusive you won't believe" - ten cross - over z rodzinką PS pasowałby do tego zdania jak ulał. Nic innego nie pozostaje. No bo co? God of War IV?

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

MediEvil 3 :wub:

Zbyt piękne, by było prawdziwe :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Coś tam Cambridge tworzy, prawdopodobnie MediEvil 3, ale przy narastających plotkach o smash brosie od Sony stawiam na to drugie.

Opublikowano

tylko,żeby ten crossover był konkretny, a nie był jakąś śmieszną popierdółką pod move itp. ostatnio polityka sony mnie czasem zaskakuje np to co zrobili z najnowszą częścią ratcheta

Opublikowano

MediEvil 3 :wub:

Zbyt piękne, by było prawdziwe :(

No właśnie, w czasie gdy rządzą strzelanki kto by pamiętał o Sir Danielu Fortesque. Poza tym Cambridge Studio pracuje chyba nad Killzone na Vitę. Sony mogłoby zatrudnić do tej gry Schafera i jego Double Fine, bo on idealnie czuje się w takich klimatach, ale pomarzyć można.

Opublikowano

KZ3 powinno byc w nominacjach, a Gears of War 3 powinno wygrac ... W rzeczywistosci tego pierwszego w ogole nie ma, a wygra Modern Warfare 3 ...

Opublikowano

Robi się ciekawie... na twitterze keigley sugeruje,że ten tajemniczy tytuł to nie ta owiana plotkami bijatyka

http://twitter.com/#...967340714725377

http://twitter.com/#...744874113343490

Keighley = troll, pamiętaj. Zauważ że w ogóle nie zaprzeczył. Na podstawie tweeta tego zyeba nic nie można wnioskować. On wkręci wszystko każdemu, byleby zrobić większy hype wokół VGA.

Opublikowano

No ale on ma racje, kolesiowi nie warto ufac bo juz nie raz naginal fakty, byle tylko nahajpowac ludzi.

Opublikowano
  • Autor

Z tego co tam jest napisane: "to ma być nowa marka, a nie kolejny odcinek serialu", "wiem, jakie studio za tym stoi (i nie jest to SuperBot Entertainment, które najprawdopodobniej odpowiada za „Title Fight”)", "To bardzo solidna firma, pod pewnymi względami wzorcowa, chętnie zagram w ich kolejną grę" - to jak dla mnie może chodzić tylko o Santa Monica Studio, mieli akurat dość czasu na stworzenie nowej marki, a to, że "nie będziemy mogli w to uwierzyć" to może chodzi oto, że jak w GoW'ie mieliśmy bogów i starożytność, tak teraz będą czasy współczesne i zwykli "śmiertelnicy" (nawet były chyba takie plotki). Mam nadzieję, że tylko nie wezmą się za fps'a, lecz zostaną przy slasher'ach (a jak już mają zmieniać to byle nie na fps). No chyba, że chodzi o jakieś studio third party - tylko w takim razie nie ma szans zgadnąć, za duży wybór.

P.S. Dobrze obliczyłem, że ta gala rozpocznie się o 01.00 w niedzielę naszego czasu?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

gra od kolesi odpowiedzialnych za god'a lub heavy rain, w końcu było kiedyś że robią nowe IP a odstęp czasowy od ostatnich gier = nowa zapowiedź z drugiej strony to nie pasuje do szokującej zapowiedzi (''nie uwierzysz w to'') więc może Bungie z nowym IP.

Od tej zapowiedzi zależy czy sprzedam ps3 przed świętami czy też jeszcze poleży w szafie czekając na nową grę :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

jeśli to nie ma być kontynuacja żadnego z znanych nam gier to obstawiam, że to nowa gra Quantic Dream. Zdecydowanie najlepiej to pasuje do opisu tego kolesia.

Opublikowano

gra od kolesi odpowiedzialnych za god'a lub heavy rain, w końcu było kiedyś że robią nowe IP a odstęp czasowy od ostatnich gier = nowa zapowiedź z drugiej strony to nie pasuje do szokującej zapowiedzi (''nie uwierzysz w to'') więc może Bungie z nowym IP.

Od tej zapowiedzi zależy czy sprzedam ps3 przed świętami czy też jeszcze poleży w szafie czekając na nową grę :)

Dady nie wiem czy miałeś PS2, ale jak nie to w lutym wyjdą jedne z najlepszych platformówek ever (dla mnie zaraz po CB), nie zagrać to grzech.

Aha no i Sly nowy, chyba że nie lubisz platformówek.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

jeśli to nie ma być kontynuacja żadnego z znanych nam gier to obstawiam, że to nowa gra Quantic Dream. Zdecydowanie najlepiej to pasuje do opisu tego kolesia.

Też mi się tak wydaje, chociaż bez tych późniejszych komentarzy to ta bijatyka lepiej by pasowała do opisu, bo takiego crossovera to na pewno nikt się nie spodziewał, a tak to nowa gra od QD idzie do góry w rankingu prawdopodobieństwa.

Opublikowano

Ale przecież koleś z GT.TV nie zaprzeczył wcale, że tu nie chodzi o tą bijatykę...Równie dobrze po prostu może podsycać atmosferę, w końcu jest z tego bardzo znany, prawda?

Heavy Rain był tworzony przez ładnych parę lat, więc nie sądzę, że tu chodzi o nowy projekt Cage'a. Poza tym tu chodzi o grę której nikt się nie spodziewa, a przecież w dyskusji "co nowego na ps3 w 2012" takie tytuły jak God of War 4, Killzone 4, czy właśnie coś nowego od QD wręcz same się nasuwają.