Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pamięta ktoś może jakie wcześniej było tło na tej stronie: http://lastofus.com/ ? Teraz są drzewa :P

Swoją drogą to ciekawe, które studio to robi. Jeśli to gra od SCEA to z wewnętrznych studiów pasuje tylko Santa Monica Studio. Więc albo oni, albo jakieś niezależne studio.

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

1.) Metal Gears Solid: Rising

2.) BioShock Infinite

3.) Alan Wake Night Springs

4.) Transformers: Fall Of Cybertron

5.) Rainbow 6: Patriots

6.) The Last of Us

7.) Diablo 3 opening cinematic

8.) cos nowego od Bioware

9.) cos nowego od EPIC

+

10) trailer Halo 4

11) zapowiedź Splinter Cella 6 (Jade Raymond chwaliła się w październiku, że pierwsze informacje na temat SC6 zostaną ujawnione w ciągu kilku najbliższych miesięcy)

12) zapowiedź Dawn of War III (THQ ma zapowiedzieć coś mocnego w grudniu, więc jak najbardziej pasuje)

13) bijatyka z postaciami gier Sony/ God of War 4

Opublikowano

Ma ktoś konto na neogaf i może sprawdzić co jest w profilu gościa od tego postu:

http://www.neogaf.co...6&postcount=703

Biography: In the games industry since the 1996. Written for EGM, OPM, Gamefan, 1up, Edge, GamesTM, PSM3 etc

Interests: videogames, Natalie Portman, skateboarding, movies

Occupation: Used to write abot videogames. Now represent rendering middleware

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Epic pewnie wrzuci zapowiedź jakiegoś tytułu do ściągnięcia z sieci. Jak by to była zapowiedź gry na nowe konsole, to miałbym wcześniejszą gwiazdkę połączony z orgazmem śledziony

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Epic pewnie wrzuci zapowiedź jakiegoś tytułu do ściągnięcia z sieci. Jak by to była zapowiedź gry na nowe konsole, to miałbym wcześniejszą gwiazdkę połączony z orgazmem śledziony

Jakoś nieswojo zrobiło mi się po przeczytaniu tego fragmentu :P

Ma ktoś konto na neogaf i może sprawdzić co jest w profilu gościa od tego postu:

http://www.neogaf.co...6&postcount=703

Biography: In the games industry since the 1996. Written for EGM, OPM, Gamefan, 1up, Edge, GamesTM, PSM3 etc

Interests: videogames, Natalie Portman, skateboarding, movies

Occupation: Used to write abot videogames. Now represent rendering middleware

Dzięki

Opublikowano

12) zapowiedź Dawn of War III (THQ ma zapowiedzieć coś mocnego w grudniu, więc jak najbardziej pasuje)

Z marek, to mają jeszcze S.T.A.L.K.E.R.a, ale nie wiem, jakie szanse, że o niego chodzi. Choć... kiedy ostatni dodatek wyszedł?

Opublikowano

Z marek, to mają jeszcze S.T.A.L.K.E.R.a, ale nie wiem, jakie szanse, że o niego chodzi. Choć... kiedy ostatni dodatek wyszedł?

Tyle, że S.T.A.L.K.E.R. 2 już jest od dawna zapowiedziany. Premiera w 2012 na PC i X360.

Opublikowano

Tyle, że S.T.A.L.K.E.R. 2 już jest od dawna zapowiedziany. Premiera w 2012 na PC i X360.

Wow, serio ?? Nie miałem zielonego pojęcia :D

Opublikowano

Szczerze mowiac bede zaskoczony jezeli wyjda w tym samym czasie.

Jezeli w ogole gra wyjdzie w przyszlym roku.

Opublikowano

Jedyne opcje jakie mi pasuja to

- ex od EPIC

- ex od Bungie

- Half-Life 3

- GTA5

- :wub: Shenmue 3 :wub:

Niedawno sprzedalem PS3, a i tak sie nahajpowalem :P Ciekawe czy ten tytul skloni mnie do ponownego kupna tej konsoli :) Jezeli natomiast okaze sie, ze bedzie to ex od jakiegos studia Sony to padne ze smiechu, szczegolnie jezeli bedzie to jednak ta bitka w stylu Smash Bros xD

EDIT:

Na filmiku w 54 sekundzie jest cos takiego:

v3WZT.jpg

Czyzby ex od Bungie ? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Activision by na cos takiego pozwolilo. No ale faktycznie, bylby to szok. Chociaz z drugiej strony, jezeli plotki okaza sie prawdziwe i Bungie robi tego MMO FPS'a to jak dla mnie ten tytul moglby w ogole nie istniec ;P

EDIT2:

Podobno juz na wczesniejszych filmikach bylo to widac, czyli moze po prostu bedzie Halo 4 na VGA :)

EDIT3:

aaajhh9qbgj9t.jpg

No to mamy chyba kolejna gre z tej "13tki".

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na GTA5 i S3 raczej bym nie liczył, za dużo z epidemią i robakami nie mają wspólnego ;) No i wygląda na to że ten gostek z bloga ma racje http://jawnesny.pl/2011/12/cos-wiecej-niz-plotka/, już wcześniej mówił, że to ma być gra od szanowanego developera to i z nowym IP może być prawda.

Opublikowano

jeśli to ma być taki mega szoker jak zapowiadają to:

- half life 3

- gta5

- gra od bungie

- gra od epica

Obstawiam L4D3 może pod innym tytułem lub grę od kolesi odpowiedzialnych za god'y na PS, w końcu po god3 były plotki o ich nowej grze w czasach współczesnych i otwartym świecie co też pasuje do tych filmików.

no i wygląda na to że będzie Halo 4 :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

jeśli to nie ma być kontynuacja to większość typowanych tu marzeń odpada. Ja obstaje przy nowym ip od Quantic Dream choć po cichu liczę,że na sam koniec generacji Bungie lub Epic zrobi exa na ps3.

Opublikowano

Czyli ten The Last of Us nie jest tym genialnym exem na PS3?

Opublikowano

właśnie do końca nie wiadomo czy The Last of Us = mega ex na ps3 z VGA. Ja obstawiam,że jednak to jest to samo i pytanie tylko jest takie o czym będzie ta gra i jaki to będzie gatunek i jakie studio je robi

Opublikowano

Jak to nie wiadomo? Przecież przy pierwszym teaserze na gametrailers (ten z zamieszkami) był podpis, że to ex PS3 w którego nie uwierzymy itp.

PS. Kolejna, mała zmiana tła na lastofus.com

TLOU_GROWTH2.jpg

Wygląda jak to z blogu PS US:

Growth-2.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dobrą mam polewę z sugestii typu: Ex od Bungie, Epic :D

Co do tego domniemanego trailera Halo 4. Jeśli miałoby to być CG to lepiej niech już nic nie będzie. Jak już to coś z gameplayem.

Edytowane przez DonSterydo