Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Featured Replies

Opublikowano

bardzo naciągane, bo von Sydow ma bardzo dobrą dykcję - chociażbym nie wiem jak się "nie wsłuchiwał" to i tak słyszę "there's one they fear" i "dovakin" a nie jakieś dziwactwa, które twórcy wydały się zabawne

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wrzuciłem do filmików ale tutaj też się nadaje :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero w sumie zacząłem grę i mam pytanko:

Które questy można robić bez końca?Chce się skupić na głównym wątku i na gildiach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Według tego co mi kolega donosi, Workshop, texture pack i mod tool działają bez problemu ze Skyrimem kupionym w sklepie, w wersji pudełkowej.

Opublikowano

Są już jakieś dobre mody do AI summonów/najemnikow? Szlag mnie trafi zaraz, jeszcze zaden nie doszedl ze mna do konca jakiegos dungeona bo sie gnoje blokuja na kazdym kroku :(

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, po raz pierwszy w mym pieknym zyciu zagram w Skyrima. Jako ze sie wlasnie instaluje, zaczalem sie zastanawiac czy sa jakies mus-have mody, ktore przydaloby sie sciagnac zanim zaczne grac. Jakies rady co warto sciagac?

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

SKYUI, niesamowicie poprawia widok tabelek z przedmiotami. Nie wiem jak jest teraz, bo używałem go dosyć dawno temu, pewnie został jeszcze bardziej ulepszony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu ludzie z 4chana robili ta liste ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To normalne, że gdzieś tak od 50 godziny gry loadingi dłużą się w nieskończoność? Czy może mój laptop nie wyrabia? 20 sekund przy wejściu do miasta i 10 przy dungeonach, masakra, totalnie psuje klimat.

Opublikowano

To normalne, że gdzieś tak od 50 godziny gry loadingi dłużą się w nieskończoność? Czy może mój laptop nie wyrabia? 20 sekund przy wejściu do miasta i 10 przy dungeonach, masakra, totalnie psuje klimat.

Podobnie było w Oblivionie, zatyka się jakiś buffer. Jeżeli dobrze pamiętam musisz wklepać komendę PCB w konsoli, żeby go oczyścić. Może da radę.

Opublikowano

Mi SkyUI działa perfekcyjnie, mam w tle tylko jeden error - powiadomienie o braku SKSE czy coś w tym stylu. Innych modów na inventory nie znam.