Opublikowano 13 czerwca 201311 l Warto wziac obie, bo po przejsciu jednej, odblokowujesz rzeczy w czesci drugiej i dopiero po przejsciu obu, poznajesz prawdziwe zakonczenie. Kolejnosc przechodzenia dowolna (ja w pierwszej kolejnosci przeszedlem Ages). To sa dwie oddzielne gry, rozniace sie fabula.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Tak. Obie są zaje.biste i obie polecam. Edytowane 13 czerwca 201311 l przez ragus
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Tak, to sa dwie rozne gry, z innymi lokacjami, fabula, zagadkami itp.
Opublikowano 13 lipca 201311 l dobra, zdecyowalem ze chyba wezme cos z eshopu zamiast z summer sale, wiec pytam was, co wziac do 26 zlotych na eshopie? kusi mnie colors 3d, picross e2 (choc podobno niedlugo wychodzi e3) i w sumei to tyle, chcialem kupic vvvvvv ale on jest za 30 co polecicie? od razu mowie ze zeldy odpadaja bo je chce miec na cartridgach w oryginale
Opublikowano 13 lipca 201311 l Ja ostatnio kupilem super mario land 2 i 3 z klasykow. te nowe produkcje z eshopu jakos mnie nie przekonuja
Opublikowano 13 lipca 201311 l mnie wlasnie interesuje cos oprocz klasykow, te gry wole miec w oryginale wiec dlatego chce gre eshopowa, ale nie wiem co dobre mighty switch force mnie jakos nie ciekawi, wiec w sumie zastanawiam sie nad picrossem albo colorsem, nie wiem co lepsze, colors to w sumie nie jest gra, a nie wiem czy mi sie rysowanie nie znudzi
Opublikowano 13 lipca 201311 l Ja dzisiaj kupiłem Mario&Luigi w eshopie. 169 to ok cena, 20 więcej jakie woła Ultima nie jest dla mnie warte pudełka i czekania
Opublikowano 13 lipca 201311 l Autor Ja na eShopie ostatnio kupiłem Project X Zone bo naprawde tanio (119zł). @Rayos: teraz już można doładować konto tylko o wymaganą kwotę więc dołóż też 6 zł i kup sobie VVVVVV, naprawde fajna gierka (tylko główny tryb "fabularny" trochę krótki, gra ma na szczęscie szereg innych więc jest co robić).
Opublikowano 13 lipca 201311 l a ja kupilem colorsa koniec koncow i narysowalem ditto EDIT pawel, nie, nie mozna tylko tak przy zakupie daje sie doladowanie o konkretna kwote i tyle, jakbym mogl dolozyc kase do 30 zl to bym kupil vvvvvv ale moglem wydac tylko 26 zl (bzdury) nie zaluje colorsa, bardzo rozbudowana wzgledem wersji na dsa jak bede mial znowu troche kasy na zbyciu to kupie chyba picrossa ew wlasnie vvvvvv Edytowane 13 lipca 201311 l przez Rayos
Opublikowano 13 lipca 201311 l a jak dupnie konsola, to te wszystkie tytuly z e shopa szlag trafia, bo nawet klubu nie ma dla polski. zenua. mam dwie kupione gry - liberation maiden i crimson shroud i chyba na tym poprzestane.
Opublikowano 13 lipca 201311 l niedlugo moze w zycie wejda te nintendo id czy jak tos ie tam nazywa i wszystko zostanie przypisane do konta a nie do konsoli wiec moze nie bedzie tak zle
Opublikowano 15 lipca 201311 l @Greg I jak ten Mario&Luigi? Czytałem opinie, że w grze jest zbyt dużo tutoriali na każdym kroku. Jak się na to zapatrujesz?
Opublikowano 15 lipca 201311 l w gruncie rzeczy w kazdym m&l bylo pentyliard tutoriali, jeszcze wiecej jest w czworce?
Opublikowano 27 lipca 201311 l @Greg I jak ten Mario&Luigi? Czytałem opinie, że w grze jest zbyt dużo tutoriali na każdym kroku. Jak się na to zapatrujesz? Mam 7 godzin na liczniku i dopiero od 5tej godziny się dzieje. Wcześniej to jeden, wielki tutorial. Jak ktoś nie grał w poprzednie części to ok, ale ja skończyłem je wielokrotnie i takie powolne rozkręcanie mnie wkurzało. No, ale teraz jest osom. Fabuła się rozkręca, miejscówka z pustynią jest świetna i jestem z gry zadawolony. Ale to stopień niżej niż przegenialne Inside Story
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Ktoś z amerykańskim 3dsem robił zakupy na eShopie? Polskie karty kredytowe normalnie działają, czy trzeba kombinować z kartami pre-paid z usa, których na ebayu jak na lekarstwo, jakieś źródło?
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l ??? Używki chodzą po 140 zł, no i zawsze potem możesz ewentualnie odsprzedać
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l SteamWorld Dig - niebezpiecznie uzalezniajacy pozeracz baterii. Skrzyzowanie Mr. Drillera z Metroidvania. Jedna z najlepszych gier na eShopie. Polecam.