Opublikowano 7 czerwca 20168 l http://www.nintendolife.com/news/2016/06/nintendo_of_europe_unveils_over_40_discounts_for_eshop_5_year_anniversary_sale promocje na gry na 3dsa i wiiu
Opublikowano 16 czerwca 20168 l BoxBoy! za pół darmo, 10 zł zamiast 20 zł. Sympatyczna gra logiczna od twórców Kirbyego. Minimalistyczny artstyle, fajne zagadki, za 10 zł to grzech nie wziąć. Promocja do 23 czerwca, a to wszystko z okazji rychłego wydania sequela - BoxBoxBoy! 30 czerwca.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Autor Nowe Nintendo Selects: Nintendo Selects - available from 24th JuneThe Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo, €19.99 / £15.99) LEGO City Undercover: The Chase Begins (Nintendo, €19.99 / £15.99) Mario & Luigi: Dream Team Bros (Nintendo, €19.99 / £15.99 Paper Mario: Sticker Star (Nintendo, €19.99 / £15.99) Nintendo Presents: New Style Boutique (Nintendo, €19.99 / £15.99)
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Kusi cholerka Ocarina po odpowiedniej cenie ale doskonale wiem że w środku nie ma tej fajnej rozkładanej instrukcji (nadziałem się tak z DKC: Tropical Freeze na Wii U).....ale płacić 140zł za premierową dla instrukcji to chyba przesada.....ehhh czasami ciężkie jest życie Nintendofaga..... Edytowane 21 czerwca 20168 l przez chrno-x
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Autor AKurat Okaryne mozna chyba dorwac za te 100zł gdzies na necie. Poszukaj. Ja chyba kupię Stickers Stars bo opinie mieszane i nie mam potrzeby miec tego na półce.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Jeżeli ubóstwiasz pierwsze dwie odsłony Paper Mario to się rozczarujesz. Jeżeli nigdy w nie nie grałeś to powinieneś być zadowolony. Wiem że używka od czasu do czasu śmiga za 100-wkę i tym bardziej jak wyjdzie wersja Select to cena powinna spaść jak w przypadku DK'a. Zresztą nie śpieszy mi się, Select jest wszędzie dostępny a jam mam i tak sporo gier do ogrania (i szykuje sobie powoli maraton Zeld do przejścia przed premierą Breath of the Wild).
Opublikowano 3 lipca 20168 l Kusi cholerka Ocarina po odpowiedniej cenie ale doskonale wiem że w środku nie ma tej fajnej rozkładanej instrukcji (nadziałem się tak z DKC: Tropical Freeze na Wii U).....ale płacić 140zł za premierową dla instrukcji to chyba przesada.....ehhh czasami ciężkie jest życie Nintendofaga..... Jaką fajną instrukcje masz w Okarynie? Bo ja mam pudełko i instrukcja to raptem dwie rozkładane karteczki. Żaden bajer.
Opublikowano 3 lipca 20168 l Autor W porównaniu do tego jak była instrukcja w DQ IX to Okaryna jest wręcz żałosna. W GTA też za(pipi)ista jest instrukcja.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Bo DQ IX to jeszcze gra na DSa, więc instrukcje są "starej szkoły" a 3DS to obecna generacja, gdzie na instrukcje kładą ogromnego (pipi)a i mają to w (pipi)e?
Opublikowano 4 lipca 20168 l Kusi cholerka Ocarina po odpowiedniej cenie ale doskonale wiem że w środku nie ma tej fajnej rozkładanej instrukcji (nadziałem się tak z DKC: Tropical Freeze na Wii U).....ale płacić 140zł za premierową dla instrukcji to chyba przesada.....ehhh czasami ciężkie jest życie Nintendofaga..... Jaką fajną instrukcje masz w Okarynie? Bo ja mam pudełko i instrukcja to raptem dwie rozkładane karteczki. Żaden bajer. W oryginalnym wydaniu jest mała rozkładana instrukcja jakby w formie plakatu. Kilka gier od Ninny na Wii U jak MK8 czy DKC mają też takie rozkładówki. Mnie sie to podoba, przynajmniej jakikolwiek wysiłek jest (choć serce człowiekowi pęka jak ma na półce takiego Golden Suna z je.bitną instrukcją i wie że te czasy już nie powrócą)....
Opublikowano 22 lipca 20168 l Hej, mam pytanie. Czy eShop jest regionalizowany podobnie jak PS Store? Czy doładuje konto PL kodem kupionym we Włoszech albo Niemczech czy tylko kody z dystrybucji PL działają na koncie PL?
Opublikowano 22 lipca 20168 l Dzięki wielkie za pomoc! Czyli rozumiem, że każda EU karta zadziała na każdym koncie EU? Edytowane 22 lipca 20168 l przez OmerPL
Opublikowano 22 lipca 20168 l z tego co pamiętam w inmedio można kupić doładowania do eshopu w polskiej walucie 20zł, 50zł 70 zł i chyba 120zł
Opublikowano 22 lipca 20168 l z tego co pamiętam w inmedio można kupić doładowania do eshopu w polskiej walucie 20zł, 50zł 70 zł i chyba 120zł O właśnie, chodziło mi o walutowe doładowania Czy złotówkowym doładowaniem dopakuje portfel na innym niż PL regionie i vice versa czy nie?
Opublikowano 25 lipca 20168 l Autor Od czwartku AVGN na promocji. Fajna gierka jak ktos lubi trudne shooterki w starym stylu. Muzyka jest kozak: Angry Video Game Nerd Adventures (ScrewAttack Games, €4.99 / £4.49 until 11th August, normally €9.99 / £8.99) Edytowane 25 lipca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 28 lipca 20168 l Bardzo rzadko. Najczęściej dotyczą jakiejś serii gdy wychodzi nowa część lub jest jakaś rocznica. Tak to można pomarzyć.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l http://www.ppe.pl/news/45474/aktualizacja-eshop-super-paper-mario-mega-man-x2-x3-ducktales-remastered-phoenix-wright-trilogy.html przeceny dobrych gierek, np. Phoenix Wright Trilogy za 6 dyszek czy VLR za 5.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Siemka mam pytanko powiedzmy zakupię grę z eshopu , po przejściu ją usunę , to będę miał później możliwość ściągnięcia gry od nowa ( zostanie ona przypisana do konta jak to ma np w playstation) czy nic a nic , muszę odnowa bulić ?
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Siemka mam pytanko powiedzmy zakupię grę z eshopu , po przejściu ją usunę , to będę miał później możliwość ściągnięcia gry od nowa ( zostanie ona przypisana do konta jak to ma np w playstation) czy nic a nic , muszę odnowa bulić ? Jasne, że będziesz mógł.
Opublikowano 9 września 20168 l Autor Wczoraj jak kupowałem Phoenixa to przywinęło mi się info o fajnej promocji dla posiadaczy New3DS'a. Przy zakupie dwóch czesci Final Fight trzecia jest gratis.