Skocz do zawartości

Nintendo eShop

Featured Replies

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 181,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy raz od bardzo dawna są jakies naprawdę ciekawe zniżki na eShopie (tzn będa jak update wyladuje w czwartek na sklepie):   3DS eShop Permanent Discounts Etrian Odyssey IV: Legends of the Tit

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Zamiast ladowac kase w eShop na martwa konsole to lepiej przerobic 3DSa i cieszyc sie pelnym potencjalem tego wspanialego Handhelda

• Ok no więc sorry za kolejne posty pod postami ale inaczej się w takim temacie nie da:   Z okazji Nintendo Direct miała miejsce mała aktualizacja sklepiku:   Dema:   -Nintendogs   3DS:   -Dil

Opublikowano

Dzięki za cynk, wieczorem zainwestuje w Mariana.

Opublikowano

Obecnie eShop może nie działać - http://www.nintendo.com/consumer/network/en_na/network_status.jsp :

Due to a high amount of online traffic, network services may be intermittently unavailable. We apologize for the inconvenience, and thank you for your patience.

Start Date and Time of Outage:
Wednesday, December 25, 2013 2:08 AM Pacific Time
Ongoing

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Wbiłem jakimś cudem do sklepu ale i tak nie mogę nic kupić bo sypie błędami.

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Jak coś to na WiiU sklepik już normalnie działa. Przed chwilą zakupiłem SMB 3 w tej promocji.

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem Streets of Rage 3D. Jedna z moich ulubionych giereczek z Segi MD. Bardzo fajnie, że można wybrać rodzaj 3D - albo wychodzące z ekranu albo większa głębia. Mam nadzieje, że Sega wyda tak pozostałe częsci. Brakuje mi takich gierek na tej konsolce. Szybkie i proste. Jak ktoś ma za dużo pieniędzy to polecam.

Opublikowano

w code of princess ktos gral? u nas gra wyszla tylko w eshopie i tak w ciemno nie chce kupowac

Opublikowano
  • Autor

Ja mam, hit to nie jest. Takie 6/10. Kampania do przejścia w kilka godzin (można zmieniać postać - łącznie 4 do głównego trybu, 8 do masterowania wyników na wczesniej ogranych planszach i wszystkie napotkane w grze do trybu VS - online nie grał nikt nawet po premierze). Jak ktoś bardzo lubi chodzone bijatyki z możliwością levelovania postaci (czy może raczej konkretnych statystyk jak siła, szybkość itp.) i ubieraniem wydropionych/kupionych itemow to może nawet wciągnąć. Sam spodziewałem się dużo więcej po tej grze. Fabuła jest słaba, bardzo słaba ale jakiś tam humor jest tylko nie do każdego on trafi bo zdecydowanie nikt w tej grze na poważnie nic nie bierze. OD czasu do czasu włączam żeby zagrać jakiś level (bo są krótkie). System walki nie jest zbyt wymagający (chociaż nie każdą postacią walczyłem na tyle dużo żeby wszystko widzieć). Późniejsze etapy mogą być na tyle trudne, że mashowanie jednego przycisku raczej się nie sprawdza.

Ogólnie to za 40-50 zł bym powiedział, że warto (ale tylko dla fanów gatunku - ja nim jestem więc zapłaciłem premierowo i żałuję). Grania jest sporo tylko nie wolno sobie na raz tego wszystkiego chcieć ograć. Dawkować w rozsądnych ilościach to się nie znudzi aż tak szybko. 

E: do tego gra zwalnia momentami strasznie a samo sterowanie nie jest zbyt wygodne (przechodzenie między płaszczyznami jest z(pipi)ane)

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

online nie grał nikt nawet po premierze).

a to odpada, chcialem wlasnie cos do grania online.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A to nie jest czasem USA only?

Tak tylko Stany.

Opublikowano
  • Autor

U nas też była za darmo jak ją wrzucali na sklepik (dawnoooooo temu).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Od dzis Nintendo zaczyna wysyłać kody na darmową kopię Mario Bros Deluxe (ja swój otrzymałem jakieś 10 minut temu). Dostać powinien kazdy kto utworzył sobie Nintendo Network ID.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Potwierdzam, tez dostalem :) To juz bedzie trzecia wersja Super Mario Bros. jaka bede mial (najpierw oryginalna NESowska kupiona na eshopie na 3dsa, potem w wersji NES CLASSIC na GBA, a teraz w wersji deluxe na gbc na eshopa x.X)

Opublikowano

I ja i ja.

Milusio. Zawsze zazdrościłem bratu tego mariana na jego GBC.

Opublikowano

Czymś się różni od NESowego?

Opublikowano

mniejszy ekran z racji rozdzielczosci ekranu, "mapa", save, dodatkowe tryby, lost levels

ogolnie, wersja DELUXE ;)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Po pierwsze i najważniejsze, można zapisywać stan gry.

Opublikowano

także mam, ale w pełni się nie cieszę - spytacie dlaczego? a no dlatego, że nie naprawili tego co mnie denerwowało w wersji na Colara czyli bieg pod B, a skok pod A. Z racji konstrukcji GB colora nie mogli tego inaczej zrobić lecz 3DS posiada cztery przyciski Y,X,B,A i mogli spokojnie zrobić bieg pod Y, a skok pod B i było by o wiele wygodniej.   

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

także mam, ale w pełni się nie cieszę - spytacie dlaczego? a no dlatego, że nie naprawili tego co mnie denerwowało w wersji na Colara czyli bieg pod B, a skok pod A. Z racji konstrukcji GB colora nie mogli tego inaczej zrobić lecz 3DS posiada cztery przyciski Y,X,B,A i mogli spokojnie zrobić bieg pod Y, a skok pod B i było by o wiele wygodniej.   

Rly? W Mario zawsze skok był pod A, a bieg pod B, tak jest chyba najwygodniej (przynajmniej dla mnie). W 3D Land to odwrócili, nie wiem dlaczego.