Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, czy te tematy zostaly pokasowane, czy ja jestem slepy.

Szukam ludzi na horde z Ramem. Posiadam dwa pady jakby co.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

No to moglibysmy wieczorem sie lapac.

W zasadzie wystarczy, ze jeden z was podlaczy 2 pada i do 10 fali spokojnie dotrwamy we trojke:)

Edytowane przez easye

Opublikowano

ok to jest nas 4 to do wieczorka Panowie

Edytowane przez olo_marcin

Opublikowano
  • Autor

to jak jest nasz 4rech to mozna takze cala kampanie lyknac :)

EDIT: Dla tych co byli wczoraj - dzisiaj konczymy o 19tej.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

No nie bylo Was w koncu na live wczoraj i doszedl Daddy z kumplem. Ja bede wczesniej, wiec horde moge pomoc, ale w kampanii jest juz full, o ile wszyscy beda.

Opublikowano

Jeżeli macie wolny slot na horde (i może mała pomoc na achi z Zeta Squad) to wpiszcie mnie też ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś chętny na zrobienie achievementów z nowego DLC? Jest kilka meczyków do rozegrania Carmine'ami i Locust Marouder'ami. Poza tym Horda i Bestia więc jest co robić.

Opublikowano

Ktoś chętny na zrobienie achievementów z nowego DLC? Jest kilka meczyków do rozegrania Carmine'ami i Locust Marouder'ami. Poza tym Horda i Bestia więc jest co robić.

Jestem chętny ale dopiero będę miał czas na dłuższe pogranie w piątek ok 15:30 ,w sobotę od rana do max 13:00 i niedziela praktycznie całą .. od 10 rano do 20:00 :)

Opublikowano

No to jakoś się wtedy skontaktujemy. Ja również w sobotę będę wszystko robił.

Opublikowano

Jestem chętny na kampanie standardową we 4 z DLC Raam Shadow oraz Bestie i Horde z DLC Fenix Rising :) Wysyłać FR.

Opublikowano

Jestem chętny na kampanie standardową we 4 z DLC Raam Shadow oraz Bestie i Horde z DLC Fenix Rising :) Wysyłać FR.

Jestem rowniez chetny na dokladnie to samo :)

Opublikowano

Jeśli chcecie to Wam pomogę. Będzie od razu czterech do tańca, a później można Bestię i Hordę trzepnąć.

W sobotę jestem od rańca (między 9.30-10.00)

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Ja mam dzisiaj czas do 20.

Edytowane przez Szabla8

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam chętnych na wszystko z FoN. Na początek te najbardziej monotonne czyli Bestia i Horda plus 20 fal bez skuchy i Lambent Berserker. Można też spróbować ubić 10iu przeciwników Guardianem.

1. Yap.

2.

3.

4.

5.

Opublikowano

ogólnie nie gram hordy ani bestii, ale w sumie mogę pograć coś. za jakaś godzinkę bede na livie. gamertag: Denis90 PL